2017. január 6.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ősszel jártunk itt a párommal. Pihenni indultunk. Megkaptuk a szobánkat,ami két egybe nyíló szoba volt. Egy bezárt ajtó választott el bennünket a szomszéd kisgyerekes pártól. Természetesen tisztán hallottuk egymást. Rövid eszmecsere után úgy döntöttünk hogy kérünk szobacserét ami sikerült,. . . de mi lett volna ha nem? ?
? A környezet csodás, a kinti jakuzzi a legjobb. Étel átlagos,wellness rész kicsi a szálloda nagyságához mérten. A medencében a víz hideg volt (állítólag elromlott a kazán). Kellemes szép időben biztos élveztük volna nagyon, de hangsúlyozom mi pihenni és wellnessezni indultunk.
2016. október 7.a párjával járt itt 25 Jártunk itt. Nem volt jó. nem minősítek. Csodálatos környezet ez a rész, de elrontják a rossz vendéglátók. Pár éve Lillafüred mellett a hegy tetején voltunk,(Csendes övezet? ? ? , nem emlékszem a nevére, nem is akarok. ) ugyanez a tapasztalatunk. Nem tudom,nem egyforma a tananyag országunkban a vendéglátási ismeretekből?
Minősíthetetlen magatartású vendéglátók eddigi tapasztalataim szerint. (tisztelet a kivételnek)
2016. október 7.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szeptemberben jártunk itt a párommal. Csendes, nyugodt környezet, kiváló személyzet. Külön kiemelném a kiszolgálás színvonalát a személyzet kedvességét, intelligenciáját. (Sajnos volt részünk alpári és modortalan személyzetű és igénytelen helyen járni, soha nem megyünk arra többé. )A szobák kényelmesek, tiszták.
A wellnessrész nagy,kiválóan élvezhető, tiszta, kellemes vízhőmérséklet. Jól éreztük magunkat, sajnos rövid volt. Nem csalódtunk, és úgy döntöttünk vissza fogunk menni február környékén ha árban is megfelelő csomagot találunk. Valami negatívum azért van. . . . a wellnessrész nyitvatartása. Egyéb helyeken este 10 óráig lehet használni itt csak este 6 óra, miért em lehet úszni az esti órákban vagy szaunázni? Senkit nem zavarna, hiszen a szállodai rész kialakítása nem olyan.
2015. január 13.a párjával járt itt 55 A szálloda csendes nyugodt környezetben helyezkedik el. Közel van a városközponthoz. Kicsi város, de egy jó nagy sétára kiválóan alkalmas. A bogármúzeum, a marcipánmúzeum a kastély igazi látnivaló. Két éjszakát töltöttünk a Kakadu Hotelben. A szobák tiszták,igényesek. A svédasztalos reggeli finom, sok, egyszerűen kiváló.
A vacsora finom volt. A wellness része a hotelnek gyönyörű. Mi hét közben voltunk, így nem kerültünk zsúfoltságba ami nekünk nagyon tetszett. A személyzet barátságos, segítőkész, kedves. A fürdőben a medence vize hideg ami egy kis negatívum. Hiányzott az hogy a szobánkhoz nem járt köntös amire rendelésnél fel sem figyeltünk. Miért nem jár minden szoba vendégének köntös ha a fürdő vendége? Összességében szép és jó hely, többször meg fogjuk látogatni.
2015. január 12.barátokkal járt itt 15 Életem legrosszabb nyaralása volt. Szép hely, illetve csodálatos, főleg dunántúli szemmel. Interneten rendeltem szobákat (baráti házaspárral mentünk). Tóra néző szobát kértem. Kaptunk : a harmadik emeleten a kukára nézőt, illetve a padlástéren. A reggeli minősíthetetlen volt amit Ők svédasztalnak hirdettek.
Nem volt a TV-hez távszabályzó. A hűtőgép nem működött. Mindezt szóvá tettük, a válasz az volt hogy minden szoba foglalt. SENKI nem volt rajtunk kívül illetve még két család a három emeleten. A személyzet hideg és elutasító volt. Senkinek nem ajánlom.
2015. január 12.a párjával járt itt 55A szálloda tiszta, igényes és pihenésre teljesen alkalmas.
A személyzet kedves és segítőkész. A szobák jól felszereltek. A fürdő nem zsúfolt, ami nekünk külön tetszett. A szálloda étterme és bárja igényes. A szálloda a központban van , a környéken sok a látnivaló. Szép kilátás nyílik a tóra. Nagyon szép a park.
Nem bántuk meg a döntésünket hogy Hévízre látogattunk el.