2016. október 28.a párjával járt itt 15 Párommal a napokban voltunk az étteremben. 1. Miután bementünk, előbb percekig vártunk, pedig a pincérek többször is ránk pillantottak, senki sem fogadott minket, végül (távozás helyett sajnos. . . ) magunknak választottunk asztalt. 2. Miután asztalt foglaltunk azonnal feltűnt, hogy az asztal teli van morzsával és itt-ott ragad is.
3. Nem volt valami nagy választék, ezért azt gondoltuk, hogy azt a keveset finoman készítik el. . . hát tévedtünk. A húsok (kacsa és marha) krémszerű állagú volt, mint egy májkrém, a kacsamell ízre is májkrém volt és kellemetlen utóíz párosult hozzá. A marhaszeletünk pedig kifejezetten zsíros volt, a felét le kellett farigcsálni. Ízre szintúgy inkább kellemetlen. A köretekkel nem volt gond, desszertet a főételek után, nem vállaltuk. 4. A kiszolgálás a továbbiakban is maximum semleges, utolsó falatot még rágtam, de már azonnal vitték a tányért. Fizetésnél, választásnál, felszolgálásnál se egy félmosoly, semmi. A köszönöm is nehézkesen ment, egyedül az elköszönés pipa, gondolom örültek, hogy ürül az étterem. . . 5. Az ár a fentiekhez képest magas. Köszönjük, biztosan nem megyünk többet.