2020. szeptember 18.barátokkal járt itt 45Mindenben jó volt a szállás, csak egy probléma van vele, hogy nem idős és mozgásukban korlátozott emberek részére való. Nincs lift.
Nincs telefon a szobákban. A személyzet nagyon segítőkész és kedves. Még külön igényt is teljesítettek, a vasútállomástól való szállítást is megoldották. A szállodába nincs egymásba nyíló szoba.
2019. január 7.barátokkal járt itt 55A szállás kiváló. A SZEMÉLYZET KEDVES ÉS SEGÍTŐKÉSZ. Az ételek változatosak, és nagy választék volt. Bármilyen egyéni kérést teljesítettek. Megfelelő a szauna részleg. Nagyon tetszett a gyógybarlang. Van egy 8 főből álló társaságunk, akikkel járjuk az országot, ezért van összehasonlítási alapunk. Még ilyen nagy és szép szállódába nem voltunk.
2016. április 21.barátokkal járt itt 55Már többször jártunk barátokkal. Mi nagyon megvagyunk elégedve mindennel. Nekünk csak egy problémánk van, hogy a tömegköz-lekedéstől a szálloda megközelítése bonyolult. Bár ezt is megoldották, hogy a szállodából küldenek értünk személygépkocsit. Szándékunkba van újra elmenni. Külön kiemelném a szaunavilágot. Még egy dolog hiányzik, hogy legyen fedett gyógyvizes medence is.
2016. március 20.barátokkal járt itt 45Kis kellemetlenséget okozott, hogy a szaunák, fürdő és kezelések nem egy helyen voltak.
Valamint nekünk nem tetszett a gőzkabin. A személyzet nagyon kézséges, bármilyen külön kérést teljesített.
Hajnal Hotel válasza
Tisztelt Bús Józsefné!