2019. január 17.barátokkal járt itt 45 Jót bárki tudna írni a Salirisről. Én most egy hibára, és annak gyors megoldására reflektálok. Baráti társasággal voltam. A svédasztalos vacsora volt kifogásolható. Nem is annyira a választék, hanem inkább a minőség. A gyümölcs kategória egyes darabjai leginkább a "hűtőházi hulladékra" emlékeztettek, ami méltatlan a hely szelleméhez és igényességéhez.
Szóvá tettem, és szinte azonnal előállt a friss árú. A kérdés csak az, miért kell eljutni odáig, hogy szóvá kelljen tenni? !
2016. július 5.a párjával járt itt 55 A tóparton, kilátással a révfülöpi mólóra és a déli partra található ez a borozó-bisztró szerűség. Valójában sokkal inkább egy családias, jóhangulatú kockásterítős vendéglőre hajaz. Az ízvilága magyaros. Dominál a kész- és halétel kínálat, de a vegások sem fognak csalódni. A kiszolgálás példás.
A rendelést követően 5 percen belül jön az ital és szinte azonnal az étel. A készételek, belőségek, pörköltek imádója vagyok (télen-nyáron) és elmondhatom, Budapestről Kővágóőrsre menet nem állok meg máshol kajálni, ha nem akarok csalódni. Itt mindig azonos minőség és figyelem fogad. Itt a kifáradt bringás és a sétálgató túrista is megtalálhatja a kedvérevalót mérsékelt áron. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2016. július 5.a párjával járt itt 55Évek óta járunk ide a velős pirítós enni.
Ilyen finoman elkészített velőt sehol máshol nem ettem még.
A minőség állandó télen-nyáron. Ár-éerték arányos. (2 nagyszelet velős pirítós ma 590 Ft)
Fokozottan ajánlom azoknak, akik az ízletes étkeket nem keverik össze egy hely puccosságával... ;)
2016. július 3.barátokkal járt itt 55 Szegény Péntek mennyire örült volna ekkora választéknak! Tréfát félretéve. Baráti társasággal másodjára jártunk itt, a minőség azonos volt. Óriási ételválaszték sokatmondó fantázianevekkel. Gyors, figyelmes kiszolgálás. Az ital azonnal jött, az ételre 8-10 percet kellett várni.
Az adagok hatalmasak (csomagolást biztosítanak)
A hely kicsit felül értékelt, amit indokolhat az óriási adag. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek!
2016. július 3.a párjával járt itt 25Az értékelések alapján az lehetne az érzésem, eltévedtem. De nem. A Mi A KŐ nevű étteremről beszélünk Köveskálon, az elágazásnál.
Tapasztalatunk a következő:
- szegényes választék
- "művészieskedő" ízvilág
- aránytalan ár-érték arány
- kedves, de lassú kiszolgálás
Összességében egy klasszikusan sznob helynek tartjuk, NEM AJÁNLOM barátainknak, és mi sem megyünk máskor, noha a szomszéd faluban töltjük a nyarainkat. . .
2016. július 3.a párjával járt itt 55 Tegnap voltunk párommal, slágvortokban a következőt tudjuk mondani:
- Udvarias, frappáns kiszolgálás T. Úr (tulaj) közreműködésével
- ital 3 perc, leves 6 perc, főétel azt követően azonnal. . . - ízvilág: magyaros,
- a gyümileves valóban hideg, a pacalpörkölt isteni, a harcsafiléből készült halászlé kifogástalan, a káposztáscvekedli Anyám főztjét idézte.
- Az adagok emberléptékűek
- a számla ár-érték arányos
PRÉMIUM kategóriára javaslom nemcsak a fent felsoroltak miatt, hanem mert ritka manapság, hogy a tulajnak ne csak a szeme, de a szíve is ott legyen, ahol a vendég - külön köszönet érte!