2014. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 35 A párommal és 2 gyermekemmel töltöttem egy hétvégét náluk. A recepción a személyzet segítőkész volt, körbe vezettek és megmutatták, hogy mit merre találunk, a kéréseinket készségesen teljesítették. Az étteremben szerencsés volt a turnus elején érkezni, mert a később érkezőknek nem mindig jutott választék.
Kevés ennivaló van egyszerre kipakolva, ami hamar elfogy, sokszor kell feltölteni. Az ételek finomak voltak, elég mennyiséget tudtunk enni, de szemfülesnek kellett lennünk hozzá. A wellness részleg, az uszoda és a konditerem nagyon szép és tiszta volt- meg voltunk vele elégedve, lehetőség van játékra és pihenésre is. A szobában az ágy kényelmes volt. A tisztasággal voltak problémáink (méteres pókhálók lógtak a plafonról, a mellékhelységben a szemetes gusztustalanul viseltes, rozsdás ? , a wc kefe szintén nagyon piszkos volt, az ajtóban az üveg több darabra törve- nem mertünk hozzányúlni, nehogy ránk essen, a csempe fugái piszkosak). Összességében véve elég jól éreztük magunkat.