2022. február 18.családjával járt itt 45Jó elhelyezkedése van sétálva szinte minden megközelíthető. A személyzet kedves, jó hangulatú, Az étteremtisztasága lehetne kicsit jobb, bár folyamatos építkezés , fejlesztés van. Az ételek ízletesek. A szobák kényelmesek.
Mi csak aludni jártunk oda mert egész nap a szomszédos fürdőkben voltunk.
2022. február 18.a párjával járt itt 55Nagyon szép szálloda , csodás környezet, még télen is, bőséges étel kínálat,. Nem az olcsóbb ár kategóriába tartozik. Gyerekbarát. Nagyobb családoknak, baráti társaságoknak külön apartmanok vannak , hogy ne zavarják a többieket. Közel van az arborétum és a miniverzum is. A só szoba fantasztikus.
2019. május 31.barátokkal járt itt 45 Nagyon kellemesen éreztük magunkat, bár a wellness részleget nem próbáltuk ki, kisebb félreértés miatt. De így is nagyszerűen pihentünk. A személyzet kedves segítőkész. A lovak gyönyörűek. Az ételek finomak. A szobák tiszták. A gyerekeknek van játszótér. A jó időben kint lehet bográcsozni. Csodás a friss levegő.
A megközelítéshez sajnos kocsi kell. Nagyokat lehet sétálni, kirándulni és várost nézni.
2019. február 24.a párjával járt itt 55Szeretem a helyet, a sok különböző medencét, A termál rész nyugodtságát, A személyzet odafigyelését. Sajnálatos módon a magánkézben működő vállalkozás 18.ig volt nyitva de már 17-kor sehol se volt, - mivel csak egy napara mentünk le, így nem jelentkeztünk be.Sokan voltak de rend és tisztaság volt mindenhol.
2019. február 24.a párjával járt itt 35 Középkategóriás ár érték arány. Tisztaság van, adnak köntöst ami jó de szinte mindegyik szakadt. A személyzet udvarias. Az ajándék kuponok vendégcsalogatóak. A masszírozó hölgyek ügyesek. A medencének csak a felében működött a wellnessz rész, tájékoztató nem volt arról a másik rész miért nem üzemel.
Bár hét közepén voltunk sok gyerekes család is jelen volt, Így a pihenés elég zavaróvá vált. Senki nem felügyelte,hogy a szülők felelőtlenek és kisgyerekeket is bevisznek a jakuzziba,illetve, hogy a medence nagy részét elfoglalják a különböző felfújható úszó segédeszközök, labdázások-
2019. február 18.a párjával járt itt 55A személyzet kedves, segítőkész, előzékeny. Az étel finom volt. A burgonya színe megtévesztő - nem azért sötét mert el van égetve - a húsok ízletesek, jól átsütöttek voltak. Az adagok jó nagyok - mivel nem bírtuk ott helyben elfogyasztani, készséggel becsomagolták és elhozhattuk. Máskor is megyünk majd. Köszönjük.