2015. augusztus 10.a párjával járt itt 25 Júliusban jártunk a párommal ezen a szálláshelyen, kerékpározni voltunk, bár időjárás nem igazán kedvezett nekünk. Már január végén lefoglaltam a két egymás mellet lévő apartmanból az egyiket, ami nagyon megtetszett a képek alapján. Indulás előtt 1 -2 nappal jeleztem a szállásadó hölgynek, hogy akkor mennénk és erősítse meg, hogy a lefoglalt szállást kapjuk.
Ő közölte, hogy nem tudja azt adni, csak a másik apartmant, sok a vendég és csak így tudta megoldani. Azért ezt talán előre kellene közölni a vendéggel, hogy csak időpontot foglalhat, "A" vagy "B" apartmant nem. Ennek nem igazán örültem, mivel azért foglaltam ilyen előre, hogy én válasszam ki hol szeretnék lakni a nyaralás alatt. Tehát aki itt szeretne foglalni, ezt előre tisztázza! ! Azért nem volt olyan rossz ez a házrész sem, elvoltunk. Miután letelt a nyaralás, átadtuk a házat és elbúcsúztunk. Indulás után kb. fél órával hív a hölgy, hogy tönkretettem, kifakítottam a tükör előtti polc keretét és most vehet egy másikat, nevetséges. Kérdőre vont, hogy mivel töröltem le, de én csak nedves ruhával az biztos. Hirtelen nem is igazán fogtam fel mivel vádol. Ez is legyen tanulság az utánam következőknek és annak is aki ezt olvassa.
2015. június 11.a párjával járt itt 45Egy szórólapot kaptunk az étteremről, ami alapján úgy döntöttünk, hogy elmegyünk ebédelni. Az ételek nagyon finomak, kedves és gyors volt a kiszolgálás, az ár is megfelelő volt. Amit kifogásolnék, az a abroszok tisztasága, de igazán ki kellene cserélni, mivel nem csak pecsétesek, hanem kopottak. Amúgy mindennel meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom.
2014. szeptember 9.a párjával járt itt 35 Júliusban vettük ki egy hétre a kétszobás apartmant a férjemmel. A tulajdonos hölgy nagyon kedvesen és örömmel fogadott bennünket, nagyon segítőkész volt. A szállással meg voltunk elégedve, tiszta, fontosabb dolgokkal felszerelt stb. Ami fontos árban is megfelelt, mivel úgy gondolom,hogy a Tisza tó körüli szálláshelyek nagyon túlárazottak, ahhoz képest milyen gyér a vendégforgalom.
Szerintem ilyen magas árakért már az Adrián is lehet bérelni apartmant, na és az mégis csak a tengerpart. Na mindegy, ez az én véleményem, ezt az apartmant ajánlani tudom mindenkinek, aki netán a Tisza tavat választja.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 15 2014. júliusában jártunk a Tisza tónál a férjemmel, biciklitúrán egy hétig. Poroszlón volt a szállásunk, de ahol éppen tartottunk, ott megálltunk enni. Így volt ez Abádszalókon a Horvát - kert étteremnél is, bár mi egy hölgy ajánlatára a Lila Akác éttermet kerestük, de mivel nem találtuk ( bár keresgéltünk volna tovább )itt kötöttünk ki.
Gondoltuk, mivel sokan ülnek a terasz részen jó a kaja. Leültünk egy asztalhoz, aminek az abroszán gyanús foltok éktelenkedtek, kértük a pincért, hogy cserélje ki, aki kelletlenül meg is tette, csak éppen hozott egy ugyanolyat, vagy az előzőt csak fordítva tette fel? , nem tudom. . . Ezt szóvá tettük, de elnézést kért, hogy nincs tiszta. Ezután rendeltünk innivalót és elmentünk kezet mosni. Na a mosdó kritikán aluli volt, nem volt szappan,vagy kéztörlő,a WC, hát arra nincs is szó, hogy nézett ki. Majd rendeltünk az étlapról, én egy sajtlevest kértem "gazdagon", meg mákos gubát, a férjem meg rántott sajtot. Kihozták a levest, azt hittem nem látok jól, először is menzás mélytányérba, amiben valami fehér színű lötty volt, és hatalmas kenyérdarabok úszkáltak benne,"na ez gazdagon volt", íze semmi,főleg nem sajtíze. Úgy döntöttem, hogy ezt nem eszem meg, sőt nem is fizetnék érte. Odahívtuk a pincért, aki csodálkozott, hogy mi a bajom az étellel? ? ? , nézzen rá milyen gusztustalan - mondtam. Ezek után lemondtuk a további rendelést,és csak az italunkat voltuk hajlandók kifizetni. A pincér próbálkozott, hogy már készen van a guba, meg, hogy nekik ez pénz. . . gyorsan távoztunk. Ezek után megtaláltuk a Lila Akác éttermet, ami nagyon hangulatos, tiszta és finomak az ételei, oda még egyszer visszamentünk ebédelni. Ezt az éttermet csak ajánlani tudom, de a Horvát kert nevű "étkezdét" messze kerülje el az aki igényesen akar étkezni! ! !
2013. október 28.családjával járt itt 55 Az idén nyáron, júliusban jártunk barátokkal itt. A szálloda pazar, nagyon igényesen, ízlésesen van berendezve. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Az ételek finomak, bár a vacsoránál nem olyan nagy a választék, de ízletesen főznek. A wellness rész is szuper, több medence van, gyönyörű park.
Ami nekem negatívum volt, hogy sok kisgyermekes család nyaralt akkor és pihenni nem nagyon tudtam, volt olyan medence amit nem lehetett használni, mert ők uralták. De ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek.
2013. október 21.a párjával járt itt 55 Több 4*-os wellness szállodában jártunk már ország szerte,de váltig állítom,hogy a Béke volt a legjobb mind között. A wellness, az ételek, vacsoránál élő zene, a személyzet, a szobák, a tisztaság, a vendégek összetétele, ingyenes parkolás, stb. mind mind olyan érv, ami miatt a férjemmel évente két alkalommal néhány éjszakát eltöltünk itt.
Hab a tortán, hogy törzskártyával még 10%-ot spórolunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Ja,novemberre már meg van a szoba foglalásunk. Három éjszakát fogunk eltölteni.
2013. október 18.a párjával járt itt 15 Megdöbbenve olvasom a dicsérő, áradozó, ömlengő véleményeket. . . . . A férjemmel tavaly voltunk a szállodában, de 1 éjszakát bírtunk csak ki (azt is megbántam, mivel 40 000 FT-ot fizettem ) persze a SEMMIRE! ! ! ! ! ! ! A szobával nem volt gond, de a wellness kritikán aluli, az új épületben a finn szauna 55 fokos volt, a hozzátartozó merülő medence zavaros.
A kültéri medencéknél található napozóágyak koszosak, rendezetlenek, az udvar tele szeméttel, avarral. . Átmentünk a másik épületbe, hát ott is ugyanez fogadott,a gyógyvizes és merülő medence vize szintén zavaros volt, a napágyak itt is koszosak, a gyógyvíz hideg. Ezután jeleztük, hogy akkor távoznánk, erre egy kedves "ÚR", aki a recepción tartózkodott kioktatott bennünket, persze modortalan hangnemben, hogy mit vártunk, mit képzeltük hova jövünk, ja és ha nem tetszik távozhatunk, mint utólag kiderült a szálloda igazgatója volt. Ennek ellenére, mint említettem maradtunk 1 éjszakát, sajnos, wellnesst nem vettük igénybe, csak a vacsorát, ami hanyagolható volt, mivel az étterem kicsi, túlzsúfolt és ehhez még Bódy Guszti "csodálatos hangja" üvölt a hangszóróból a kedves vendég fülébe. . . ÉN NEM AJÁNLOM SENKINEK!