2019. július 16.a párjával járt itt 45 Kiemelkedő volt a személyzet (recepciótól a felszolgálásig) kedvessége, igyekezete, szolgálatkészsége, továbbá az ellátás (különösen tettszett, hogy jellegzetes sváb helyi ételeket kaptunk). A szolgáltatásokat a megfelelő kategóriába sorolnánk, de úgy tudjuk, hogy ez a jövőben ez pozitív értelemben fejlődni fog.
(új beruházás van folyamatban) Különlegesnek mondható a vezetett kóstolással egybekötött a pincetúra. Összességében jól éreztük magunkat, amihez hozzájárult a táj, a környék szépsége, a sok látnivaló is.
2017. szeptember 15.a párjával járt itt 45 Hajdúnánás az M 35 autópályán jól megközelíthető. A szálloda a város központjához (főteréhez) közel, a fürdőtől kissé távolabb található. A szálloda saját - díjmentes - belső udvari parkolóhelyekkel rendelkezik. A fszt-en étterem,kávézó-fagyizó, különterem és rendezvényterem található.
A szobák az emeleten és a tetőtérben vannak. (Lift van. ) Nekünk utcára néző összenyitható szobánk volt az első emeleten, de ezúttal a szomszéd szobára nem volt szükség. A francia ágyas légkondicionált szobához, beépített szekrénnyel rendelkező előtér és nagyméretű zuhanyozós fürdőszoba tartozott. (Vannak sarokkádas fsz-k is. ) Az első emeletről lehet megközelíteni a wellness részt, ahol jakuzzi, finn- és infra szaunák továbbá egy viszonylag kis úszómedence és egy kisméretű gyerekmedence található. Egyéb szolgáltatások (pl. masszázs) is igénybe vehető. Az étterem menü, a la carte, és önkiszolgáló étkezést biztosít (reggel, délben, este). az ételek ízletesek, a választék megfelelő. Rendezvények, továbbképzések konferenciák is tarthatók. A személyzet barátságos, készséges, de a létszám növelhető, a rendelkezésre állás javítható. Finom fagylatokat és jó kávét kaptunk. A borok választéka és minősége kiemelkedő! A szobában hiányoltuk a minibárt és az egész szállodában a kényelmesebb ülőalkalmatosságokat (fotelek, kanapék). A jelenleg futó őszi akció nagyon kedvező, a hétköznapok (mi ekkor voltunk) nyugalmasak, csendesek. Mindenkinek jó szívvel ajánlható átlagostól jobb színvonalú szálloda.
2016. október 5.családjával járt itt 55 A szomszéd megyeszékhelyről érkeztünk egy ebédre. Sokszor hallottunk már a helyről, de szerettünk volna személyes tapasztalatot - és persze egy kellemes kulináris élményt - szerezni. Nem csalódtunk, megérte 100 km-t utazni. A konyha stílusa remek, az ételek finomak, a borok különlegesek, a felszolgálás udvarias, a hely hangulata kellemes volt.
Én az étterem egyik ajánlott étel és bor összeállítását kóstoltam meg, amely a helyi és környékbeli alapanyagokra épült. Feleségem egy nyúlpaprikást, a fiam egy rizottót rendelt. Mindhárman nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük.
2016. május 11.a párjával járt itt 55 Tokaj és a térség egy különleges élményt adó vendéglátóhellyel gazdagodott. Ízelítőt kaphatunk a kávé, a bor, a kakaó és a csokoládé izgalmas és érdekes világába. A város főutcáján található építészetileg is igényes épületben kialakított kávézóban, kellemes hangulatban, barátságos, udvarias kiszolgálásban részesültünk.
Egy vasárnapi kirándulásunk emlékezetes befejező állomásaként jártunk ott. Ajánljuk másoknak is (mindenkinek) jó szívvel.