2021. július 25.a párjával járt itt 55 Egynapos városlátogatás alkalmával Szekszárdon ebbe az étterembe botlottunk először. Nagyon finom pizzát kaptunk hideg limonádéval, udvarias volt a kiszolgálás és kellemes volt a terasz is. Az étterem belső része nagyon hangulatos, pontosan olyan, mintha Olaszországban jártunk volna.
Az árak átlagosnak mondhatók, szóval egy pillanatig sem bántuk meg, hogy az első étterembe betértünk, amit találtunk, kifejezetten ajánlott hely. :)
2021. július 10.gyerekekkel járt itt 35 Egy családi összejövetel apropóján tértünk be vasárnap ebédelni. Hatalmas tömeg volt, mindenhol foglalt asztalok, szerencsére nekünk is volt egy foglalva. Jobban mondva a 18 főt 2 asztalhoz akarták ültetni, mert úgy jobban elfér (? ), de aztán kérésünkre mégiscsak összetolták az asztalokat.
A kiszolgálásra a fejetlenség a legjobb szó, a pincérek rohangáltak fel-alá, néha elfelejtve egy-egy rendelést. Mint megtudtuk, hétvégén svédasztalos ebédelési lehetőség van, emiatt volt a hatalmas tömeg. Igazából én azt láttam, hogy kb másfélszer annyi vendéget fogadtak, mint amennyi a kapacitásuk, és ez bizony a kiszolgálás és a minőség rovására ment. A gyerekek az asztalok között mindenféle műanyag járgánnyal közlekedtek, hatalmas zajt és port csapva, elég kellemetlen volt. Ez annak ellenére történt, hogy a terasz mindkét oldalán füves játszótér lett kialakítva. . . A dunai panoráma szép, de ez nem indokolja azt, hogy ide jöjjünk legközelebb is ebédelni. Igazából nem is értem a felhajtást az étterem körül, az átlagosnál egy picit sem jobb hely. . .
2021. július 10.családjával járt itt 55Egy szombati ebédre tértünk be a csárdába, előre foglalva asztalt. Étlapról rendeltünk, minden finom és bőséges volt, a kiszolgálás is korrekt. A felszolgált kancsós limonádé jéggel és gyümölcsdarabokkal egyszerűen szuper! A teraszon egy kissé meleg volt, de nyár közepén ez nem meglepő, mindenhol meleg van. Egészen biztosan vissza fogunk még térni!
2021. június 20.családjával járt itt 45 Már régebben elhatároztuk, hogy alkalomadtán kipróbáljuk ezt az éttermet, így a mai napon ezt meg is tettük. A csatornaparti teraszon ültünk le, a kedves mosolyú pincérfiú gyorsan jött is felvenni a rendelést. Több társaság is volt, így a kiszolgálás kissé akadozott, de nem volt vészes. Az ételek finomak voltak, mennyiségre is rendben volt.
Viszont a számla rendezése nem ment egyszerűen, kb. negyedóra várakozás után nekünk kellett bemenni a belső részbe, hogy fizetni tudjunk végre. Ettől függetlenül kellemes hely.
2020. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 45Gyerekekkel, asztalfoglalással érkeztünk pénteken este. A teraszon (utcán?) kaptunk asztalt, szerencsére kellemes idő volt. Az ételek átlagosak voltak, a kiszolgálás is. Teljesen rendben lévő étterem, már amennyire egy látogatásból ez a következtetés levonható. Érdemes újabb próbálkozásra.
2020. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 45 Asztalfoglalással érkeztünk vasárnap reggel. Főleg a gyerekek miatt szerettük volna megnézni, nekik tetszett is, és ez volt a lényeg. Én nem voltam elájulva, főként, hogy a mellettünk lévő asztalnál úgy érezték, az egész helyet kibérelték egy asztallal.
Persze az nem a hely hibája, hogy valaki nem bírja a gyerekét kordában tartani, de számítson rá az ide látogató, hogy nem egy csendes, nyugodt reggelizésben lesz része. . . A rendelt forrócsoki éppen csak langyos volt, a személyzeten a teljes elveszettséget láttam, nem voltak a helyzet magaslatán. Visszajáró vendégek biztosan nem leszünk.
2020. szeptember 18.családjával járt itt 35 Családi vacsorára tértünk be hétköznap este. Még éppen találtunk a teraszon üres asztalt, de aki fél 8 felé érkezett, bizony már nem talált magának helyet. Ezért is volt furcsa, hogy a teraszrész fele le volt zárva, oda nem lehetett ülni. A kiszolgálás nagyon nagyüzemi volt, rohangáltak a pincérek és elég türelmetlenek voltak, nem csak velünk, hanem a környező asztaloknál is ezt tapasztaltuk.
Egy idős pár nem győzte kivárni, amíg odamegy a felszolgáló, maguk vettek el két étlapot a mellettük felhalmozott kupacból, és még ők lettek leteremtve. . . Az ételek egyébként gyorsan az asztalunkra kerültek, finomak is voltak, de valahogy a hangulat nem volt tökéletes, "hála" a felszolgálóknak. Kár érte. . .
2020. szeptember 16.családjával járt itt 45 Voltunk itt néhány éve, és akkor azt mondtuk: soha többet. De most ajánlásra újra kipróbáltuk, és kellemesen csalódtunk. Hatfős családi vacsorára tértünk be este 7-kor. Jelezték, hogy csak 8-ig vannak nyitva, picit mintha sürgettek volna. Halászlevet és cigánypecsenyét kértünk, meglehetősen gyorsan az asztalunkra is került.
Minden finom volt, kimondottan jó ízű, szépen tálalt ételeket kaptunk, és a számla sem volt eget verő. Már nincs tiltólistán a hely. :)
2020. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Valamivel délután 2 után tértünk be azzal a szándékkal, hogy nagyon gyorsan megebédeljünk. Ezért választottuk a filézett pontyból készült halászlevet, ami tényleg nagyon gyorsan az asztalunkra került. A hozzá felszolgált kenyér isteni finom volt: friss és ropogós! A halászlé finom volt, kettőnknek elég volt az egy adag.
Limonádét kértünk hozzá, ami nekem nem annyira ízlett, de azért elfogyott az is. Borravalóval 4500 Ft-ot fizettünk, és fél 3-kor már indultunk is. Egy gyorsétterem is megirígyelhetné. :)
2020. augusztus 1.családjával járt itt 55Családi ebédet szerveztünk az étterembe, előre asztalt foglalva, különben esélytelen lenne szabad helyet találni. Az ételek finomak és bőségesek voltak, a kiszolgálás picit lassú, de ezt betudtuk a nagy forgalomnak. Mi jól éreztük magunkat, szívesen mennénk vissza, a falu is kedves, a Prónay kastély pedig gyönyörű! :)