2023. augusztus 25.a párjával járt itt 35 Személyzet nagyon kedves és figyelmes
Az első napon kisebb zökkenők voltak úgymint az ágynemű nem volt felhuzatolva ill. nem is volt. A szobába nem lehetett bejutni kártyával ,mert az elemek lemerültek,de ezeket elég hamar orvosolták. A wellness részleg rendben volt. A reggeli választékos a vacsora finom volt,itt azért lehetne nagyobb választék 4*-nál máshol több volt.
Összességében nem okozott csalódást. Valahová 3 és 4 * közé sorolnám a helyet
2021. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55Kedves segítőkész személyzet.pedáns tisztaság mindenhol. Nagyon finom ízletes ételek. Sok 4 csillagos szálloda nem éri el ezt a színvonalat,amit ez a hotel képvisel.
Csak ajánlani tudom.
2018. július 11.gyerekekkel járt itt 556 éjszakát töltöttünk itt és nagyon jól éreztük magunk a reggeli és a svédasztalos vacsora mind választékban mind minőségben kiváló volt.A személyzet kedves és segítőkész,csak ajánlani tudom mindenkinek
Hunguest Szeged (korábbi Forrás) válasza
Tisztelt Boros Norbert Úr!
Köszönjük értékelését, amely emelte szállodánk színvonalát! Minden jót kívánunk Önöknek és várjuk, hogy újra a szállodánk vendégei legyenek.
2018. július 28., , Hunguest Szeged (korábbi Forrás)