2013. július 19.a párjával járt itt 35 Szeretem a pizzájukat, de csak akkor, ha érte megyünk. Ugyanis 1, nincs házhoz szállítás, 2, ha beülünk, mindig idegesen távozunk. Ez egyébként nagyrészt a pincérnők számlájára írható, akik olyan életkedvvel dolgoznak, mintha minden egyes rendeléssel azt mondtam volna nekik, hogy vessék magukat a tengerbe.
Rendben, ez így egy kicsit túlzás, de annyira el tudja rontani ennek a helynek a hangulatát az, hogy isteni pizzájuk van, de a kiszolgálás siralmas! Adnék én sok borravalót, mert mennyei az étel, de nem adok, mert ezért a kiszolgálásért nem jár. Semmi rugalmasság, még egy félmosoly sincs. Halványan emlékszem egy fél évvel ezelőtti esetre, amikor kicsit később ültünk be, és ki mertem ejteni a számon, hogy "ó, én azt hittem tizenegyig vagytok nyitva", és erre olyasmi választ kaptam, hogy "persze, hát, végül is, reggeltől estig mindennap itt robotolni, miért ne? " Megértem, hogy problémáik vannak, de miért kell ezzel a stílussal elűzni a vendéget? Nem működik ez így! Ennek ellenére ajánlom, mert egyszer mindenképpen érdemes megkóstolni a specialitásukat, a Tomato pizzát!
2013. június 19.családjával járt itt 35 Erre a helyre aztán mondhatjuk nyugodtan, hogy a külső nem minden! Belvárosi elhelyezkedésű, igazán igényesen, hangulatosan kialakított és berendezett hely ez, kifejezetten a turistákra kiélezve. És itt a baj. Miért van az, hogy végig kellett néznem, amint a szomszédos asztalnál a német hölgyek idegesen, mutogatva mondták el, hogy mit szeretnének kérni?
Azért, mert a pincér nem tudott németül, és hiába próbálkozott az angollal, bizony az idős német hölgy nem fog angolul megszólalni. Mindegy is. Ami lényegesebb: az étel. Gyönyörű. Tálalás: csillagos ötös. Étvágygerjesztő. És borzalmas ízű. Gyorspanírozott húsok, semmi pác, hogy átjárja az így íztelen húst, fagyasztott cikkburgonya, és a végére a meglepetés: gyomorrontás. Kétszer jártam ezen a helyen, mindkétszer rosszul voltam utána. Ezt nem lenne szabad így, Pest szívében. . . Főleg horribilis árért.
2013. június 19.a párjával járt itt 35 Az ember néha igazán megkívánja a bucit, egy kis salátával, husival töltve, különböző szószokkal. . . néha be is jön. De amikor kérek hozzá sült krumplit, és egyszerűen SOHA SEM sikerül normálisra megcsinálniuk, az kicsit ki tud akasztani. Vagy félig nyers marad, vagy elfelejtették megsózni, és teljesen íztelen.
Rosszabb esetben mindkettő. De ami a legeslegjobban idegesít az egészben, hogy annyira kedvetlen és már majdnem bunkó (elnézést) emberkék állnak a pult mögött, hogy az élettől is elmegy a kedvem, ha néha betérek ide. Tényleg átlagos hely, semmi különös. . .
Buci Center - II. Buci Drive - III. Buci Mobil válasza
Tisztelt Értékelő Hölgy/Úr!
Köszönettel vettem értékelését, bevallom nem esett jól visszahallani azt amit már sajnos visszahallottam. Tudom mentegetődzésnek is tűnhet az a szlogen, . . . "hogy az alkalmazott sokszor egy fizetett ellenség. . ",- de sajnos az én esetemben igaz.
Bár már nem dolgozik nálunk az a bizonyos eladó Hölgy, de, mint Ön is észrevételként megírta más is már szóvá tette viselkedését és kénytelenek voltunk megválni egymástól. Sok év munkája mehet tönkre egy-egy alkalmazott miatt, hiába igyekszünk tőlünk telhetően a legjobbat kihozni akár étel, akár fagylalt vagy ital terén, egy rosszul tálalt étket - amit ráadásul kedvetlenül szolgálnak fel - rossz szájízzel lehet csak elfogyasztani. Még egyszer elnézését kérem a kellemetlenségért, ha ismételten erre jár, kérje az eladót, hogy értesítsen engem és vendégül látom Önt és az Önnel érkező családját egy igazi Bucira, fagylaltra, amit magam készítek el, bízva abban, hogy kellemes élménnyel gondol akkor vissza kis vendéglőnkre.
Üdvözlettel: Jámbor István
2014. január 17., Jámbor István, tulajdonos
2013. június 19.családjával járt itt 55 Pest belvárosához képest szerintem ez az egyik legolcsóbb, és legjobb minőséget kínáló hely. Való igaz, nincsenek világmegváltó ételkölteményeik, de egyszerű, ízes, magyaros ételeket adnak, és valamikor csak erre vágyik az ember. Gyakran betérek ide, ha Pesten járok!
A pincérek mindig rendesek, és nincs gondjuk azzal, ha hirtelen kell németre vagy angolra váltani, amikor betér egy turista. Felkészült a hely. Különösen szeretem a hétköznapi menüs étkeztetést, nagyon jó ötlet, és megéri.
2013. június 19.a párjával járt itt 55 Az egyik kedvenc éttermem. Hangulatos, nem csak a háttérzene miatt, hanem a gyönyörű, igényes berendezés és kialakítás miatt. Az ételek semmihez sem foghatóak, tényleg nagyon egyedi, színes étlappal rendelkeznek. Én még itt nem ettem rosszat, nagyon odafigyelnek a minőségre.
Kiülni a teraszra, hideg sört inni, mondjuk egy Macho Falatokat enni, és hozzá ott van a Sugovica látványa. . . kell ennél jobb? :)