2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55Igazán családbarát hely. Az itt töltött egy hét, az első percétől, az utolsóig, fantasztikusan telt. Ha lett volna hely, még maradunk pár napot. Nem akarok ódákat írni, nincs is rá szükség, egyszerűen nagyon jó. Mindent köszönünk a profi szemelyzetnek. Mindenkinek ajánlom. Pihenésre, szórakozásra, kinek kedve szerint. Ár - érték arányában szerintem maximálisan hozzá az "értéket".
2017. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 45 A Munkácsy szarnyat nyáron, pici gyermekkel senkinek nem ajánlom, rendkívül áthevül az épület, szinte, elviselhetetlen. A hotel egyébként kiváló, a személyzet profi, a wellness kicsi ugyan,de elég. Az Orchidea étterem fenomenális. Aki a magyaros konyhát a fűszeres zsírban fürdő húsokkal azonosítja,az menjen el egy kifőzdébe "jóllakni".
A svédasztalok ötletgazdagok, bőségesek,finomak, egy-két fogás kiváló. Az étlap sajnos szűkített volt, a teltház miatt, de bármit elkészítenek. Várfürdő, konditerem, bár, OK, Hajrá Gyula, még biztos visszatérek.
Hunguest Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét! Máskor is várjuk sok szeretettel! Üdvözlettel, Hunguest Hotel Erkel
2017. augusztus 14., , Hunguest Hotel Gyula