2018. augusztus 23.családjával járt itt 55 A szálloda gyönyörű helyen van, a kilátás pazar. A klíma tökéletes volt, míg az országban 34 fok forróság volt, Galyatetőn max. 25-26 fok. 4 kellemes napot töltöttünk itt a családommal. A személyzet kedves és segítőkész, a szobák és fürdőszobák tiszták, rendezettek.
Annyi negatívumot tapasztaltam, hogy a külső ablakpárkányon vastagon volt madárürülék, ezt azért letakaríthatnák. A wellness részlegben a medencék hőfoka éppen megfelelő. Az étteremben az ételek finomak, vacsora változatos, reggelire lehet, hogy mindennap ugyanolyan ételeket adtak, de sokfélét, így mindig változatosan tudtunk étkezni. A vadasparkban többször kellemes sétát tettünk. A környéken sok túralehetőség van.
2016. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55A hotel csodálatos környezetbe található. Kedves, segítőkész személyzet. Színvonalas, ízletes reggeli és vacsora, nagyon finom sütemény falatkák. Nagyon tetszett, hogy a wellness részlegben vannak csendes órák, viszont az élményelemek nem mindig működtek a medencében. Jól szervezett szabadidőprogramok.