2020. január 26.családjával járt itt 45Castellum hotel előnyei: csodás környezet, modern, tisztaság mindenhol, szép szoba kényelmes ággyal, finom ételek, italok, udvarias, kedves személyzet, itt külön kiemelném a vízi-aerobic-ot tartó hölgyet.
Hátrányok: kültéri medence hiánya, nincs szúnyogháló, valamint a bowling terem feletti szoba/ák az elviselhetetlen dübörgés miatt.
Összességében elégedetten távoztunk, ajánlanám szívesen.
2018. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 55Teljesen véletlenül akadtam erre a szállás helyre, amely Szilvásvárad gyöngyszeme. Csodás környezet, gyönyörű kert, a szállás tiszta és minden igényt kielégítő. A vendéglátóink nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Annak, aki nyugodt vidéki pihenésre vágyik, ajánlom ezt a szálláshelyet. Mi biztosan visszatérünk!!!
2017. július 14.gyerekekkel járt itt 55Tapolca egyik leghangulatosabb és legszebb pontján elhelyezkedő Hotel Gabriella, utazásaink közül a legkedvesebb. Igaz kis időt töltöttünk itt, de az biztos, hogy minden percét élveztük. Gyönyörű -
csendes környezet, kedves személyzet, a hotel csillagainak megfelelő magas színvonalú ellátás - maximálisan elégedetten távoztunk, biztosan visszatérünk, ha csak átutazóban is, de egy ebédre betérünk, mert az étterem kínálata és minősége kifogástalan volt. Köszönet a szakácsnak! :)
2017. július 9.gyerekekkel járt itt 55 Immáron harmadszorra szálltuk meg a szállodában, és az elvártaknak megfelelően minden tökéletes volt. Nagyon szeretjük a várost, a fürdőt, a szállást, és biztos hogy újra visszatérünk. A szálloda a csillagainak megfelelően minden igény kielégítő, az ételek minősége és választéka vetekszik négycsillagos társaival, ugyanis kitűnő volt.
Egyetlen egy negatívumot lehet csak említeni, ami persze nem kibírhatatlan - az ágy egy picit kényelmetlen volt. De ebbe is csak most futottunk bele, így igazából lényegtelen.
2017. június 9.gyerekekkel járt itt 55Újra kipróbáltuk több éves kihagyás után a Hamburger Bárt, és most is ugyan olyan jót ettünk itt, mint régen. Nagyon örültünk, hogy a megszokott finom hamburgereket kaptuk, és fogyaszthattuk. Tiszta, a tömeg ellenére gyors a kiszolgálás, az árak sem változtak sokat, így az sem okozott meglepetést. Mindenkinek ajánljuk! :) :) :)
2017. június 9.gyerekekkel járt itt 35 Volt szerencsénk pár napot eltölteni Gyulán, és természetesen a fürdőben is megfordultunk minden egyes nap. Gyerekkel érkeztünk, így ki sem hagyhattuk volna. Elsősorban az időjárás miatt a fedett Aqua Palotába kényszerültünk kivitelezni a fürdőzést, így csak arról tudok véleményt írni.
Elsőre egy nagyon igényes, tiszta épület, kellemes medencék látványa fogadott minket, de sajnos a több napos ott lét alatt, némi hiányosságra azért felfigyeltünk. A benti levegő hőmérséklete sokszor nagyon hűsre sikeredett, úgy hogy kint sem volt strandoló meleg idő, ezért gyerekek miatt egy picit ez kellemetlen volt. Az egyik medence lehetőséget ad vízben lévő italfogyasztásra (vizibár) , ami nagyon hangulatos is lehet, de mikor egy csapat iskolás gyerek a medencében fogyasztja el az onnan kikért fagyiját, nem foglalkozva a vízbe hulló darabkákkal. . . ? ! Hát ezek után kevésbé kívántuk a medencézést. Összességében tiszta és kellemes a fürdő, a csúszdák nagyon jók, mindenkinek ajánlom, próbálja ki- hiszen mindenkinek mások az elvárásaik.
2016. június 12.gyerekekkel járt itt 55 Kisgyermekes családként volt szerencsénk a fürdőben több napon és alkalommal kihasználni és kipróbálni a lehetőségeket, és a csodás medencéket. Az időjárás kevésbé kedvezett a strand használatához, de azt eltudom mondani, hogy nagyon tiszta, hatalmas és nagyon sok medencével várják a fürcsizni vágyókat.
Mi az Aqua Palace- beltéri medencéit jártuk végig, ami nekünk maximálisan az eddigi legszínvonalasabb fürdők egyike volt. Kisebb-nagyobb medencék vannak kialakítva nagyon látványos élmény és hangulat elemekkel. A legkisebbekre is gondoltak az emeleten, hatalmas vízfelület áll rendelkezésre, és minden korosztálynak ki lett alakítva méretének megfelelő medence. És ami még fontos, nagyon nagy tisztaság van mindenhol. Összességében - mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer menjen el ide, mert nagyon parádés egy fürdő ez! ! !
2016. június 10.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családdal töltöttünk el egy hetet a hotelben, ami nagyon jól sikerült. A szálloda csendes utcában a magas színvonalú fürdő szomszédságában
található, szép környezetben. Az ételek finomak voltak, minden nap találtunk valami egyszerű finomat, de voltak számunkra merészebb fogások is pl. : tofu, tintahal és társai. . .
Szóval mindenki talál fogára valót. A szoba a három csillagnak megfelelően minden igényt kielégitő, sajnos csak az ágy és a párna volt egy picikét kényelmetlen, de ez elenyésző. A fürdőbe való korlátlan számú átjárást tudom a legnagyobb pozitívumként megemlíteni, mert nagyon sokat lehet így sporólni és a fürdő pedig az egyik legszebb strand amit láttunk, rengeteg lehetőséggel. Még a szállodáról, ill. a vendégekről annyit, hogy amíg ott voltunk, az átlag életkor nyugdíjon felül volt, így abszolút nagyon nyugis volt, így aki erre vágyik, ahogy mi is, annak tökéletes lesz.
2016. június 7.családjával járt itt 15A minap jártunk családdal ezen a 'csodálatos' helyen, amit nagyon megbántunk. Senkinek sem ajánlom, az ételek borzalmasak voltak, a kiszolgálás pedig minősíthetetlen. Nem részletezem... pedig lehetne...
Érdekes
2016. május 18.gyerekekkel járt itt 45 Tavaly családdal és baráti körrel volt szerencsénk kihasználni a fürdő adottságait. Nekünk nagyon tetszett, állítólag fel lett újítva nem régen, szóval nem tudom miben változhatott az előzőekhez képest, de az elvárásainknak megfelelt. Kicsi, nagy, fiatal, idős, mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kikapcsolódást itt.
Nagyon nagy területen van, rengetek medencével. Az étkezési lehetőségekről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert nem igazán használtuk ki, amit meg szerettünk volna az meg nem volt. . . így maradt az otthonról hozott elemózsia.