2022. február 15.a párjával járt itt 55A Tiszavirág séfje ideiglenesen itt tevékenykedik, ô a legjobb!! Még az ebédmen is a remekm volt!
2016. június 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyönyörű kertben, zegzugos helyeken vannak az asztalok. Az adagok nagyok és finomak. A pincérek kedvesek. Van külön gyerek játszó rész. Az ára kicsit húzós.
2016. június 5.a párjával járt itt 55 Nyaralás alatt tévedtünk be ide, nem ismertük a helyet, csak vonzott a mexikói kaja. Elegáns kinti, fedett terasza van, a lenti helység kisebb, de hangulatos, mexikói tárgyakkal. Az ételek rendkívül finomak voltak, a pincérek kedvesek, figyelmesek, mintha családtagok lettünk volna.
Nagyon szimpatikus volt, hogy több ételből volt kisebb adag, mert nem vagyok nagy evő, és igy tudok levest és desszertet is enni :)
2016. június 5.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vasárnap délután szerettünk volna itt ebédelni, mert nagyon jókat olvastunk róla. Kinézetük az emeleti teraszt, ahonnan szép a kilátás, és az napsütést is élvezhetjük. Mikor elindultunk felfelé, közölték hogy a fenti rész zárva van. Leültünk lent, ahol is hiába vártunk, nem jött oda hozzánk senki, bár üres volt a helység, és egy asztalnál hárman számlákat rendezgettek.
Éhesek voltunk, ezért tovább álltunk. A hely szép, az eltapon az ételek nagyon guszták. Jó lett volna megkóstolni, de nagyon megalázó volt a bánásmód :(