2016. szeptember 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már augusztus végétől kínálta a szálloda akciós csomagját, amit ki tudtunk használni. Csodás volt az idő és az ellátás is. A szobánk légkondicionált, tiszta és minden kényelemnek megfelelt. A személyzet rendkívül figyelmes és udvarias volt.
Az éttermi szolgáltatás kitűnő, a kínált ételek finomak és változatosak, a mangalica termékeken keresztül a bioételeken át, az igazi magyaros fogásokig választani lehetett. Mivel igen sok vendég volt, szobák szerint voltak rezerválva az asztalok, így az étkezések alkalmával nem fordulhatott elő, hogy asztalra kelljen várni. Ez egy újítás volt a személyzet részéről, amit nagyon jónak találtunk.
2013. december 27.a párjával járt itt 45 Már több ízben vendégei voltunk a férjemmel a szállodának. A szálloda gyönyörű,tiszta. A szobák kényelmesek. nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. A személyzet nagyon udvarias, ezzel nincsen semmi probléma. Problémánk az étterem személyzetével volt. Illetve egy adott személlyel, már több ízben.
Maga az ellátás pazar, bőséges és változatos menüt kínálnak. Összességében a szálloda valóban kitűnő.