2013. október 15. járt itt 55Ha Szegeden, vagy környékén járunk, természetesen Algyőn étkezünk. A halászlé,a korhelyhalászlé, és a tepertő/amit itt ettem először, és csak itt tudják az én szám íze szerint jól készíteni! ! ! ! / fantasztikus. Igazi csárda hangulat uralkodik, a személyzet közvetlen, a tulajdonos EMBER. Ajánlom minden halfogyasztó figyelmébe, érdemes Algyőre ellátogatni! ! !
2013. október 15.családjával járt itt 55 Mivel rendszeresen járunk a csárdába, úgy gondoltam anyák napja alkalmából édesanyámmal ott ebédelünk. Ő nem igazán szereti a halat, de a halászlének és a túrós csuszának nem tud ellen állni. Fantasztikus környezetben, közvetlen vízparton, rengeteg virág a ládákban, a napellenzőt egyből engedik, ha látják, hogy a vendég szemébe süt a nap.
Gyors kiszolgálás, család barát, vendég központú személyzet. Reális árak. Visszatérő vendégek vagyunk.
2013. október 15.a párjával járt itt 55 A Visegrádon töltött három napos nyaralásunk alatt térünk be. sajnos a földszinten található csodálatos korabeli étteremben nem ebédelhettünk, mivel az elit csoportoknak, elsősorban külföldieknek van fenn tartva, épp akkor érkezett egy angol csoport. De, a személyzet nagyon vendég központú volt, és megengedték, hogy szét nézhessünk, természetesen, le nem ülhettünk.
De így is csodálatos volt. Este vissza mentünk vacsorázni az emeleti részbe, ahol korhű ruhában tálalták fel az isteni finom étket fa és cserép edényekben. Korhű zene, és gyertyafény mellett fogyaszthattuk el vacsoránkat, és borozhattunk. kellemes, felejthetetlen este volt.
2013. október 14.a párjával járt itt 55 Csodálatos téli környezetben tölthettünk el három napot. A személyzet figyelmes, előzékeny, udvarias. Az étel finom, bőséges, változatos volt. A recepción programokat, látni valókat ajánlottak, kérdéseinkre készségesen válaszoltak. Mi nagyon elégedettek voltunk a wellness adta lehetőségekkel, csak ajánlani tudom mindenkinek.
A kicsit szocreálos látvány ne riasszon el senkit, uniós pályázatból biztosan az is megoldódik.
2013. október 14.gyerekekkel járt itt 55Márciusban/búcsúzkodós/ családi vacsorára voltunk hivatalosak. A kínálat, a mennyiség, a minőség kifogástalan volt. A személyzet vendég központú. Kicsit tartottam az áraktól, de kellemesen csalódtam. Az árak elfogadhatóak. Tiszta, kellemes, hangulatos hely. Szívesen vissza mennék bár mikor, de vidéki lévén marad a "mikor". Csak ajánlani tudom mindenkinek.