2024. december 29.a párjával járt itt 55Szombat este tértünk be, szerencsére volt szabad asztal. Pizzáztunk, ami finom volt. A felszolgálás picit döcögött, de még belefért ahhoz, hogy máskor is ellátogassunk ide. A berendezés nem kimondottan modern vagy olasz, egy picit zavart a félhomály.
2024. július 25.a párjával járt itt 15 Már jártunk itt, akkor a kiszolgáláson kívül nem volt baj. Na de most. . . A sonkás pizzán büdös volt a hús! Olyan undorító volt, hogy ilyet én még soha nem éreztem. Próbálták menteni a menthetőt, hogy a prosecco sonkának ilyen az "illata", most bontották ki, a szavatossága még jó a csomagolás szerint. . .
de többen is ugyanazt éreztük. Megkérdezték, hogy kérek-e mást, de köszöntem, nem. És a lábunkat nem tesszük be ide többet. . . én nagyon nem ajánlom senkinek ezt a helyet.
2024. július 25.a párjával járt itt 35Érdekes programlehetőségnek ígérkezett, ezért beneveztünk egy hosszú, 90 perces túrára a föld alatti pincerendszert megtekinteni. Közepes színvonalúnak mondanám, még egyszer egészen biztosan nem mennék le, látnivaló sem volt sok odalent. Kár volt az időért és a nem kevés belépőért.
2024. július 25.a párjával járt itt 55Kettesben ebédeltünk egy hétköznapon itt. A hűvös pincehelyiség nagyon tetszetős, hangulatos volt, az ételek finomak, a kiszolgálás is teljesen rendben. Kimondottan ajánlott hely! Ha legközelebb erre járunk, akkor biztosan mi is visszatérünk.
2024. január 7.családjával járt itt 45Egy vendéglátóegység emeletén, a város szélén helyezkedik el. Amíg a söröző nyitva van (szombaton ez éjfélig volt), kicsit hangos a környezet, de később már nagyon csendes a hely. A szoba tiszta és tágas volt, a fürdőszoba is megfelelő, nekünk egy éjszakára tökéletes volt, biztosan visszatérünk még.
2023. október 16.barátokkal járt itt 35 Egy szombati este tértünk be, legalább 3 csoportot láttunk, akik szervezetten vacsoráztak, legalább 100 fő. Emiatt zsúfoltság volt, bár ez bizonyára sokaknál inkább jó, mint rossz, engem zavart. Az ételek átlagosak, a kiszolgálás (pont a sok vendég miatt) akadozó. A hely viszont kimondottan drága. Egy literesnek mondott (valójában kb.
8 decis) limonádé 2400 (! ) forint. . . A rendelt tálon nagyon kevés köret volt, és a húsok mennyisége sem volt kimagasló. A mosdó viszont nagyon tiszta, rendezett volt. Mi nem hiszem, hogy fogjuk még látogatni a helyet.
2022. augusztus 15.családjával járt itt 55Szombaton este véletlenül tértünk be ide vacsorázni. Az utcarészen és bent is volt még hely, szerencsére nem kellett asztalt foglalni előre. A rendelt pizzák finomak voltak, a hamburger igazi házi kézműves étel volt. Mi még belefértünk a nyitvatartásba, de főszezonban, Gyula főutcáján picit korainak tartom a 21 órás zárást, ráadásul a konyha már hamarabb sem vesz fel rendelést. Összességében kellemes hely.
2022. július 14.gyerekekkel járt itt 45 A lovaglás miatt választottuk a helyet. Az általános tisztaság rendben van, de iszonyatosan sok a légy! Értem én, hogy istálló, meg állatok, de a szobák és az étterem is jóval messzebb voltak, mégis borzasztóan sok légy volt mindenhol. A szobába lépéskor kb 100 darab, egy része döglötten az ablak és a szúnyogháló között, a többi repkedve.
Nem vagyok szakértő, de biztosan lehetne erre valami megoldást találni. Egyébként pihenésre kiváló hely, a reggeli és a vacsora svédasztalos, minden finom és bőséges.
Időpazarlás
2022. július 14.gyerekekkel járt itt 15 Átutazóban, még ebéd előtt szerettük volna hasznosan eltölteni a szabadidőnket Kecskeméten. Nagy választék nem volt, végül a Cifrapalotára esett a választásunk. Sajnos. Már a belépő megvásárlásakor ért az első meglepetés: nem a honlapon látható árakat számolták. Kérdésünkre elmondták, hogy éppen aznap változott az ár, még nem frissítették a honlapot.
Több, mint kétszeresét fizettük a honlapon feltüntetett árnak (5400 Ft/2 felnőtt+2 gyerek). Olyan még sosem fordult elő velünk múzeumban, hogy nem ajánlják fel a kedvezmény lehetőségét (családi jegy), és mivel az új árakat nem tudtuk, így reklamálni sem tudtunk, csak másnap láttuk a honlapon (amit tényleg javítottak), hogy akár 3600 Ft-ot is fizethettünk volna. . . De ha megérte volna az "élmény", akkor nem is lett volna akkora gond, de tulajdonképpen majdnemhogy az ablakon kidobott pénz volt. Beengedtek, mert fizettünk, aztán menj amerre látsz. . . és látnivaló nem volt sok. Picit bóklásztunk az emeletek között, volt olyan hely, amit még fúrtak-faragtak, oda be sem tudtunk menni, majd fél óra után távoztunk. Hatalmas csalódás volt az egész, picit sem ajánlott hely. De szerencsére "fotójegyet" legalább nem vettünk, úgyse nagyon lett volna mit fényképezni. . . :)
2022. május 15.gyerekekkel járt itt 35 Pénteken este tértünk be családostól. Már kintről látszott, hogy rengetegen vannak, még kint az utcán a járdapatkán (! ) is ültek, várva, hogy elkészüljön a megrendelésük. Belül nagyon-nagyon leharcolt. Azt mondják, hogy ez "direkt ilyen", de engem nem győzött meg. Olyan, mintha egy raktárban lennénk, de abból is egy nagyon régiben.
A pizza jó volt, árban is rendben, de a környezet miatt én legközelebb elvitelre kérném. . .