2017. november 15.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Választásunk a sok jó értékelés alapján történt, mert még nem voltunk kastély szállodában…
Első benyomás… Festői környezetben, egy gyönyörű palota ! Impozáns közösségi terek, élőzene étkezéskor . És a pozitívumokról ,sajnos ENYI ! ! ! Az ár/érték arány ,nagyon ,nagyon rossz ! ! ! A szoba retentően pici ,egy kis lyuk .
Borzasztóan pici méretű volt a melékhelység is,a wc re csak fél oldalosan lehetett rá ülni,külömben a térdeim a törölköző száritóban ütköztek. Már érkezéskor iszonyat vizelet szag fogadott, és ki tartok végig. Öröm volt be menni a mosdóba ,minden alkalommal :-( Reggelinél, vacsoránál ,az ellátás elég fantáziátlan. A wellnesrész is elég kicsi, a medencék kicsik, és a víz nem valami meleg … és a gőzkabin PONT el volt romolva :-(
Meg értem Én hogy folynak a felújítási munkák a szállodában,de nem azért megyünk pihenni,hogy reggel 8. 10 kor valami iszonyatos zajra ébredjünk,mert közvetlenül mellettünk csiszolták a nyílászárókat. Összességében nagyon,nagyon nagy csalódás volt ! ! !
2017. november 15.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép szálloda, gyönyörű környezetben. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes. A szobák tágassak és kényelmesek. Remek program lehetőségek vannak szállodán kívül. Nagyon jó a konyha, bőséges a reggeli és vacsora választék, az ételekben nem lehetett hibát találni! A választék hatalmas, itt mindenki talál az ízlésének megfelelőt.
A tisztaság kifogástalan. A pihenési lehetőségek, az étel minősége és a személyzet kedvessége miatt úgy hagytuk el a szállodát hogy ide feltétlen vissza kell jönnünk!
2017. március 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Férjemmel a házassági évfordulónkat és a születésnapomat ünnepeltük itt. Nem csalódtunk! Szobánk kényelmes, rendezett volt. Makulátlan tisztaság. Fantasztikus hely, csönd, béke, nyugalom. Az ételek finomak voltak, talán a választék a főételekből lehetett volna egy kicsit bővebb. A személyzet előzékeny, kedves, figyelmes, segítőkész.
Remek wellness részleg. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem bánja meg, aki ezt a szállodát választja!
2017. január 15.a párjával járt itt 55A szálloda hangulata lenyűgöző ... a személyzet kedvessége figyelemre méltó... a wellnes részleg színvonalas ... az ételek finomak,változatosak és bőségesek voltak ! Nagyon jól éreztük magunkat !!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Még biztosan visszatérünk !!! Köszönjük szépen !!!
2016. november 16.a párjával járt itt 55 Szép tiszta rendben tartott környezetben,gyönyörű helyen tölthettük el a pihenésre szánt időnket. A szobánk kényelmes volt, közel a wellness részleghez. A wellness rész igazi kikapcsolódást biztosít. Barátságos környezet, sokféle szabadidős tevékenység lehetősége. Mindennel a maximálisan elégedettek voltunk! ! ! !
Örülünk,hogy ezt a hotelt választottuk! ! ! ! Köszönjük a vendéglátást!
2016. november 16.a párjával járt itt 45Csodálatosan szép környezetben épült a hotel. A szobából káprázatos kilátás nyílik a Dunára,és a medencéből is meseszép panorámában gyönyörködhettünk. A szakképzett személyzet kedves, barátságos és udvarias volt . A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt. Párommal nagyon jól éreztük magunkat . Köszönjük szépen ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
2016. november 16.a párjával járt itt 55Teljes felüdülésben részesültünk ! ! ! Széles körű, minőségi szolgáltatásokat tapasztaltünk minden téren. A szálloda gyönyörű, tiszta és modern. Nagyon szép kívül, beül! Nagyon kedves a személyzet és kifogástalan konyha! Szép,- tiszta,- jól -felszerelt szobák. Csodálatos, wellness. Köszönjük az élményt! ! ! Biztos, hogy vissza fogunk még térni! ! ! :-)
2016. november 16.a párjával járt itt 55 Magyarország legjobb wellness szállodája ! ! ! Tökéletes hely egy pár nap romantikára! ;) A személyzet határtalanul kedves és vendégszerető volt, az ételek nagyon finomak. A szoba tisztasága, mérete, elrendezése kifogástalan. Csak így tovább! Gyönyörű környezetben szép szálloda, és szuper wellness szolgáltatásokkal.
Igazi kikapcsolódás , feltöltődés , pihenés! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Minden tökéletes volt! Köszönjük ! ! !
2016. november 16.a párjával járt itt 55Mindennel nagyon nagyon elégedettek voltunk !!! :-)Hihetetlen kiszolgálás, kedvesség jellemzi a szálloda csapatát! A konyha minősége kitűnő, - az ételek finomak,- a reggeli bőséges,- a személyzet udvarias,- figyelmes.Felejthetetlen napokat töltöttünk Önöknél! Semmiben nem szenvedtünk hiányt! Köszönjük szépen !!!!!!!!!!!
2016. november 16.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat, igazi feltöltődést jelentett a szállodában töltött pár nap. Egyszerűen lenyűgöző a csodás környezet, a száloda ízléses, és hangulatos. A személyzet nagyon kedves, segítőkész és mosolygós.A nyugalom szigete!!! Máskor is szeretnénk még ide visszatérni. Köszönünk mindent!!! :-)