2016. február 16., kollégákkal járt itt 45 Céges vacsora keretében volt szerencsém nem rég ott tölteni egy estét, ami összességében jól sikerült. A pincérek nagyon nagy odafigyeléssel és kedvességgel sürögtek forogtak (talán túlságosan is), és a kifogyott ételeket szinte azonnal pótolták. Az ételek finomak voltak, és itt mindenki megtalálja a fogára valót, a választék kifogástalan.
Modern, tiszta étterem, ajánlom másoknak is. Persze nem negatívumként, inkább csak említésként - számolni kell az árakkal, és azzal, hogy ezt érdemes kihasználni is, ugyan is az én esetemben teljes ráfizetés volt, mert aki nem tud sokat enni, annak nem éri meg.
2015. július 22.családjával járt itt 45 Családdal látogattunk el egy nyaralás alkalmával a Hamburger Bárba, mert nagyon sok jót hallottunk róla. Mi ugyan csak hamburgert ettünk, így a többi ételről nem tudok nyilatkozni, de az rendben volt, ízletesnek mondható. Igaz többet vártunk a helytől, mert messze emlegetik a nevét, de összességében nem csalódtunk.
Az árak láttán sem csodálkoztunk, mert erre számítottunk. Amit kaptunk az finom volt, igaz a személyzet egy kicsit belefásultan szolgálta ki az embereket, és sajnos nem nagyon volt lehetőség arra, hogy kint a Bár előtt leüljünk, mert csak egy-két szék volt kirakva, ami rendszeresen foglalt volt. Azért ha arra járunk biztosan betérünk hozzájuk újra egy "embörzsére"! :)
2015. július 19.családjával járt itt 55 Többször voltunk már a kempingben sátorozni, amiről csak is jót tudok írni. A környezet nagyon szép, tiszta és rendezett. A naponta 20-30 ember használta mosdókat folyamatosan takarítják, így ez a gyakori látogatás alig észrevehető. Van egy közös konyha helyiség is kialakítva, ahol lehet főzni, mosogatni, és van egy hűtő is, de ebben rendszerint helyhiány volt.
Így jobb beszerezni saját hűtőt. A strand minden igényt kielégítő, idősebbnek, fiatalabbnak, gyereknek egyaránt. :)
Végül csak egy tipp: ha a bejárathoz közeli ösvényes részre táborozol le, akkor el kell viselni a folyamatos kamion forgalommal járó zajokat. . . minket nem zavart, meg lehetett szokni.
2015. július 9.gyerekekkel járt itt 55Nagyon elégedetten távoztunk a hotelből, magas szintű ellátásban részesültünk, csak is ajánlani tudom. Kisgyerekkel érkeztünk, és minden igényt kielégítő szolgáltatásaik vannak. Az étteremben külön gyerekeknek készült ételekkel fogadnak, abszolút családbarát szálloda. Modern, tiszta, és a wellness részleg is magas színvonalú.
2015. július 9.gyerekekkel járt itt 35 Nagyon sok pozitív tapasztalat alapján választottuk ezt a helyet, de sajnos a pár napos ott létünk során, volt amiben csalódtunk. Összességében elégedetten távoztunk, nagyon jól éreztük magunkat, a személyzetet kedves és nagyos segítőkész emberek alkotják. A konyhájukkal pedig abszolút meg voltunk elégedve, az ételek finomak voltak.
Amit negatívumként lehetne említeni, hogy a wellness részleg nem túl nagy, és az úszómedence vize pedig hideg volt, ami gyerekkel érkezőknek nem optimális. Gyerek pancsoló ugyan van, de nem túl nagy. Ezekkel még nem is lenne gond, hiszen minden épületnek megvannak a kapacitásai, de sajnos csak itthon a számla átnézésénél láttuk, hogy a welcome drink, és a ki nem használt masszázs lehetőségünk is ki lett számlázva. Az üdvözlő italon lepődtünk meg leginkább, mert tudtommal ez ingyenes kellene hogy legyen, a jelentése miatt is. A masszázs meg nyilván a csomag része volt, de ha már nem használjuk ki? ? ?