2021. november 3.gyerekekkel járt itt 35 A közös terek modernek, szépek, tiszták. Az ételek nagyon finomak és jó minőségűek, bár a választék nem túl nagy, de elégséges. A személyzet egy része unott, a másik része viszont kedves. A szoba átlagos, inkább 3*-os; a kisfiam pótágya kényelmetlen volt, és sok helyet elvett, nincs szekrény, csak előszobafal, fürdő ajtón hiányzik a fogas, nincs mindennap takarítás, stb.
A wellness elég alap (bár a nagy medence valóban elég nagy), hiányzik a finn szaunából a homokóra, hőmérő, felöntő dézsa, illóolajok a gőzből, nincsenek szauna-szeánszok. Bár két bár van, előfordult hogy vadászni kellett valakit hogy kiszolgáljanak, és volt aki nem volt tisztában egy-egy koktélrecepttel. A halloween-i buli viszont nagyon jó ötlet volt, hangulatos, imádták a gyerekek! A játszóház szintén szuper ötlet!
2020. január 2.gyerekekkel járt itt 45 A hotel nagyon szép, tiszta, rendezett, modern, gyönyörű kilátással. A szoba megfelelő méretű, kényelmes; az ételek íze és minősége pedig kifejezetten átlagon felüli! Ami kicsit csalódást okozott, az a - bár kedves - de olykor nem kompetens és segítőkész személyzet.
Például, bár külön ágyat nem kértünk kisgyermekünknek, mert alszik közöttünk, sem paplan, sem törülköző nem volt neki bekészítve. Mikor szóltunk a recepción emiatt, a délutános kolléga először nem értette miért most szólunk (mert akkor érkeztünk meg, du. 3 körül), majd fogjuk rá hogy ígérte hogy intézi, de este 8-kor még nem érkezett meg egyik se. . . Végül az éjszakai recepciós valahogy szerzett egy paplant. . . Délután a wellness-bárban szerettünk volna kérni két kávét, de csak hosszú percek múlva jelent meg a hölgy, aki előre közölte hogy ő csinál mindent. . . persze csinálja a kávénkat, "de akkor most sem jut le törülközőért. . . " Már mi éreztük magunkat kellemetlenül :)
Végül a foglalásban beígért "plüssállat bekészítése a gyerekkel érkezőknek" is elmaradt, és amikor efelől érdeklődtem a recepción, a válasz nagy tanácstalanság, fejvakarás, és "Hát ezt tényleg nem tudom. . . ezt a HK szokta intézni. . . ". Hiába vártam további segítséget, intézkedést. . . csak lesajnáló mosoly, és már ment is a dolgára a kolléga. . .