2016. szeptember 19.barátokkal járt itt 25 Gyönyörű helynek tűnt, s bár az is, csalódás volt számunkra. Megérkezésünk után elfoglaltuk a szobánkat, mely a földszinten a recepció közvetlen közelében volt, míg a wellness az emeleten. Szóval ha jöttünk vissza a szobába köntösben, el kellett menni a recepció előtt, ahol mindenki kinti öltözetben volt, s ahol konferencia szálloda lévén ott tartották a vendégek fogadását(épp akkor 2 konferencia is zajlott).
Elég kellemetlen volt, hogy mindenki kiskosztüm, öltönyben, mi meg surrantunk be a szobába köntösben. 3 vacsorából 2 alkalommal (bár megkérdeztük hová ülhetünk), jött egy másik pincér, és megkért üljünk át egy másik helyre. Vihettük a tányérjainkat, italunkat, költözhettünk át. Napközben nem tudtunk mit csinálni a szállodában, a wellness is zárva volt. Negatív élmények számomra.
2016. szeptember 19.a párjával járt itt 25 A fogadtatás kedves volt, megkaptuk a kellő információkat. Viszont a szobába érkezéskor ért meglepetés, ugyanis olyan kicsi volt a hely, hogy a bőröndöm sem fért el, úgy kellett átemelni az ágy túloldalára. A padlószőnyeg foltos volt, a fürdőben a csempe, járólap kopott, a radiátoron rozsdafolt.
A fürdő részlegen hideg volt, csak köntösben tudtunk feküdni a pihenő ágyon, a medence vize szintén hűvös. All inclusive szolgáltatást kértünk, ami már az első este megbukott, ugyanis rosé bort szerettem volna inni, erre közölte a pincér, hogy az nincs benne az all inclusivban. Akkor vörösbor, erre az volt a válasz, hogy az sincs benne! ! ? ? Este vagy délután ha a bár részénél szerettünk volna eltölteni az időt, szintén beöltözve lehetett csak, ugyanis ősz lévén, rögtön a bejárat mellett, ahol állandóan az ajtót nyitották, oda vágódott a hideg. Jártam sok négycsillagos szállodában az országban, sajnos azt kell mondjam, ez nem az!