2013. november 10.a párjával járt itt 45 2013. november 09-én voltunk itt 4-en egy korai vacsorára. Asztalt foglalnunk kellett, mivel szinte mindig telt ház van. A hely maga nagyon kellemes benyomást keltett. Barátságos volt az atmoszférája.
Előétel: Langhiranoi pármai sonkaszeletek paradicsomos bruschettával, parmezán tallérral valamint Bivalytejes mozzarellával gratinírozott libamáj pirított kaláccsal, lilahagyma lekvárral
Mindkettő nagyon ízletesen volt elkészítve, a lilahagyma lekvár kitűnő volt és a libamáj is nagyon finom. A pármai sonka is remek választás volt. Főételként mindenki mást választott:
- Saltimbocca római módra, zellerpürével: kis adag, de finom ízű volt, sajnos az egyik hús nem volt kellően átsütve, de így legalább kétféle ízhatást is megkóstolhattunk
- Rozéra sült, érlelt hátszínszeletek rucola ágyra tálalva, parmezánnal: Jól átsütve kértem a hátszínt, de itt is gond volt a kivitelezéssel, viszont nagyon kellemes ízhatása volt. Az adag itt is kicsi volt nekem. Egy olasz merlot ajánlott hozzá a felszolgálónk, ami nagyon jól harmonizált a hússal. - Tengeri finomságok házi metélt ölelésében tálalva: az adaggal itt nem volt baj, nagyon szép összhatást nyújtott az étel és az íze is kitűnő volt. Látszik, hogy tésztában erős a konyha. - Pizza Desenzano: Nos ez volt a legjobb választás. Nagyon finom tészta, nagyon jól eltalált feltét, remek ízhatás, kitűnő választás volt. Desszert:
- Gorgonzolával töltött meleg csokoládé tortácska, házi körte sorbettóval: Imádtam, nagyon kedvelem az ilyen ízhatásokat, a forró csoki és a hideg fagyi valamint a gorgonzola íze fantasztikus egyveleget képzett. Mindenképpen érdemes kipróbálni, aki szereti az ilyen ízeket. A másik két desszertről nem tudok érdemben nyilatkozni, de nagyon ízlett a páromnak a szarvasgombás mogyorós fehércsoki, ami szezonális ajánlatok között volt. A nap ajánlata pedig az én meleg csokoládé tortácskámhoz hasonló desszert volt csak meggyes töltelékkel, egyszerűbbnek tűnt a gorgonzolásnál, de az ízhatás itt is kitűnő volt. A végén még egy eszpresszót ittam, ami megkoronázta a vacsorát. Összességében elégedetten távoztunk, viszont az ár elég húzós volt. Ennyit nem biztos hogy ért, de mivel egyszer ki kell próbálni, így nem bánkódtunk. A felszolgálásra nem lehetett panaszunk. Szóval ajánlom bátran mindenkinek. Az olaszos esténket egy Andrea Bocelli koncerttel zártuk. :)
2013. október 27.a párjával járt itt 55 2013. október 26-án voltunk barátnőmmel itt. Mivel a szállásunk a szinte közvetlen mellette lévő Valcsics villában volt, így adott volt a lehetőség hogy kipróbáljuk az étterem szolgáltatásait. Nem kellett csalódnunk, rendkívül kedves kiszolgálásban részesültünk. Az általunk választott ételek is kiválóak voltak.
Bort is ajánlottak az ételekhez, ami feldobta a hangulatunkat a végére, nem beszélve a hangulatos zenéről, ami nem volt tolakodóan hangos, pontosan illett a helyhez. Összességében nagyon jól éreztük magunkat ezért az 5-ös értékelés. Mindenkinek ajánlom!