2015. április 12.barátokkal járt itt 15 Én voltam az első értékelő erről a helyről, de most utoljára értékelem és vélhetően utoljára jártam ott. Nagyot fordult a világ az első értékelésem óta. Rendszeresen jártunk ide, de, amit pár napja tapasztaltunk, az minősíthetetlen. A rendelést felvevő leányzó értelmi szintje olyan mélyen van, hogy teljesen reménytelen kérdezni tőle.
100%-os gyümölcslét szerettem volna, de azt sem tudta, hogy olyan kapható náluk. Rendeltünk kettő tarjás tálat, amit egyébként rendszeresen szoktunk, így tisztában vagyunk mind a virtuális, mind az ízvilágával. Az étlap szerint tartalmazza a: húst, a fűszeres burgonyát és a friss salátát. Ehhez képest kaptunk két tányér mezei hasábburgonyát, 3-3 szelet rágós hússal. Se saláta, se fűszeres burgonya. Megkerestem a felszolgáló leányzót, aki szintén magasan kvalifikált, mert a problémám elmondása után annyit tudott csak hozzáfűzni, hogy melyik asztalnál ülünk. Aztán lekezelően, részéről lezártnak tekintette a dolgot és sarkon fordult (leírom hülyének nézett). Szóvá tettük a főnöknek, hogy miket kifogásolunk, amire a válaszok a következők voltak: "Új a számítógépes rendszer. Új a rendelést felvevő személy. Szólnunk kellett volna, hogy kérünk salátát. Szólnunk kellett volna, hogy fűszeres burgonyát kérünk. " Itt jegyezném meg, hogy a számlán és az étlapon is szerepelt minden olyan tétel, ami a tányérokon nem. Azt hiszem, hogy ilyen hibákat halmozva a minimum az lett volna, ha azonnal, sűrű elnézést kéréssel pótolják a hiányzó ételeket. Ez nem történt meg. Összegezve nem hinném, hogy bármelyik étteremben, büfében szólni kellene előre, hogy a pl. a levesbe kérem a levét is, nemcsak tésztát akarok enni, vagy a pizzára szeretném a feltéteket is.
2014. július 27.barátokkal járt itt 35 Spontán ötlettől vezérelve kerestük fel egy szombat este a helyet. Hallottuk, hogy óriási és ízletes a gyros tál, gondoltuk, hogy mégiscsak a szentendrei Duna part, kellemes este és vacsora lesz. Mivel én vagyok a vendég, elvárnám, hogy egyfelől a pincér ne unott fejjel, az orra alatt motyogva dünnyögjön valamit, de legfőképp nem szokás tegezni a vendégeket.
Mindegy, ezen túlléptünk. A hely nem volt tömve, ennek ellenére a szokásos várakozási időt kissé túllépve kb. 35-40 percet kellett várni a gyros tálakra. Érdekes, hogy egyáltalán nem nevezném nagynak az adagot, de, ami megdöbbentőbb, hogy a két tányéron a hús mennyisége szemmel láthatóan jelentősen eltérő volt. A hús illata, íze középszintű, a tzatziki viszont különösen finom volt. Szerintem az árak kicsit túlzóak, talán a hely frekventáltsága okán, de ehhez nem párosul kellő kedvesség és figyelmesség a pincérek részéről. A számlán viszont alapból 10% szervizdíj szerepel, így nincs a vendégre bízva, annak odaítélése. Összességében ennyi pénzért, sokkal több mosollyal és kedvességgel felszolgált, finomabb gyrost lehet enni szinte bármelyik sarki büfében, . . . . . fele ennyiért.
2014. július 7.barátokkal járt itt 35 Mások ajánlását olvasva jutottunk arra az elhatározásra, hogy a barátaimmal felkeressük a Kehida Familyt. A fotók, a leírások és a 3D virtuális túra többet sejtetett. Sajnos maradéktalanul nem vagyunk elégedettek. A szobák ugyan tiszták voltak, de érkezésünkkor az erkélyüvegeken ujj és kézlenyomatok voltak.
A szobához járó mikrohullámú sütőt hiába kerestük. A szobai vezetékes internet falicsatlakozója törött volt, amit érkezésünk után röviddel jeleztünk, a karbantartó érkezését és a javítást azóta is várjuk. :) A wellnes részlegen az infrakabin és a gőzfürdő nem üzemelt, kérésünkre ugyan bekapcsolták, de, mint kiderült a gőzkabin már egy ideje működésképtelen. A szauna melletti zuhanyzóban a vakolat nem egy nappal korábban esett le és a zuhanyrózsa tartó is törött volt, így csak kézben tartott rózsafejjel lehetett zuhanyozni (túlélhető). Az épület külső homlokzatán, illetve több helyen a vakolat, a csempék és a fugázás hiányos volt. A reggeli bőségesnek igen, de változatosnak nem nevezhető, ráadásul a hely is igen szűkös a szállóvendégek egy időben történő fogadására. Az egyik reggeli közben felálltunk étel/italpótlás céljából és eközben a pincér kérdezés nélkül leszedte az asztalunk, így a reggelit kezdhettük elölről. Ottlétünk utolsó reggelén gyanúsan romlófélben lévő sonkával is találkoztunk. Pozitívum, hogy a masszőrnek - Gábornak - arany keze van és, hogy klímával szereltek a szobák. Van ettől rosszabb és jobb szállás is. Összességében ár érték arányban - figyelembe véve az előbbieket - véleményünk szerint drága. A Thermál fürdő és a Kehida Kapuja étterem feledtette velünk a Kehida Familyben érzékelt negatívumokat, mindkettő kitűnőre vizsgázott nálunk.