2014. június 7.a párjával járt itt 55 A hotel személyzete nagyon készséges és udvarias volt. A konyhájuk rendkivüli, minden elismerésem a szakácsoknak és teljes személyzetnek. Az all inkluziv ellátás kitűnő volt. A wellness kiváló. A szauna használata általában ruha nélküli, külön a férfiaknak és külön a nőknek.
Mivel a vendégek jelentős része külföldi, meg kellene fontolni az Ausztriában szokásos szaunázást, mert így a család együtt lehetne.
2014. június 7.a párjával járt itt 35Családias fogadtatás, udvarias személyzet. Kitűnő szakáccsal rendelkeznek, az ételek minősége kiváló, bár a választék szűk. Szaunával is rendelkeznek, de oda be kell jelentkezni, ami nem felel meg a kor igényeinek. A központtól nincs nagyon messze. Aszobák új hatásuak, nagyon tágasak és kényelmesek.
2013. február 28.a párjával járt itt 45 Nem először jártunk a Heliosban, mindig elégedettek voltunk. Most azonban a wellnessben nem működött a gőzfürdő. Mivel jobban szeretem a kíméletesebb szaunázást, ezért ezt nagyon hiányoltam. Szerintem a hotel a honlapjára az ilyen hibákat feltehetné, mert akkor az utazást elhalasztottuk volna.
További gond - a hotel nem tehet róla -, hogy sok vendég reggel 7-kor egy törülközővel lefoglalja a pihenőágyat, és csak délután 3-kor megy le. Szerintem a hotel egy figyelmeztető táblán jelezhetné a vendégek felé, hogy ez nem tisztességes magatartás.