2019. április 8.a párjával járt itt 35 5 éve voltam az ország szuper szállodájának tartottam ,most az étkezési választék gyenge elvették a déli leves főzelék opciós lehetőséget a kávéautomata szemcsepp mennyiséget adagol az üdítőspohár 2dl helyett 1dl hogy ha kell több üdítő gyalogoljon a vendég a szoba lelakott függöny csillár nagyon koszos 5 éve voltam mint írtam nem megyek többet aki ismerte az nem azt kapja amit megismert a tv csatorna szórakoztatómentes csatornákból áll
Hunguest Hotel Gyula válasza
Tisztelt Breznóczki József!
Köszönjük szépen megtisztelő visszajelzését és még egyszer köszönjük, hogy a Hunguest Hotel Erkelt választották!
Egyetértünk abban, hogy a szálloda mindkét szárnyának felújítása időszerű lehet, ez azonban rajtunk kívül álló körülményektől is függ.
Mi nagyon bízunk abban, hogy ez hamarosan megkezdődhet.
Sajnálattal olvastuk visszajelzését, miszerint nem voltak megelégedve az étkezések minőségével és választékával, erre a jövőben igyekszünk jobban figyelni és több variációval készülni.
Köszönjük építő jellegű kritikáját a csatornaválasztékkal kapcsolatban, szíves észrevételét jeleztük az illetékes kollégák felé.
Bízom benne, hogy visszatérnek hozzánk és lesz még alkalmunk bizonyítani. Visszavárjuk Önöket Gyulára, a Hunguest Hotel Erkelbe!
2019. április 10., , Hunguest Hotel Gyula