2016. május 8.a párjával járt itt 55 Kedvesem születésnapjára megleptem őt egy egész napos wellness-el és ünnepi ebéddel. Előzőleg titokban felhívtam a szállodát és kértem,hogy a recepción köszöntsék fel a szülinapjára . Megérkeztünk és az igazgató úrtól várt egy köszöntő levél. Nagyon meglepte a kedvesemet.
Mentünk tovább az épületben és akivel csak találkoztunk a dolgozók közül, mindenki felköszöntötte. Az étteremben külön asztal várt minket saját névre szervírozva. Kedvesem felkiáltott ! Itt mindenki tudja ,hogy ma szülinapos vagyok ? Rettenetesen jól esett neki . Az ebéd svédasztalos volt degeszre ettük magunkat a sok finomsággal. Az asztalunk a Dunakanyarra nézett. Csodálatos látvány volt . Sokat sétáltunk és fürödtünk nagyokat a wellness részlegen ahol újabb köszöntésben volt részünk . A víz nagyon finom volt . Az összes szaunát kipróbáltuk ami csak létezett. 6-7 terem szolgált a kényeztetésre. A pihenőszobában a kandallóban lobogott a tűz és halk zene adott megnyugvást a pihenni vágyóknak. Legnagyobb meglepetésem a levendula szoba volt ahol olyan illat terjengett,amit még nem éreztem soha . Estére jól elfáradtunk a sok élménytől és hazaindultunk. Egy csodálatos napot öltöttünk ott. Köszönet érte a szálloda összes dogozójának.