mi sem jutottunk el :/ -
Club Thermál Kastély Poroszló
2014. február 26. járt itt 15 Sajnos mi sem tudtuk megnézni, kipróbálni. A tologatott időpont nálunk lefixálódott október közepére, de pár nappal előtte kaptunk egy mail-t, hogy sajnos rajtuk kívül álló okok miatt bezártak. . . Felajánlottak másik két szálláslehetőséget, ill. 2014-es felhasználást - mi ezt választottuk. Természetesen(?
) mikor januárban próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, nem sikerült. Kis kutakodás után kiderült számomra, hogy nem kevesen vagyunk, akik hasonlóan jártak - túl sok reményt ne is fűzzünk! . . . Igen, nagyon vártuk mi is, hogy egy jó kis kikapcsolódásban lesz részünk, ehelyett csak bosszankodás jutott. Én is csatlakoznék,hogy végre befejezzék áldásos tevékenységüket és több embert ne károsíthasson meg a korábbi tulajdonos! A NEM ajánlásom a korábbi felállásra értendő!
2014. február 26.gyerekekkel járt itt 15 A foglalás ügyintézése rendben volt, a recepción is kedvesen fogadtak minket. Nálunk volt tiszta ágynemű, de a fürdőszoba. . . hm. . . a korábbi hozzászólok képei felidézték a mieinket is. A fürdőhöz megkaptuk a kedvezményt, ott nagyon jól éreztük magunkat! No, de aztán a "vacsora"! . . .
(gyümölcslevesnek nevezett valami kétes eredetű színtelen lé) a már másoktól említett mosolygós felszolgálás sem tudta elvonni a figyelmet a nevetséges kajáról. . . és ez sajna az összes ottani étkezésünkre vonatkozik,h borzalmas volt. Szerencse,h a közelben bőséges, finom ételeket lehetett kapni elfogadható áron! Nem ajánlanám egyáltalán, de mint látom, be is zárt ősszel -> így viszont nem tudom, milyen most. A fürdő nagyon klassz, csodálatos kirándulásokat lehet tenni a környéken - bízom benne, hogy sokkal, de sokkal jobb (lesz) a helyzet!