2023. szeptember 4.barátokkal járt itt 55Nagyon kedves a személyzet, gyönyörű a környezet, kifogástalan az étel. Életem legjobb halászlevét ettem itt
2022. augusztus 20.családjával járt itt 45Hát lehet hogy csak mi mentünk rosszkor, de nagyon lassan készült el a rendelésünk és a kiszolgáló hölgy nem volt túl boldog, hogy megzavartuk a jelenlétünkkel.. Mostanában nem megyünk többször
2022. augusztus 20.a párjával járt itt 55Kecskemét leghangulatosabb kávézója. Nagyon finomak a teák, kávék, forrócsoki is. Nagyon kedves a személyzet, a sütik is nagyon finomak
2022. augusztus 19.a párjával járt itt 55Csodás három napot töltöttünk itt. Gyönyörű a szoba, tiszta, ízléses a berendezés is. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és segítőkész.
2022. augusztus 19.a párjával járt itt 55 Fantasztikus 3 napot töltöttünk itt párommal. Az ételek fantasztikusak, a péksütemények is frissek, nagyon bőséges a választék. A koktélok is kiválóak. Nagyon tetszett, hogy a wellness részleghez külön bár tartozik, ahová köntösbe is be lehet beülni. A wellness részleghez foghatót még nem láttam, nagyon igényesen meg van csinálva, mindenki kényelmesen elfér teltház esetén is.
A szaunák is nagyon jók, kellemes zene segíti az ellazulást. Nagyon ajánlom
2022. augusztus 19.családjával járt itt 35Családi ebéden voltunk itt. A felszolgáló nagyon flegma volt, az étel sem nyerte el a tetszésünket. Ezt a helyet kihúztuk a listánkról.
2022. augusztus 19., csoporttal járt itt 55Több rendezvény és konferencia alkalmával voltam itt. Nagyon finom az étel, kedves, profi a kiszolgálás. Ajánlom
2022. augusztus 17.családjával járt itt 55Ha valamit ünnepelünk, mindig ide jövünk enni. Fantasztikus a konyha, változatos, minden igényt kielégít. A környezet mesés, nagyon hangulatos. Tiszta, rendezett környezet, kedves kiszolgálás, nagyon ajánlom
2022. augusztus 17.családjával járt itt 55Egy esküvő alkalmával szállítunk meg itt. Nagyon hangulatos, tiszta, a fürdő tágas és nagyon ízléses. Nagyon meg voltunk elégedve! Csak ajánlani tudom!