2019. április 22.a párjával járt itt 15 Úgy kezdtük, hogy a szoba elfoglalása után azonnal lementem szólni, hogy a fürdő koszos, nem kicsit. Szabadkozott az egyébként nagyon kedves házi gazda, hogy mire visszaérünk, tisztaság lesz. A mellékelt fotókon majd látszik a végeredmény. Továbbá az egész szobában terjengett a sörszag.
A WC ülőkét felnyitás után egy mágnes tartotta a tartályhoz, mert nem volt épp jó helyen. Persze a mágnest kétoldalú ragasztóval rögzítették, ennek köszönhetően folyamatosan hallani lehetett, hogy lecsapódik. A falak vékonyak, a szomszéd szobában lévő gyerek végig sírt 3 napot, amit mi éjjel-nappal hallgattunk. Reggelivel foglaltam. A kapott melegszendvicsre szavak nincsenek. Feltét volt vastagon rajta, viszont a kenyér száraz volt, még sülve is, mivel még csak vajjal se kenték meg!
2019. január 3.a párjával járt itt 15 A Kama Szútra lakosztályt vettük ki. Az ágy szakadt, a fürdő régi módi és iszonyat koszos. A bútorok recsegnek-ropognak. Úgy hirdetik, hogy jakuzzis lakosztályok,persze a miénk pont nem az volt. A wellnes részleg egyetlen lepukkant jakuzziból áll. Még a plafonról is a pára csöpögött ránk. Erre szavak sincsenek!
Érkezésünkkor a recepciós hölgy arról tájékoztatott, hogy minden általunk igénybevett szolgáltatást és fogyasztást a szoba számlájára irassunk fel. Első nap vacsorakor szembesültünk azzal, hogy 140ezer Forintba nem fér bele egy pohár innivaló étkezéskor. Kikértünk két üdítőt. A pincér elkérte a szobaszámunkat és letett elénk egy számológép nyugtát, majd elsétált. Második este ugyanez, ugyanígy történt. Harmadik reggel kértünk egy kávét reggelihez. A pincér srác fennhangon tájékoztatott minket, hogy nekünk tartozásunk van. Persze, az étterem teljesen tele volt és minden szem ránk szegeződött. Életemben nem éreztem magam ennyire kellemetlenül! Felvilágosítottam a pincért, hogy, esetlegn nem csendben elsétálni kellett volna, sokkal inkább az első adag italnál közölni, hogy mekkora összeggel tartozunk. Szóból ért az ember! Egyébként a szilveszteri rendezvény kész kudarc volt, szervezetlen, a svédasztal undorító szó szerint. A sárgadinnyés sonka egy tálcán a libamájjal, és nem számított, hogy minden áll a gyümölcs levében! Teljesen biztos vagyok benne, hogy soha többé nem veszem igénybe a szolgáltatásukat!