2019. március 31.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Könnyű vacsora, kis csipegetés ebből-abból. . . Hát ez itt nem megy. Csak megkóstolom, na még egy falat, mert olyan finom. Hú, ez is guszta. Így zajlott a vacsink, miközben degeszre ettünk magunkat. Azok, akik szeretnek mások ételeibe is beleenni, azoknak ideális a hely. Akik ezt utálják, azok itt szenvedni fognak, mert pont ez a tapas lényege: egy is ez, egy kis az.
És itt tényleg minden finom, minden kicsi, vagy annak tűnik. Folyamatosan hozzák ki az ételeket, nem egyszerre, ezzel folyamatos evésre "kényszerítve" a vendégeket. Minden nagyon klassz, nagyon finom, csak utána nem bírsz beszállni az autóba, akkora lesz a hasad.
2019. március 16.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Meglepetés:
1. Miért nincs ott a legjobb vidéki vendéglők toplistáján? 2. Semmitmondó épület a lakótelep szélén, főút mellett. Nem néznéd ki belőle, mit tud. Guglibarátunk segítségével találtam rá, tehát kicsit vakszerencse volt. Jobb, mint gondoltam, azzal együtt, hogy jó értékeléseket kapott eddig is.
Jópofa hely, kellemes környezet belül. Profi, udvarias pincérek némi lazasággal fűszerezve. Az ételek újhullámosak, meglepő párosítások, de nekünk nagyon bejött. Degeszre ettük magunkat, pedig nem tűnt ránézésre óriásinak az adag. Vasárnap délután voltunk ebéd és vacsora idő között, így nem voltak sokan. Valószínű hétvégén délben és este tele van.
2019. január 12.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már külsőre megtetszett. Bent még jobban megtetszett. A felszolgálás is tetszett. az ételek tökéletesek. Pici hely, bár alul van egy különterem. Rajtunk kívül egy olasz csoport is volt, szemmel láthatólag ők is elégedettek voltak. Tokaj annyira lehangoló, városnézés után igazi felüdülés ez a kis vendéglő.
Bárhol az országban megállná a helyét, külön öröm, hogy a tokaji hazájában végre valami színvonalas nyílt. aki a környéken jár, ne hagyja ki4 Nagyobb élményt a közelben nem talál. Csak jót tudok mondani róla. Köszönet a helynek és a személyzetnek, egy szürke napot bearanyoztak.
2019. január 12.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mielőtt ide mentünk, sok véleményt elolvastam. Volt közöttük nem egy, amelyik azt hangoztatta, ez nem ötcsillagos. De mi az objektív kritériuma egy 5*-os szállodának? Én szubjektív vagyok, az érdekel, hogy éreztem magam adott helyen. Nem szeretnék arról vitatkozni, hogy 5*-nak jár-e fedett parkoló, miközben több száz éves pince húzódik alatta.
a berendezés az én ízlésem szerint való. Kifinomult, úgy klasszikus hogy mégis modern, nem akar réginek látszani. semmi túlzás, felesleges csicsa, negédeskedés. Különösen a wellness részleg tetszett. a másik pozitívum számomra az elrendezés: pár lépéssel bármelyik szobából elérhető a wellness rész és az ahhoz kapcsolódó bár/étterem. a személyzet udvarias, igyekvő. a recepción érezni talán, hogy nem rutinos öreg rókák, de gyorsan, ügyesen, kedvesen mindent megoldottak. a recepciós szeme sem rebbent, amikor valaki késő este pizzát rendelt futárral. Miközben az étterem nagyszerű. A vacsora 3 fogásos, a főételből három közül lehet választani. Szerintem merész dolog 3 újhullámos ételt betenni, lehet, hogy a hagyományos nagyi ízeket kedvelőknek annyira nem jön be. Pedig finomak, tessék kóstolni, kísérletezni! A felszolgálók értik a dolgukat, ide még nem ért el a munkaerőhiány (? ). Amiért csak 5 alá: egyik nap homokszemek kerültek a gépezetbe, pl. reggelinél várni kellett a kenyérre, amikor elfogyott, nem volt nyitáskor törölköző a wellnessben stb. De a személyzet felül emelkedett a problémákon, mindenre talált megoldást. Persze voltak, akik morogtak, meg ez nem 5* stb. Szerintem a problémákat az ott lévő munkatárak frappánsan megoldották, arról nem ők tehetnek, ha kollégájuk lebetegszik. abban egyetértek, hogy tisztasági festés, némi felújítás rászorul a szobákra, de ezek nem vontak le semmit a szállodai élvezetekből. nagyobb baj, hogy Tarcal és Tokaj is mint település eléggé lepukkant, ráadásul január elején minden zárva van.
2018. november 22.családjával járt itt 45 Az valami csoda. Mintha a friss érett sárgabarackba haraptál volna. . . Nem vagyok iszákos. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon finom ebédet ettünk és mind megettük. Szusszanni nem bírtunk, nemhogy desszertet is együnk. Ekkor jött az ötlet, hogy pálinka! És bizony jó ötlet volt: helyreállt a világbéke.
Párom vezetett, ő "csak" kávét ivott, de ugyanolyan mennyben érzem magam állapotba került, mint én. Egyenek, igyanak az Anno Tavernában, mert jó lesz!
2018. november 22.barátokkal járt itt 55 Novemberben hétköznap este telt ház? Igen, és nem véletlenül. A Király utca elején (a Deáktól indulva) csupa street food, nemzetközi lánchoz tartozó hely után egy sarkon megtalálod az igazit. Ha foglalsz előre asztalt. Mert a hely annyira ismert, hogy tele van vendégekkel, magyarokkal és külföldiekkel is.
És nem azért, mert divatos, felkapott, hanem mert tényleg jó. Finom ételekhez olyan borkínálat, hogy a legsznobabb borszakértő is csettinthet. Mindehhez jó hangulat, értő felszolgálók.
2018. november 6.családjával járt itt 55 Kirándulás után kétségbeesetten tapasztaltuk, hogy Mindenszentekkor Salgótarjánban sehol sem tudunk enni. Jött az ötlet: Hatvan Budapest felé van, hátha ott találunk valamit. Gugli a barátunk elsőre az Udvarházat adta ki. Felhívtam őket, várnak, szuper! Amikor befordultunk a szúk kis utcába, elbizonytalanodtunk, de aztán megláttuk a bejáratot, és éreztünk, jó helyre jövünk.
A portál és a vélemények nem tükrözik, ami fogadott. Ízlésesen berendezett, hangulatos hely, kedves, profi pincérek és igazán finom ételek. Nem azért, mert éhesek voltunk, hanem mert tényleg jól főznek. Legközelebb tudatosan ide megyünk, szeretnénk még pár fogást megkóstolni az étlapról.
2018. november 5.barátokkal járt itt 45 Kirándulás után ebédelni tértünk be. Pontosabban ültünk le a teraszon, olyan jó idő volt. Nagyon finom söröket ittam, igaz nagyon szomjas is voltam. Barátaim limonádét kértek, az is nagyon jó volt. Az ételek nem rosszak, de semmi extra. Hamburgertől kezdve szerb ételeken át hagyományosig elég nagy a választék.
A kiszolgálás is rendben van. A belső tér kialakítása tetszik: egyedi, dizájnos.
Jobb is lehetne -
Aranypatkó Vendéglő Szigliget
2018. november 5.a párjával járt itt 35 Novemberben Szigligeten nem sok vendéglő van nyitva. Az Aranypatkó jobb helyen van, mint a másik, ezért választottuk ezt. Pont elkezdett esni az eső, ezért bent ültünk le. A berendezés csodálatos. A felszolgáló lány nagyon kedves, udvarias volt, de látszott, hogy gyakorlatlan. Beválasztottam egy olyan ételt az étlapról, ami már nincs.
A felszolgáló lány közben elvitte az étlapot, segíteni nem tudott, így fejből rögtönöztem. Végül is nem volt rossz, de semmi extra. A bodzaszörpöt jobban összekeverhették volna. A WC-t takarítás miatt le kellett pár percre zárniuk, többször elnézést kértek, de állítólag szörnyű állapotok uralkodtak. Elhittem, inkább továbbmentünk. Összességében az a benyomásom, hogy már túljutott a hely a mindegy milyen, úgyis jönnek a turisták felfogáson, de még van mint csiszolniuk, tanulniuk. Maradjanak a hagyományos magyar konyha vonalon, csak picit jobban csinálják. Hajrá!
2018. november 5.barátokkal járt itt 45 Belépéskor megcsapott a fertőtlenítő vagy ragasztó szaga, amit később a WC-ben is éreztem. Engem nagyon zavart, reméljük, ez csak a nyitás szaga. Ezt a kellemetlenséget hamar eloszlatta az ételek illata, amik nagyon finomak is voltak. Csak éhesen szabad ide jönni, nagy adagokat adnak! A felszolgálás profi, de van benne egy pici összekacsintó huncutság is, ami nekem bejött.
Illik a hely hangulatához. Ami viszont rossz pont nálam, hogy nagyon hangos a zene. Eleve visszhangos a terem (ezen lehetne javítani), és még az amúgy kiváló zenét is túl kell kiabálni.