Minden évben elmegyünk -
Estike Apartmanok Tiszafüred
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55Családias, kényelmes és tiszta apartmanok. Teljesen felszerelt konyhával! Az utca egyik végénél egy jó kis étterem a másiknál a Lidl (vásárlási lehetőség) Gyönyörű kert és egy nagyon kedves, aranyos házi néni. A termál strand az utca túloldalán. De a tisza-tó, szabad strand sincs messze. Mindenkinek ajánlom! Mi minden évben elmegyünk.
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55Debrecen legjobb kínai konyhája! Tiszta és mindig frissek az ételek! Kellemes hangulatú az étterem de elvitelre is kérhetjük az ételt! A szerencse sütit senki ne hagyja ki! Mi mindig ide szaladunk el ha nincs kedvem főzni vagy ha megkívánjuk a keleti konyhát. Rendezvényeket is vállalnak, külön teremben. Mi most ott fogjuk tartani a fiam névnapi buliját. Mindenkinek ajánlom!
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon sokszor jártam már ebben az étteremben és soha sem csalódom! Kellemes hangulatú,kiváló hely! Még a szüleimmel jártam itt először nagyon régen (akkor még Salgótarjánban éltünk). Ma már debreceni lakosként havi egy alkalommal biztosan "átugrunk". Mindig tiszta az étterem, mindig van friss virág az asztalokon.
Mindig kedvesek, figyelmesek a felszolgálók,pedig mindig más jön oda hozzánk! ( és mindig jól néznek ki a fiúk! )
Mindig frissek és nagyon finomak az ételek! És bőségesek! Gusztusosan van tálalva. Szépek a terítékek és még a szalvéta is luxus hatást keltő! Legutóbb a férjemmel és a kicsi (2 éves) fiammal voltunk ott. A felszolgáló roppant figyelmes volt! Még desszertes kanalat is hozott a fiamnak, hogy azzal tudjon enni. Az etetőszéküket imádom! Otthonra is jó lenne egy ilyen! Az étel isteni volt ismét! Köszönjük az élményt!
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 35 Van egy pici (2 éves) fiam, miatta választottuk ezt a "baba barát" hotelt. Nagyon jónak találtuk az (előre)online bejelentkezést ami felgyorsítja a szobák elfoglalását. Be lehetett x-elni, hogy mit kérünk a szobánkba. Sajnos nagy csalódás ért ezzel kapcsolatban! Mi kértünk egy cumisüveg melegítőt és egy fellépőt a mosdóba.
Kiságyat nem kértünk, mert közöttünk alszik a gyerkőc. Mikor megérkeztünk tényleg gyorsan elfoglalhattuk a szobánkat, de ahogy beléptünk rögtön az ajtóban egy kiságy fogadott,benne egy babakád. (babakádat sem kértünk! )Amit aztán egész hétvégén kerülgettünk. Cumisüveg melegítő, fellépő sehol. A szobánk egyébként nagyon szép, tiszta és igazán kényelmes volt. 3 szem alma ajándékként bekészítve. Első utunk a játszóházba vezetett. Nagyon barátságos, jól felszerelt gyerek részleg, kedves animátorokkal. A két éves nagyon élvezte de még a 14 évest is rá tudták venni az animátorok, hogy bekapcsolódjon a programokba. Nagyon jó, hogy a kicsik ehetnek, ihatnak egész nap! (Hipp termékeket! )Ami negatívum, hogy úgy járkálhatnak ki-be a gyerekek, hogy senki nem foglalkozik velük! Szívesen ott hagytuk volna a kicsit amíg apával kicsit kettesben pihizünk, de így nem mertük ott hagyni! A welness részleg a látványával és az illatával elsőre elvarázsolt! Kicsit jobban szétnézve viszont mindenhol rozsda! Nagyon jó, hogy természetes fertőtlenítőt, sót használnak. De sajnos a só szétmarta például a kavicságy szélét ami éles és balesetveszélyes is szerintem. Mindezek ellenére az egész család nagyon jól érezte magát a welness részlegben. A picinek igazi paradicsom volt. A tinédzser lányom szinte ki sem jött a pihenőből ahol konnektorok és a wiffi biztosította az ő kikapcsolódását. A férjem élvezte a jakuzzit, dögönyözőt. Én pedig kipróbáltam egy jó kis masszázst. Az étterem tiszta és kellemes hangulatú. A felszolgálók nem épp a legképzettebbek és nem is túl kedvesek. A reggelit és a vacsorát is a bőséges választék, finom ízek jellemzik. Viszont délben étlapról lehet ebédelni, ami elég szegényes. Délután sétáltunk a kertben. Bár február volt, mégis szép, rendezett és tiszta volt a kert. Kellemes volt benne sétálni. Jó időben több lehetőséget is tartogat a kert mind a gyerekek, mind a felnőttek részére. Amit még meg kell említenem, mert nagyon rosszul érintett, az a gyerekeknek szóló pecsétgyűjtő füzetecske. Kaptak a lurkók egy-egy füzetet, hogy gyűjtsék a pecséteket a programokon. Akinek betelik a füzete annak távozáskor ajándék volt ígérve. Olyan lelkes volt ott minden gyerek! Az enyémek is! Aztán mikor kijelentkeztünk és mutattuk a betelt füzeteket a hölgy elénk rakott egy kosarat, csupa kopott, törött vacakkal, hogy abból válasszanak ajándékot, nagyon csalódottak voltak! Pedig ők a jövő vendégei! Szóval,ezt inkább nem kellett volna! Összességében mi nagyon jól éreztük magunk ajánlani tudom családok számára. Hogy visszatérjünk, ahhoz azonban keveset jelentettek.