2021. március 8.családjával járt itt 55 Bevadulunk - ígérték márciusban. Vagyis 3 fogásos vadhúsos menüt lehetett előrendelni nagyon baráti áron. Az itallal feltüntetett ár az ebédhez otthon elfogyasztott bort és kávét is tartalmazza! Ennél kevesebbet kellett fizetnünk. Nos, mi is bevadultunk. Megrendeltük, elhoztuk és nem bántuk.
A vadraguleves, a vadpörkölt galuskával, a palacsinta mind nagyon finom volt. Kár, hogy csak otthon ehettük meg, mert jelenleg csak elvitelre lehetnek nyitva, de így is élmény volt. Több ilyet szeretnénk!
2020. október 19.a párjával járt itt 55Többen írták, hogy drága. Mi az étteremhét rendezvényen voltunk itt, nagyon baráti áron három fogást kaptunk. Annyit adtak, hogy utána le kellett sétálni.
Azt tudni kell, hogy ez egy bisztró, kevés étellel, néhány kézműves sörrel. Amit csinálnak, az finom, a felszolgálás udvarias.
Veszprémben van néhány jó hely, a Malomkert felveszi velük a versenyt.
Kicsi a bors, de sok -
Papok Borozója Balatonszőlős
2020. október 2.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon élveztük már az odavezető utat is, de a parkolóban a rengeteg autó kicsit elriasztott. Ha már foglaltunk asztalt, lesz ami lesz, megyünk. A bejáratnál fertőtlenítő, a fogadó pincér udvariasan a helyünkre vezet. És itt kezdődik a varázslat: olyan a terasz, hogy úgy érzed magad, mint egy pár asztalos kis helyen.
Érdemes az egész vendéglőt bejárni kívül-belül: hangulatos kis sarkokat, kuckókat alakítottak ki, nem érzed a tömeget. Az ételválaszték pont elegendő, még így is fejtörést okoz, mit is válasszunk. Mivel éhesek voltunk, levest, főételt és desszertet is ettünk, házi limonádéval, borral. A felszolgálás hihetetlenül gyors, figyelmes, az ételek finomak. A kilátást nehéz leírni, látni kell. Egy apró kritikai megjegyzés: minden fogást rózsaborssal díszítenek. Kevesebb elég lenne.
2020. szeptember 14.a párjával járt itt 55 Ahol ennyi vendéglátóhely van, muszáj kitűnni? Vagy ahol ennyi ember sétál, mindegyikre jut hely? Nos, az Amici Miei inkább az előbbi kategóriába tartozik. Bár semmi különös nincs benne. Egyszerűen csak jó a kaja, elfogadható áron van, kedves a kiszolgálás. Néha a mosoly többet ér, mint a profizmus, itt így gondolkodhatnak.
Tésztát és előételt ettünk, utána desszertet. Minden finom volt, pont akkora adag, ami elég. A desszertekről még egy szó: nem túl édesek, könnyűek. Ha erre járunk, még betérünk, akár egy kávéra, akár vacsira.
2020. augusztus 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régebben már voltunk itt, aztán olvastam, hogy új séfjük van. A belső is megújult, elegánsabb lett, mint volt. De a bakancsos turistát most sem nézik ki. Nekem tetszik az új design, és ami fontos, a székek is kényelmesek. A kiszolgálás úgy profi, hogy közben nem merev, kedves, ha kell, odakacsintós.
Az ételválaszték szerintem változatos, hagyományos nagymamás ételek újra gondolva. Az adagok elég laktatóak, bár szemre nem tűnnek talán akkorának, de "van bennük anyag". 3 fogáshoz sok km kell előtte. A kávé, hát az valami csodálatos!
2020. augusztus 7.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
. . pedig nem szeretem a csárdákat, a magyaros éttermeket. Ahogy többen leírták, a Sári csárda nagyon szép helyen található. Ezt különösen élveztük, mert alig volt vendég. Ez a hely hatalmas, egyszerre több esküvőt is tudnak szervezni, ehhez képest most egy-két asztalnál ültek. El tudom képzelni, hogy telt háznál nem annyira kellemes.
A kiszolgálás profi, kedves, látszott a felszolgálókon, hogy nem fáradtak, oda tudnak figyelni mindenkire. Az ételek is jók, elég nagy adagokkal, így volt, amit felesben ettünk. Könnyű vacsorára vágytunk, találtunk megfelelőt a kínálatból. De aki nagy étkű, az is jót ehet itt. Ital kínálat is rendben, elég széles a választék.
Sári Csárda válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük kedves és pozitív visszajelzését!
Örömünkre szolgál, hogy kellemes időt töltöttek szállodánkban és elégedettek voltak ételeinkkel és szolgáltatásainkkal!
Bízom benne, hogy hamarosan ismét vendégeink körében köszönthetjük Önöket!
Üdvözlettel:
Sári Csárda Csapata
2020. augusztus 18., Sári Csárda, értékesítési vezető
2020. július 31.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Terazza olyan helyen van, ahol bármit csinálnak, a kert és a kilátás elviszi. Ezzel nem élnek vissza, tényleg fantasztikusak az ételek és az italok is. A limonádétól kezdve a koktélokon át a kávéig komoly a kínálat. Ha csak inni akarsz valamit, már megéri feljönni ide. Az ételek pedig csodásak, igazi gasztro élmény.
Nincs bő választék, de elég változatos és kifinomult a kínálat. Ne a nagyi paprikás csirkéjét keresd itt, hanem nyílj ki az újra, fogadd be az ízeket, illatokat, a tájat.
2020. július 31.családjával járt itt 45 Délután érkeztünk, már néhány alapanyag elfogyott, de a mosolygós, csinos felszolgálólánnyal mindent megbeszéltünk, mit hogy tudnak megoldani. A kerthelyiség hangulatos, nekem egy kicsit hangos volt a zene, de még nem kellett kiabálni, hogy értsük egymást. Az ételek finomak voltak, elég nagy adagokat adnak.
Jó pár osztrák vendég is volt, úgy látszik, a környéken egy ismert és felkapott hely.
2020. július 31.családjával járt itt 35 Úgy ajánlották a helyet. Mondjuk nehéz mást találni a környéken 15h körül. Ez egy családi vállalkozás, abszolút negatív értelemben. Úgy mentem be, hogy nem volt egyértelmű, nyitva vannak-e és adnak-e nem szállóvendégeknek ebédet. Próbáltuk megtalálni a legkevésbé koszos asztalt. Ennek az lett az ára, hogy a szomszéd malacólját nézhettük.
Mivel meleg volt, huzatot csináltunk, így néha a szagot is élveztük. A felszolgáló hölgy menni alig bírt, levegőt nem nagyon kapott, egy fiatal hölgy éppen vasalta az abroszokat (lehet, hogy vacsira tisztát testnek fel? ). Szóval van egy feeling. Viszont az ételek teljesen rendben voltak. Összességében jót ettünk, jó áron.
2020. július 31.családjával járt itt 55 Nem foglaltunk asztalt, így egy kicsit várni kellett. Ami nem volt baj, mert így legalább körbesétáltuk a majort. Nekem nagyon tetszik, ahogy a falusit a romantikust és a modernet keverték mind kint, mind bent. A kiszolgálás udvarias, gyors. Az ételek: pont annyi újhullám van bennük, ami kell, már nem a zsírban tocsogós, agyon paprikázott "magyaros", de nem is a túlgondolt mai.
Nagyon jót ettünk, a mennyiség is pont jó. A limonádé is finom. Kár, hogy a honlapjuk elég szűkszavú.