2014. május 26.gyerekekkel járt itt 55 Rendezvényen jártunk itt. Lakodalomban. A hagyományos menüsor (húsleves, mártások főtt hússal, sültek-tál, marhapörkölt stb. ) kifogástalan, jó ízű, bőséges volt. A kiszolgálás figyelmes, tökéletes. Az étterem elhelyezkedése gyönyörű, a kilátás a teraszról, a kert szintén.
Gyerekekkel voltunk így nagyon értékeltük a benti játszósarkot és a kinti nagy trambulint és a hintát. (Ár érték arányról így nem tudok nyilatkozni)
2014. január 23.gyerekekkel járt itt 45 Meseszép kilátás, hihetetlen környezet, a szállás egészéről körpanoráma az érintetlen hegyek, sűrű erdők és egy picinyke templom. A szállás praktikus, minden van, és van szoba "szórakozni" biliárd, asztalitenisz stb. Van medence, úszkálni hűsölni, ahonnan szintén fantasztikus a körpanoráma.
Van játszótér, lengőteke, nyugágyak, tavacska, kint főzési evési lehetőség. Az ár kedvező. Ami a negatívum: -csak annyi, hogy sajnos a talaj mozog, ezért több helyen megsüllyedt a burkolat alatt, az épület alatt. Minden igyekezet ellenére ez szépséghibákat okoz, vagy veszélyeket is rejthet, ezt laikusként nem tudom. Ezzel összefüggésben vagy nem, nem tudom, állandó dugulásproblémájuk van, ez mindenhová ki van írva, szóban is figyelmeztettek rá, (helyszínen) egy hét alatt kétszer lett is probléma! Úgy, hogy semmi nem odavalót nem dobtunk a wcbe. A legjobb hely lenne Telkibányán egyébként!
2014. január 23.gyerekekkel járt itt 55 A Véndió étterem nagyon szép helyen van. A belső és külső terei is egyaránt nagyok. Volt szerencsém egyszer úgy enni egy fantasztikus minőségű vacsorát, hogy az aubusztus 20. -i tüzijátékot csodálhattuk kényelmesen, VIP-ben érezve magunkat. Szép kilátás a Sugóra, közel a belvároshoz.
Sajnos tulajdonos és szakács csere volt az években, így kicsit a pompa mintha idénre megkopott volna, néhány kedvenc finomság eltűnt az étlapról. Azonban továbbra is kiválóak az ételek, hatalmasak az adagok, a halászlé nagyon igazi, jó bajai! Minden finom volt, sokfélét ettünk. Az árak barátiak, a kiszolgálás rugalmas és barátságos.
2014. január 21.gyerekekkel járt itt 45 Vizafogó panzió , Kis Vizájában szálltunk meg, néhány napot. Az elhelyezkedése szuper, közel a homokos csodaszép sugóparthoz, a szigeten, a belvárosban. A szobák, a környezet nagyon klassz! Sportolni, játszani lehet, a szobák praktikusak, két lépés a vízpart. Ami nem tetszett:
1. Darázsfészek van a bejárati tető alatt!
és ez már több éve ott van, mert korábban is voltunk itt, akkor is megvolt. Veszélyesnek tartom, el kellene távolítani! 2. Törölném a szolgáltatások közül a reggelit, mert amit ezen a néven adnak, azért kár felkelni, nagyon illúzióromboló! Vagy kérjenek érte több pénzt, vagy ne legyen ez a szolgáltatás. Baj, ha kér az ember tejet a kávéhoz, baj, ha kér mondjuk lekvárt a gyerek, baj, ha itt ül, baj, ha még nem végzett, egy nyűg nekik a reggeliztetést, és igazán ki van mérve hogy mi jár érte. . A személyzet nagyon vegyes, van aki nagyon nagyon kedves és profi vendéglátó, de van, aki kifejezetten bunkó és nem oda való!
2014. január 21., csoporttal járt itt 35 Osztálytalálkozónkat szervezték ide. A jelenleg Baján élő ismerősök aktuális legjobbnak tartott helye, ide szerveznek mindent. A hely szép, tágas, sok különböző részből áll, jó. A kiszolgálás remek. Ami nekem nem tetszik itt, 1. a városbéli elhelyezkedése, sokkal jobban tetszenek a sugóparti, a főtéri sétálóutcai részek.
Ez nem zavaró dolog. Engem az ételek zavartak kicsit. Számomra fantáziátlan az ételek kínálata, hagyományos, semmi vonzó, és szerintem semmi ötlet nincs az elkészítésben sem, szerintem csupa mirelit dolog, fagyasztott dolgok gyorsan elkészítve. A vegetáriánus tálat ettem (nem vagyok vegetáriánus, de a kínálatban nem találtam vonzóbbat). Azt hiszem sokakat ez nem zavar, de én önszántamból, magam által szervezett programként nem ennék itt.
2013. december 24. járt itt 25 Elég sokszor ebédeltünk itt, leginkább azért, mert muszáj volt, úgy jött ki a lépés, hogy a KÖKIben vásárlás és az ebédidő egybe esett. Öt tagú családunk elég sokféle ételt evett már ott, a minőség igen változó. Gyors kiszolgálás, sokféle étel ez az előnye. Máskülönben ehető, de nem igazán finom, vagy jó minőség.
Rántott karfiol volt már savanykás, rossz karfiolból, a főzelékek különösen nem jók, azt meg is tanultuk, hogy ott azt nem szabad. A borzas rántotthús csupacsupa panír, hús alig van benne. Ami nem rossz az pedig olyan tipikus. Azért ettünk mégis többször ott, mert jobbat ott nem tudtunk. Ami finom volt az az erdei gyümölcslevesük! ! Az viszont nagyon.
2013. december 20.a párjával járt itt 55 Ezt a helyet szoktam választani, ha a férjemmel van időnk együtt ebédelni (munkanap, ebédidőben). Menüt választunk ilyenkor, ez mindennap más, de mindig áll egy kis adag főételből, rizsből, és egy zöldséges ételből áll. Nem óriási adag, nekem pont elég, órákig élvezem még utána a finom ízeket, valahogy megmarad az összhatás.
Valami finomat szoktunk inni hozzá, mangó lassit vagy chai teet, nagyon szeretem ezt a helyet, indiai tánc és zene megy, a berendezés is klassz. Szívesen megyek ide újra és újra.
2013. november 19.a párjával járt itt 45 Szülinapom kapcsán kaptam meghívást egy vacsora+ koncert kombinációban. A koncert fantasztikus hangulatú időutazás volt. A vacsora közben, kellemes helyszínen élőzenét hallgathattunk. Nagyon jó hangulatú, bájos hely. A Háromfogásos vacsoránk és a borunk is finom volt.
Amiért négyes, több felszolgálóhoz is volt szerencsénk az ott töltött idő alatt, ők sem kedvesek, sem figyelmesek nem voltak egyáltalán. Semmit nem tettek hozzá a hely hangulatához, sőt, ennek hiánya kicsit levont belőle. A személyzet kiválasztására mintha nem fektetnének elég hangsúlyt.
2013. november 9.gyerekekkel járt itt 55Ez a szállás a tóparthoz közel a belvárostól kicsit távolabb helyezkedik el. A személyzet barátságos és rugalmas, a berendezés tiszta és kényelmes. A reggeli finom és bőséges, választékos. Nagyon szerettük a szálláshely medencéjét, pezsgőfürdőjét és szaunáját. A kerékpárkölcsönzésre nem volt időnk, de még visszatérünk.