2018. május 14.a párjával járt itt 55Először szálltunk meg a Korona Panzióban (még most is itt vagyunk), de nem utoljára.
Amikor Debrecenbe jövünk, a jövőben mindig ide fogunk jönni. Mindenkinek ajánlom a város központjában lévő panziót. Minden nagyon közel van (Nagyerdő, központi látnivalók, uszoda, strand), tömegközlekedéssel is könnyen elérhető akár a vasútállomásról és a busz pályaudvarról egyaránt.
2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 45 Minden nagyon jó volt, de volt egy kis hiányérzetünk. Ma már szinte minden RCI hálózati tag üdülőben alapszolgáltatás az ingyenes WIFI. Sajnos itt nem kaptuk meg ezt az internet elérhetőséget. Az üdülő "szoba"számához képest a váltások napján kevésnek tűnt a recepciósok száma.
Lassan történt a bejelentkezés, a kulcsok felvétele, illetve leadáskor a számlák rendezése.
2016. november 15.a párjával járt itt 55 Rendszeresen járunk Debrecenbe. Amikor több éjszakát (3-4) akarunk eltölteni a városban, akkor többnyire a Hotel Nagyerdő-t választjuk. Kiváló környezetben helyezkedik el. Tömegközlekedéssel is néhány perc alatt eljuthatunk a centrumba, megnézni a nevezetességeket. Most a "hosszú hétvége" miatt már csak standard szobát tudtunk foglalni, amit a magasabb ár ellenére sem bántunk meg.
Tágas, kényelmes, 6. emeleti sarok szobát kaptunk, amely ablakaiból kiláthattunk a városra és a Nagyerdő nevezetességeire is. A recepció, az étterem személyzete, valamint a szobaasszony figyelmes, kedves, udvarias és szolgálatkész volt. Minden kívánságunkat igyekeztek teljesíteni. A konyha is kiváló, a svédasztalos reggeli és vacsora egyaránt választékos lehetőséget biztosítottak. Minden este kóstolhattunk valamilyen helyi specialitású ételt.
2016. október 17.a párjával járt itt 55Már több alkalommal voltunk itt. Az első alkalom kb 8 éve volt. Az első kedvező benyomás alapján voltunk már családdal (7 fő), csak az unokával, valamint barátokkal. Azóta sok fejlesztés történt. Ami nem változott: a kényelem, a magas színvonal, a tisztaság és a személyzet magas szintű felkészültsége, figyelmessége, szolgálatkészsége úgy a hotel, mint a spa részlegen.
Sajnos a fejlesztések mellett az árak is jelentősen emelkedtek.
2016. június 6.a párjával járt itt 55 Már többször jártunk itt a városközponthoz közeli panzióban, amely tömegközlekedéssel is jól, könnyen megközelíthető a centrumból, a busz- és vasútállomástól egyaránt. A panzió az előző előnyök mellett csendes, forgalommentes környezetben helyezkedik el. Kiváló lehetőség a pihenni vágyók számára.
Eddig a rendeléskor minden alkalommal más és más szobát kértünk, és kaptunk. Mindegyik kényelmes, komfortos, ízlésesen berendezett, WIFI-vel rendelkezik. A bútorzat jó állapotú. Debrecenben a kategóriájában (***) a legolcsóbbak közé tartozik. Mindenkinek ajánljuk.
2015. november 4.a párjával járt itt 45 A nyáron már eltöltöttünk néhány napot a hotelben. A hotel környéke még ősszel is nagyon szép. A szárny végében lévő standard szobában laktunk, ahová behallatszott az elszívó-szellőztető berendezés erős monoton zaja. Ettől eltekintve ugyanúgy jól éreztük magunkat, mint a nyáron. Azt kaptuk amit vártunk.
A félpanziós, svédasztalos étkezések során a választék változatos volt. Az ételek finomak voltak. A személyzet udvarias, figyelmes volt.
2015. október 26.gyerekekkel járt itt 55 A környezetbe beleolvadó, egyszerű, kicsinek tűnő épületbe belépve egy tágas, több teremre osztott étteremben találjuk magunkat. A különböző méretű termekben a kisebb családi rendezvények (mi az unokánk szülinapját tartottuk itt) mellett nagyobb csoportokat is tudnak fogadni.
A nagyobb teremben kisebb boxok vannak kialakítva, így a különböző, hangosabb csoportok (tapasztaltuk) sem zavarják egymást. A megrendelt ízletes ételek, italok felszolgálása gyorsan történt. Készségesen, eszközök biztosításával segítettek a vitt tortánk felsuzolgálásában.
2015. július 6., csoporttal járt itt 55 A 45 éves után az 50 éves érettségi találkozót is a Casablanca Étteremben tartottunk. Az előkészülés során tudtam meg, hogy az étterem néhány szobával már szállás lehetőséget is biztosít. Szerencsére időben léptem és foglaltam le egy kétágyas szobát, mert ugyanabban az időben az étterem külön termében lakodalmat is tartottak, így minden szoba foglalt lett.
A figyelmes, udvarias tulajdonos hozzáértő szervezésével a két rendezvény nem zavarta egymást. A konyha és az étterem személyzete gyorsan feltálalta a megrendelt és finom ételt, és az italokat. A kategóriájában is olcsó szoba kialakítása, berendezése modern stílusú, ízléses, minden igényünket kielégítette. Mindenkinek ajánlani tudom. Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk, ha Debrecenben járunk.
2015. május 31.barátokkal járt itt 55 Visszatérő vendégek voltunk 200 kilométerről. A baráti házaspárokat (3 család) is magunkkal vittük. Mindannyian jól érezték magukat. Figyelmes, felkészült személyzet. Tágas, tiszta, kényelmes szobák. A csomaghoz tartozó fürdőbelépőket is érdemes felhasználni, nagyon jó a Gyopáros Fürdő. Ár-érték arányos.
A reggeli lehetne változatosabb, főként főtt ételből (virsli, kolbász) a tojásrántotta mellé.
2014. december 2.a párjával járt itt 45 Visszatérő vendégként jártunk a Panzióban. Nem csalódtunk. Egyszerű, de nagyszerű szálláshely, figyelmes és kedves személyzettel a város központjában. Annak ellenére, hogy a központban van, és néhány perces sétával elérhetjük Debrecen nevezetességeit, csendes, pihenésre alkalmas hely. Kiváló az ár-érték arány.
A korábbi ottjártunkkor kialakult jó véleményem csak erősödött. Alkalomadtán szívesen visszatérünk.