2019. augusztus 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A minket kiszolgáló úriember kedves invitálásnak eleget téve, tértünk be erre a helyre. Az első pillanattól az utolsóig kifogástalan volt minden. Az ételek finomak voltak, hamar az asztalunkra kerültek. Ár / érték arányban megfeleltek az előzetes elvárásainknak. A figyelmesség példaértékű volt, amit itt tapasztaltunk. Másnak is csak ajánlani tudom a helyet.
2018. november 25.családjával járt itt 45 Egy könnyű ebéd céljából kerestük fel a helyet. Szívélyes volt a fogadtatás, egyből egy szabad asztalhoz kísértek, máris hozták az étlapot és itallapot. Az evőeszközök kicsit megkopottak voltak. Az ár / érték arány tekintetében picit el voltak szaladva az árak más hasonló hellyel összehasonlítva.
Az étel nagyon finom volt, csak nagyon kevés az árához képest. A sörömben pedig valami rejtélyes dolog úszott a legalján, amit azért is furcsállottam, mert frissen csapolták a tartalmát. Valószínűleg a pohár nem volt megfelelően elmosva. Amikor felfedeztem, kihalásztam és már nem volt gusztusom a maradékot elfogyasztani a pohárból. Mással nem volt probléma.
2018. október 25.a párjával járt itt 55Vacsorázni voltunk ezen a hangulatos helyen a párommal. Közelben volt a szállásunk, ezért remek választásnak tűnt a vendéglő felkeresése. Nem csalódtunk a döntésünkben. Kedves és gyors volt a kiszolgálás, finomak voltak az ételek. Ár-érték arányban minden rendben volt, a tisztasággal sem volt probléma. Csak ajánlani tudom másoknak is a Nádasdy Vendéglőt.
2018. október 25.a párjával járt itt 35Lassú volt a kiszolgálás, közel 1 órát vártunk az ételre, ami egyébként finom volt, bár egy kicsit kikezdte a szájpadlásomat és az ínyemet. A köret nem volt benne az árban, külön tételként volt felszámolva. A számlát is csak 15 perc elteltével tudtuk rendezni, holott többször elhaladt mellettünk a pincér és a művelet nem tartott volna tovább fél percnél. A ruhánkat átjárta az ételszag, azt még másnap is éreztük magunkon.