2019. június 21.családjával járt itt 15 Nem sikerült elrontani a nyaralásunkat, de ezt csak a pozitív hozzaallasunknak köszönhetjük! Megérkezésünkkor kapott szobában még nem járt a takarítónő. Ágy összeturva, szemetes tele, stb. Lementünk kérni egy új szobát. Itt jegyezném meg, hogy a szobába kb. 15 perc sétára volt (+ 2 emelet, lift nélkül! ) A recepción kaptunk új kulcsot.
Az a szoba ugyanúgy takarítatlan volt. A recepciós szaladt egy 3. kulccsal. Az már talán volt takarítva. Első nap a vacsoránál ingyen kaptunk a vacsorához egy kancso vizet. Másnap mikor kértük ( mivel az 5 éves fiam szomjan akart halni) megkérdezték, hogy “ kártyával vagy kézpénzzel fizetünk a vizert”? Egy kancso csapvíz a felpanzios ellátásban nincs benne. Egyébként egy lepukkant szálloda! Büdösek a kárpitok, minden lelakott. Koszos és a személyzet is nagyon “ gagyi”. Soha többé nem jovunk!
2019. április 28.gyerekekkel járt itt 45 Egy lagzi alkalmával jártunk a hotelben. 2 éjszakát szálltunk meg. Az ételek nagyon finomak! Délben menüt ettünk az étlapról - bőséges adagot kaptunk és az is nagyon finom volt. A személyzet tökéletes! Minden kívánságunkat teljesitették! A szobák kényelmesek, átlagosak. Kis gyerekkel, nagy gyerekkel, kutyával voltunk - mindenki nagyon jól érezte magát.
A “welness” szót én nem értem a névben. . . . szó sincs welnessről! Átutazóknak, lagzisoknak szívből ajánljuk!
2018. július 3.családjával járt itt 55Ma már nem kérdés, ha étterem akkor Almavirág! Legyen az egy hétköznapi vacsora vagy egy hétvégi ebéd a családdal. De ha születésnap vagy egyéb családi rendezvébyunk Van akkor is, csak ide! Nagyon szép, ízléses az étterem. A tálalás tökéletes. Az ízek fenségesek! Az adagok bőségesen! És a pénztárcánk nak is kedvezőek. Nagyon családcentrikus, gyermekbarát hely. Tökéletes!
2018. július 3.családjával járt itt 35 Januárban foglaltam egy kedvező csomagot a Hotel Lido ba. Ami felkeltette a figyelmemet az a pazar panoráma a szobából. Szinte hihetetlennek tűnt, hogy van ilyen. De van! Valóban csodás volt a kilátás a szobánkbol! (609- es szoba! ) A hotel közvetlen a parton van, saját partszakasszal. Bár az egész tiszta beton és csak 1 db lejáró van a vízbe!
A takarítás nem közepes, a szőnyeget rögtön megérkezésunkkor be is tettük inkább az ágy alá! A lepedőn sárga folt . . . , valószínűleg a napolajat nem tudták kimosni belőle. És a padlón végigsétálva a zoknink szürke színű lett. Az étterem szintén közepes. Menza jellegű. Szirup cola, meg az olajban sült rip-rop. A személyzet 0! A recepciós fiúra érkezésünkkor azt hittem valami karbantartó vagy informatikus. . . egy kinyúlt szürke pólóban állt a pult mögött. És inkább nem jelkemezném szegényt. . . , ahogyan a csápolós embert sem az étteremben! Na meg a takarító mamit sem! Szörnyű az egész társaság!
2016. május 31.gyerekekkel járt itt 55 Több éve visszajáró vendégek vagyunk. Mindig lenyűgöz a táj. Olyan gyönyörű minden. . . A levegő tiszta és friss. Minden kikapcsolódni vágyó, nagy városi embernek el kell ide menekülnie a szürke, monoton és rohanó hétköznapokból. A szállás nagyon kellemes, mindig tiszta, minden igényünket kielégíti. A csend végtelen!
A vendéglátók nagyon kedvesek, aranyosak és segítőkészek. Nagyon nagyon ajánlom családosoknak,vagy baráti társaságoknak, de romantikus együttlétre vágyó pároknak is. Ősszel az őszi erdő miatt, télen a téli táj miatt, tavasszal a tavaszi friss-zöld hegyek miatt, és nyáron az életteli erdők miatt. Aki ellátogat ide ne hagyja ki a Salgói-várat, a Füleki várat sem és mindenképp látogasson el a salgótarjáni Bányászmúzeumba is! Mi biztosan visszatérünk a nyáron is!
2016. május 25.gyerekekkel járt itt 35 Hétvégén elkirándultunk Bükkszékre a családdal. Olyan jókat hallottunk a Szalvusz vízről és a bükkszéki fürdőről. Hát nagyot csalódtam, azaz többet vártam. . . A bejárat, a beléptető rendszer minden olyan modern és európai szintű. Az öltöző rész nagyon hasonlít a debreceni aqvatikumra. De! ! !
Bent van egy strand medence négy dögönyözővel meg pár jackuzzi betéttel. Van egy meleg vizes medence (semmi extra) és egy gyermek medence. A gyermekmedencében 1db gagyi csúszda és a parton egy elefánt. -ennyi. Van egy kinti medence is, ami olyan hideg volt, hogy nem mentünk bele. Szerintem pont annak kellene meleg vizesnek lennie, mint itt Debrecenben. Élvezhetetlen az egész létesítmény! Max. egy órát tud az ember eltölteni. Szerencsére nagyon jó idő volt ezért kinéztünk a strandra is. A gyógyvizes medencében ültek többen, a strand medence, csúszdákkal még nem volt feltöltve. Az úszómedencében meg valami zöld, talán algás víz volt. Nem mertünk volna belemenni, bár ezt semmilyen tábla sem tiltotta volna meg! A strandon volt egy önkiszolgáló étterem ahol műanyag pohárból ihattunk egy kávét. Majd fél 4 től ingyenes lett a szauna "világ" hát benéztünk. Itt is a középszerűség volt a legmeghatározóbb jelző. Műanyag napozóágyakra lehet lefeküdni infrázni egy átjáró helyiségben -ez elmond mindent szerintem! Három órát töltöttünk el ott de ottlétünk alatt sem egy takarítót , sem egy fürdőmestert vagy esetleg szauna mestert nem láttunk. Nagyon nagy lehetőségek lennének ebben a helyben! Kár, hogy nem használják ki! Lehetne mit tanulni! ! ! Nem mellesleg jegyzem meg, strand után kerestünk volna egy éttermet de egész Bükkszéken nem találtunk nyitva egyet sem!
2016. május 25.gyerekekkel járt itt 25 Hétvégén Bükkszéken kirándultunk. Mivel Bükkszéken egyetlen egy éttermet nem találtunk nyitva,Pétervásárán ajánlották ezt az éttermet. Szinte senki nem volt az étteremben ebédidőben. Egy unott arcú szőke hölgy állt a pultban, egy kicsit molett mosolygós pincérhölgy fogadott minket.
Egy kétszemélyes asztalhoz ültünk és kértünk egy etetőszéket, mivel egy másfél éves gyermekkel érkeztünk. A hölgy kihozta az étlapot ami ragadt. . . Aztán kihozta az etetőszéket, ami aztán elvette a kedvem mindentől. Legszívesebben felálltam volna és rohanjunk innen kifele! De a férjem lecsitított,mondván hol találunk még egy éttermet ezen a "vidéken". Elővettem hát a nedves törlőt és amennyire tudtam áttöröltem a széket. Felháborítónak tartom ezt a higiéniát! Pont egy gyermek-etetőszék legyen ennyire "belet forgató"! Nem hiszem el,hogy az ott tapasztalt (vasárnap! ) 0/zéró forgalomban a kis unott arcú hölgy például nem tudná lesikálni azt a széket. Ami nem mellesleg szakadt is és gusztustalan! Jó sokára (kb. 30-40 perc) múlva kihozták az ételt. Ez idő alatt jött egy öreg úr, lazán elfogyasztotta a menüjét (leves, második) majd távozott. Majd jött 2 fiatalember, ők is elfogyasztották a menüjüket, mire mi a gyerekkel megkaptuk a rendelésünket. Ez a várakozási idő nem csak a kicsi miatt volt szörnyű, azért is mert közben a mocskos függönyön szaladgáló legyeket figyeltem és végképp elment az étvágyam! Az étel friss volt és finom. De ez engem már nem igazán tudott meggyőzni arról, hogy legközelebb is betérjek.
2016. május 18.gyerekekkel járt itt 55 Barátaink hívtak el a Hortobágyra minket Pünkösd hétfőn. Mikor kiderült, hogy a csárdában fogunk ebédelni, nagyon megijedtem. Mert rossz véleményt hallottam (a régi) csárdáról. De nagyon nagy meglepetés volt számomra! Tisztaság és igazi csárda hangulat! Az étlap kiváló, csárda jellegű ételek főként szürkemarhából!
Az ételek frissek és nagyon finomak! Két picivel voltunk (1,5 évesek) mind a kettőnek tudtak etetőszéket biztosítani (pedig igen csak tele volt a csárda! ) Mindenkinek ajánlom!
Érdekes
2016. május 9.gyerekekkel járt itt 45 A férjem mindig csodálta tv ben amikor mutatták a kocsikat ahogyan kipördülnek, csúszkálnak a Groupama tanpályán. Megleptem hát karácsonyra egy jeggyel. Most áprilisban el is mentünk, hogy részt vegyen ezen a vezetéstechnikai tréningen. Mivel mi debreceniek vagyunk,úgy gondoltuk, hogy az egész család felutazik.
Megnézzük apát, hogy milyen ügyes. Kicsit osztozunk vele az élményben. Aztán további programokat terveztünk még Budapesten (ha már ott vagyunk. . . ) Apa rettenetesen élvezte a tréninget és azt kérte, hogy legközelebbi ajándékként szívesen kipróbálná magát a többi pályán is. Viszont én nagyon negatívan éltem meg ezt a családi kirándulást. Kezdjük azzal, hogy "tanárbácsi" miután meglátta, hogy négyen vagyunk (2 gyerek! ) közölte, hogy pogácsa és kv csak apának van. (vittem én rágcsálnivalót a gyerekeknek de egy fél tálca pogácsa száradt egész délelőtt maradékban, én meg vettem egy kv-t magamnak 200 ft. ért)Aztán kint semmi lehetőség, hogy a családtagok leülhessenek! Más hozzátartozók (hiszen senki nem egyedül érkezett) a szalagkorláton ücsörögtek a napon. Én megpróbáltam sétálni a füves részen a gyerkőccel, ahol szerintem egy játszóteret nyugodtan kialakíthatnának. Már csak azért is, mert ha egy kicsit kedvesebbek lennének a családokkal,(odabent a hölgy olyan volt mint egy mogorva harcos! egyenesen átnézett rajtunk! ) ha egy kicsit családcentrikusabbá tennék a helyet, szerintem sokkal többen érkeznének messzebb vidékekről is.
Érdekes
2016. május 9.gyerekekkel járt itt 45 Egy esős hétvégén, lemondva a szabadtéri programunkat arra gondoltunk megnézzük Poroszlón az akváriumot. Nagyon nagy meglepetés volt számunkra! Nem is gondoltuk, hogy szinte egy egész napot el fogunk ott tölteni. Gyönyörű akváriumok ejtettek ámulatba mindegyikőnket. Egy 14 és egy 2 éves gyerkőccel érkeztünk.
Mindketten megtalálták a maguk szórakozását is. A kicsinek egy hatalmas játszóház a nagynak a 3D mozi és a kis tudósok birodalma volt a legmegnyerőbb. Ettünk is, a büfében ami nagyon jó kis hely. Felmentünk a kilátóba is,ahonnan gyönyörű a kilátás még esős rossz időben is. A kilátóból vehettük szemügyre, hogy kint még mennyi lehetőség várna ránk. Játszóterek és állatok sokasága. Úgyhogy eldöntöttük, egy szép napos nap visszatérünk és felfedezzük a kinti világot is! Mindenkinek ajánlom!