2022. január 17.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem foglaltunk előre asztalt, így is kedvesen fogadtak. Lehet, hogy szerencsénk volt, mert utánunk jövőknek már várni kellett. Étvágygerjesztőnek kacsarilette-t kaptunk, nem volt rossz, de semmi extra. A hozzá felszolgált kenyér viszont maga a csoda! A marhahúsleves egy kicsit sós volt nekünk, de nem volt rossz.
A betét viszont nem tett ránk mély benyomást. A főételek nagyon finomak voltak és mennyiségben is pont jók: meg bírod enni, és nem maradsz éhesen. A desszertek is jók, de semmi extra. Az elképzelés, a berendezés, a kínálat jó, egy kicsivel több bátorság hiányzik a konyhában, hogy igazán kiemelkedő legyen.
2022. január 17.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kínálata és a tálalás stílusa alapján bisztrónak mondanám, a helyszín miatt viszont annál puccosabb. Most, a covid alatt kevés a külföldi, de így is ajánlott helyet foglalni. Ha nem akarsz steak-et enni, akkor is találsz neked valót a kínálatból. A napi leves sütőtökkrémleves volt, jó volt, de semmi extra.
A lazac finom és bőséges, a sült kolbász visszarepít időben a békebeli hentesekhez (csak más árkategóriában). A forralt sör jó ötlet, de még lehet rajta finomítani, hogy igazán ütős legyen az íze. Az ételeket fatálcán szolgálják fel, de porcelán az áruk.
2022. január 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ami a legjobban tetszik a szállodában, hogy nagyon ki van találva. Az egész design, a hangulat, de ami a legfontosabb, hogy ne zavarjuk egymást. Sok kisgyerekes jön ide, számtalan program közül választhatnak, játszószobák, gyerekmedence, Bizsu, de vannak felnőtt részlegek is, ahova el lehet vonulni pihenni.
A hellyel nem takarékoskodtak, nagy a wellness részleg, az étterem, és hatalmas parkban fekszik a szálloda. Csak a hídra hogy jutok fel a labirintusban?
2022. január 14.a párjával járt itt 35 Szerintem tucatnyi hasonló vendéglő van a kedvelt kiránduló helyek környékén. Túrázol, megéhezel, eszel, elfelejted. Semmi nem rossz, de nincs semmi emlékezetes a helyben. Tárkonyos raguleves: rendben, Pörkölt: rendben. Limonádé: rendben. Csak már nem tudom, igazából milyen is volt.
Ez télen működik, mert más nincs nyitva a környéken, de szezonban jót tenne egy kis egyediség. Hogy máskor is ide ülj be, ne a szomszédba.
2022. január 14.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlott asztalt foglalni. Mi ezt nem tettük meg, de így is szorítottak nekünk egy kis asztalt. Ez egy divatos, gasztroforradalmár hely, aminek az a hátránya, hogy kicsit lassú a kiszolgálás. Az ételek, italok elegendőek és finomak, különlegesek. Az én ízlésemnek már egy kicsit túl sok az ötlet egy tányéron, pl.
céklával színezett chiamag nélkül is jól ellennék és ennék, de hát ez egy ilyen hely. Mindenképpen ajánlom kipróbálásra, nem a megszokott főzési és tálalási szemlélet. Az extravagancia a berendezésben, dekorálásban is megjelenik pl. narancssárga karácsonyfa (imádtam). Ide ne bekapni gyere, hanem kikapcsolni a megszokásból.
2022. január 14.a párjával járt itt 45 A várat akartuk megnézni, de technikai okokból zárva volt. Ezt persze csak a bejáratnál derült ki, a parkolóban nem. Helyette jót sétáltunk és megéheztünk. Láttuk a Végvár vendéglő tábláját, de egy kicsit félve mentünk fel a lépcsőn, hogy tényleg nyitva van-e (télen, hétköznap).
Nagyon kedvesen fogadtak, annak ellenére, hogy ebéd közben zavartuk meg a személyzetet. Finomat ettünk, ittunk olcsón, kellemes hangulatban. A kínálat szokásos, nem túl széles. A pörkölthöz kínált szilvás krokett zseniális!
2021. november 12.a párjával járt itt 55 Ha Pécsett jársz, fel kell menni a Tettyére. Ha felmentél, be kell térni a Tükébe (a szó jelentését is megtudod). Grill ételek, finom borok. Ha nem akarsz enni, csak egy pohár borra vagy limonádéra is betérhetsz. Az ételválaszték egyszerű, egy oldalra kifér. Párom steak-et evett, én csirkeszárnyat, mindkettő nagyon finom volt.
A felszolgáló javasolta, hogy kóstoljuk meg a túrógombócot is. Kétféle is van (klasszikus és mákos). Ennyire finomat még nem ettünk, lepipálja a leghíresebbet is (a néniset). Mindehhez fantasztikus kilátás párosul, és jó hangulat. A felszolgálok már-már családtagként üdvözölnek. A számla is baráti.
2021. november 10.a párjával járt itt 25 Nagyon túlárazott. Sem mennyiségben, sem minőségben nem indokolt az árszínvonal, egyedül a gyönyörű helyszín miatt érdemes idejönni. Vadragu gyümölcsökkel: az ötlet kiváló, csak kicsit lehetne omlósabb a hús. De még az erdőben is elvárható lenne, hogy ne bolti gnocchi-val szolgálják fel. A desszert és a kávé nem volt rossz.
20 éve voltam itt, a berendezés azóta sem változott. A minőség sem. Nem is akartam itt enni, de nagyon éhesek voltunk. Szerintem a vendéglő is erre épít: éhes turistának, kisgyerekeseknek jó lesz ez is.
2021. november 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
. . . hanem egy modern, új felfogású étterem. Persze borház is, rengeteg féle borral, vásárolhatsz is itt.
Viszont az út mentén van, de ez még a teraszon sem zavaró.
A ragulevesük után ne akarj még főételt is enni. Annyira gazdag, laktató és finom! Persze desszert még jöhet, a szilvásgombócuk zseniális. A marhapofa omlós, szétolvad a szádban.
Fogyókúrának annyi.
A címet folytatva: korrekt áron. És gyorsan. Olyan bécsi szeletet hoztak, hogy Bécsben sem kapsz nagyobbat és finomabbat. Hozzá bor (naná. . ). Fish and chips újragondolva szintén nagyon finom, ízek vannak, nem zsírban totyogás. Desszertet nem bírtunk enni, mert annyira jól laktunk.
A pálinkától kezdve a limonádén át a kávéig az italok is rendben vannak, a borválaszték a nevéhez illő. Elvitelre is lehet bort venni, bolti áron.