2017. április 18.a párjával járt itt 55 Két napot töltöttünk Kőszegen. Első este csak egy desszertre tértünk be az étterembe. Nagyon hangulatos hely. A felszolgálónk végtelenül barátságos volt. A desszert finom és bőséges, /én meg sem tudtam enni, pedig nagyon ízlett/. El is határoztuk, hogy másnap itt ebédelünk. Ez alkalommal más pincérek dolgoztak, de ők is nagyon kedvesek voltak.
Pizzát választottunk. ízletes és bőséges volt. Ár/ érték arány is megfelelő. Látszott, hogy sok a törzsvendég, de turisták is szép számmal megfordultak az étteremben. Az étlap változatos, ízléses. Ha legközelebb jövünk a városba más ételüket is szívesen kipróbáljuk.
2017. április 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hirtelen ötlet volt , hogy húsvét vasárnap kirándulni menjünk. Csütörtök este foglaltuk le a szállást, interneten , telefonos egyeztetés alapján. Nagyon rugalmasak voltak. Kőszeg kedvenc városunk, bár nagyon régen jártunk már itt. A szálloda elhelyezkedése miatt választottuk ezt a szállást. Nagyon jó döntés volt.
Szobánk a Főtérre nézett. Az ágy kényelmes volt. Mindenütt tisztaság. Az étkezés korrekt. Különösen a vacsora ízlett. Minden nagyon finom volt. A személyzet kedves és nagyon segítőkész. A wellness kicsi,de ezt előre tudtuk. Most különben is nem ezért választottuk ezt a szállodát. A város gyönyörű. Nagyon szépen felújítottak mindent. Tökéletes kiránduló hely. Nagyon hangulatos város. Máskor hosszabb időre jövünk. Szívesen választjuk ekkor is ezt a szállodát.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük szépen a kedves szavakat, örömmel olvassuk elégedett vendégeink véleményeit. Várjuk vissza Önöket nagy szeretettel!
2017. július 21., Hotel Írottkő
2017. március 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már sokszor jártunk a szállodában. Finom ételek, tiszta szoba. kitűnő, több medencés wellness szolgáltatás. Problémát csak az egyes vendégek hozzáállása okozta. A wellness részleg kiírásait nem veszik figyelembe és ezt sajnos egy úszómester sem tartatja be.
Attól, hogy egy szálloda gyermekbarát, az nem azt jelenti ,hogy néhány családnak mindent szabad, a többi vendég pihenését is megkeserítve ezzel. Sajnálom, mert a szálloda tökéletes. Minden igényt kielégítő.
3 éjszakát töltöttünk szállodájukban. Már régóta nézegettük honlapjukat. Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép szobát kaptunk. A wellness tökéletes. Nagyon tetszett, hogy a külső medencébe közvetlen a belső medencéből mehettünk. A víz hőmérséklete is nagyon kellemes volt. A barlang plusz ajándék.
Este a vacsoránál a sajt hiányzott,ez más szállodákban van. Különben megfelelő volt a választék. A péntek és szombat esti programok is nagyon tetszettek /bor és mézkóstoló,élő zene/. Tapolca hangulatos kisváros. A malomtó és környéke csodálatos.
2016. október 5., csoporttal járt itt 55 Tavasszal voltunk először ebben az étteremben. Azóta többször is ebédeltünk, vagy vacsoráztunk itt. Maximálisan meg voltunk mindig elégedve az ételek minőségével, a felszolgálok kedvességével és szakértelmével. Maga a hely is gyönyörű. Voltunk már itt a férjemmel, családdal, barátokkal is.
Minden korosztály nagyon meg volt elégedve ezzel az étteremmel. Ezért döntöttem ,úgy , hogy ide szervezem a 40. osztálytalálkozónkat. Jó választás volt. Mindenki dicsérte. Finomak voltak az ételek és az italok is. Szombat lévén sokan voltak az étteremben, mégis mindig figyeltek ránk. Soha nem kellett sokat várni semmire. Mindenkinek ajánlani tudom.
2016. augusztus 3.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már évek óta járunk nyaralni Gyenesdiásra. Rendszeresen megfordulunk az étterembe. Mindig megvoltunk elégedve az ételekkel, a kiszolgálással. Érkeztünk már késő este is mikor már sehol nem szolgáltak ki vacsorával, itt viszont kaptunk. életem első sajttortáját is itt ettem. Azóta is szeretem. A pincérek kedvesek, segítőkészek, figyelmesek. A választék megfelelő.
2016. augusztus 3.a párjával járt itt 45Balatoni halászlé
A balatoni halászlé kiírás keltette fel érdeklődésünket,mivel mi az ország más részén élünk. Nem volt rossz,de számunkra még mindig a szigetközi a csúcs halászlé. Viszont a grill ételek szuperek voltak. Pincérek udvariasak, kedvesek. Családias hangulat. A nyaralás alatt többször is visszatértünk, pedig a szomszéd telapülésen volt a szállásunk.
2016. július 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2016 májusban jártunk a hotelben. Az˝ Itt jártam. hu˝ nyereményjátékán nyertünk 2 éjszakás pihenést a szállodába. Ezt a párommal megtoldottuk még egy éjszakával. Megérte. Igazi luxus környezet fogadott minket. A szálloda, a szobák gyönyörűek. Tényleg minden igényt kielégítő hely. A személyzet kedves, udvarias.
Az ételek finomak. Az ország másik végéből érkeztünk, de szívesen elmennénk újból. Tökéletes pihenést nyújt ez a hely. Köszönöm a lehetőséget. Békéscsabán is most voltunk először. Hangulatos, szép város. Tele fával. Nagyvárosokban ennyi zöld övezetet ritkán találni. Az egészet még vonzóbbá teszi majd, ha a szálloda wellness részében elkészül a medence is. Persze így is tökéletes. Mindenkinek ajánlom a szállodát és a várost is.
2016. március 9.a párjával járt itt 45 Már többször jártunk ebben az étteremben családdal és barátokkal is. A személyzet nagyon kedves. A berendezés igényes. A választék bőséges, mindenki találhat kedvére valót. Legutóbb "torkos csütörtökön" jártunk itt férjemmel. Az elő étel és a főétel is finom volt. A csúcs mégis a desszert volt számomra.
Itt készítik a környék legfinomabb somlói galuskáját. Az éttermet nagyobb csoportoknak is bátran ajánlom. Nem bánják meg.
2016. március 1., kollégákkal járt itt 55 Az étterem a Mosoni Duna partján található, szép környezetben. Rendszeresen járunk ebbe az étterembe, férjemmel, gyerekekkel, barátokkal, kollégákkal. A pincérek kedvesek. A kiszolgálás viszonylag gyors. Az ételekből nagy a választék. Sok mindent kóstoltunk már , szinte soha nem csalódtunk. Az adagok bőségesek.
Ha nagyobb társasággal érkezik valaki, érdemes előre foglalni. Az étteremhez motel és kemping is tartozik.