2018. június 23.családjával járt itt 55 Először voltunk ebben a szállodában a családommal, de meglepően családias , barátságos helynek bizonyult. Nagyszerű a wellness részlege, ahol még teázásra is van lehetőség, kedves a személyzet is. A szoba tiszta, kényelmes volt, szép panorámával. A kinti úszómedence is kellemes a nagy melegben, és változatos programokat tartanak benne, pl.
: vízilabda, vízi fitness. Talán az ételek választéka lehetett volna egy kicsit bővebb,főleg a desszerteké.
2017. augusztus 17.barátokkal járt itt 55 Komáromban a fürdőhöz közel található az étterem. Svédasztalos ebédet és vacsorát biztosít kedvező áron. Mi ebédelni voltunk itt, ami még kedvezőbb árú, mint a vacsora. Nagyon bő volt az ebéd választék, szinte alig lehetett választani. Finom volt a húsleves, de a gyümölcsleves is főleg a nagy melegben.
A rántott hús és zöldségféleségek frissek voltak és bő volt a desszert választék is.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 45Nagyon nagy előnye , hogy közvetlenül a Brigetio gyógyfürdő szomszédságában van. Maga a fürdő nagyszerű hely élmény medencéjével, kinti, benti uszodájával és főleg gyógyvizével. Igaz a kemping kissé szegényes, de ezt a fürdőbeli élmények kárpótolták. Egyébként ha az ár-érték arányt vesszük, akkor kedvezőnek mondható. A strandon éttermek, büfék sora található.
2017. július 15.családjával járt itt 55 Három napot töltöttünk a szállodában , fiaim, menyem , unokám társaságában. Itt fiatal és idős egyaránt jól érezheti magát. Gyermekbarát szolgáltatások mellett, wellness , vízi torna,külső és belső medencék,tiszta és jól felszerelt szobák valamint a kiváló konyha mind a vendégek kényelmét biztosítják.
A környék is csodálatos , az erdők, a jó levegő és a VÁR: röviden ide minden visszaVÁR! Éppen ezért úgy döntöttünk hogy rövidesen ismét eltöltünk pár napot ezen a csodálatos helyen. Aki nem hiszi, hogy mindez így van, ajánlom, hogy próbálja ki, hiszen VisegRÁD VÁR!
2014. szeptember 23.családjával járt itt 55Nagyon szép helyen van az étterem, bár kissé távol a várostól, de mégis megéri felkeresni. Belül is nagyon szép az étterem, de a teraszon is nagyon kellemes ,fákkal körülvéve,a jó levegőn, a csobogó kis medencére kilátással. Az ételek nagyon finomak voltak és az ital választék is kiváló. A pincérek udvariasak és kedvesek, hangulatos a hely. Mindenkinek ajánlom kipróbálni akár tatai, akár máshonnan érkezik.
2014. szeptember 23.családjával járt itt 55Időpontra mentünk az étterembe, így nem kellett várakozni. Megkaptuk sz asztalt rögtön, és bár nagyon sokan voltak a pincér mégis nagyon figyelmes és kedves volt. A választék kiváló volt, az ételek nagyon finomak voltak. Még diabetikus édesség is volt.
Egyetlen hátránya a zsúfoltság, az asztalok is túl közel voltak egymáshoz és egy egy kicsit zavaró volt. Ennek ellenére bátran ajánlom bárkinek ezt a helyet.
2014. szeptember 19.családjával járt itt 55A városközpontban található az étterem. Nagyon finom ételekkel várja a vendégeket. A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a választék is gazdag. Akár ebédre vagy vacsorára, de egy finom pizzára is betérhetünk ide. Az ételt gyorsan kihozzák és az adagok is nagyok. Nem utolsósorban nagyon elfogadhatóak az árak. Egy kis hibája, hogy kicsi a parkolója. Érdemes egyszer kipróbálni!
2014. szeptember 19.családjával járt itt 35A panzió közel van a gyógyfürdőhöz, a képek alapján jónak is tűnt, de a valóságban már nem annyira. A szoba elég kicsi volt 3 személynek, hűtőszekrény is csak a folyosón volt. A reggeli is nagyon szegényes volt, semmi választék. A parkolója is elég kicsinek bizonyult. Az étterem inkább egy falusi kocsmához hasonlított. A leírás alapján többet vártunk ettől a helytől.
2014. szeptember 18.családjával járt itt 45Az ételek nagyon finomak, nagy a választék. A környezet is csodálatos. A tatai Öreg-tóra és a tópartra néznek az ablakok. Jó időben pedig a kerthelyiségből csodálhatjuk a tavat és környékét. A pincérek udvariasak, a kiszolgálás is figyelmes és gyors volt. Az árakat kissé magasnak találtam. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom ezt a helyet,ha Tatán jár ne hagyja ki!
2014. szeptember 18.családjával járt itt 55 A vendéglőben finom és változatos ételek közül lehetett választani és a kiszolgálás is első osztályú volt. Nagyon hangulatos a vendéglő a fedett terasszal, este gyertyákkal. A pincérek kedvesek és a reggeli is finom volt. A szobát is minden nap takarították, és a panzió közel volt a gyógyfürdőhöz.
Parkolni is zárt helyen, az udvarban lehetett. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet. Minket jövőre is visszaVÁR SárVÁR és a VÁRkapu vendéglő és Panzió.