2018. május 11.a párjával járt itt 25Rendes, udvarias személyzet. Gyenge félpanzió. Magas árak. Ezért az árért szinvonalasabb szolgáltatás elvárható!
A welness kitünő.
Szobák leamortizálódtak. Nincs a szép fürdőben konnektor ami nagyon hiányzik. TV nézéshez nincs ülőalkalmatosság.
Általánosságban nem volt rossz de a 4 csillagos jelölés nem reális. Különb ellátást kaptam korábban a 3 csillagos szállodákban!
2017. április 16.a párjával járt itt 35 Elegáns, exculziv szálloda. Csodálatos welnessz részleg. A szolgáltatásokhoz viszonyítva viszont nagyon drága. A vacsorák általában gyengék voltak. 2 féle "választék" az nem választék. Svédasztal kellene a magas árért. Svédasztal mérete rendkivül kicsi és szegényes választék. Pl.
szerettem volna vajat és valamilyen dzsemmet de ehetetlen és csomagolt volt amit ki kellett dobni. Szülinapi ajándékként kaptuk a lehetőséget. Mint nyugdíjasok nem tudtuk volna megfizetni. De legalább kaptunk egy kis ízelitőt a luxus kategóriából.