2016. május 14.gyerekekkel járt itt 45 Kerti tavi belépővel családias környezetben. Folyamatos teltház akár mikor érkeztünk. Jellegzetes ízvilága és a felszolgált ételek mennyisége teljes bőséget okoz. A serpenyős ételeit kedvelem és szeretem. Gyerekeim részérei is az étlapon számos kínálatot találtak. A vendégek számához képest gyors a kiszolgálás.
Számos esetben étkeztem, de sajnos egyszer sem sikerült kockával 3 x 6 -ot dobni. De ettől függetlenül szívesen megyek újra és újra ebédelni vagy vacsorázni. Bon Apetit! Beatrix
2016. május 14.gyerekekkel járt itt 55 Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok látogatója többször is részese lehettem. A Kastélyszálló vendégeként először Udvarházában szálltam meg egy céges csapatépítő tréning hétvégéjén. Tényleg ámulatba ejtő, hogy alakították ki a különböző szoba típusokat a luxustól a reneszánsz kényelemig.
Az Udvarházában gyermekkoromat idéző , dédszüleim otthonában látott magas ágyakat találtam, amelybe ugorva happantam az egésznapos tréning után. Az étterem mind a kínálata,mind a minősége kimagaslóan magas dicséret tükrözi részemről. A személyzet közvetlen és mindenben segítőkész. A varázslatos fürdője idilli lazulást kínál, mind párok vagy akár egy társaság részére. A Reneszánsz Élménybirtok látogatója Családommal és gyerekeim osztályával látogattuk meg. Itt teljes időutazáson vehettünk részt, azonosulhattunk és kikapcsódhattunk Mátyás király és Beatrix királyné Udvarházában. Különböző mesterségesen ismerhettünk meg korhű ruhába bújt színészek körében, vicces gólyalábasok között,bármelyiket kipróbálhatjuk. A sólymászokkal pedig a csodálatos madarak mutatványa nézése közben álmainkat kergethetjük. Számos mesejátékra is befizethetünk,amely fabulákból esetleg tanulhatunk is. Esetleg, ha megéheztünk próbáljuk ki a kemencében sült étkeket vagy a palotába is befizethetünk egy cipóból evésre. Késő délutánra járva jön a Fekete Sereg Lovagi tornája, mely zárhatja e tartalmas napot. Aki teheti látogasson el ide kikapcsolódni párjával vagy családjával vagy akár munkatársaival ugyanilyen élmény lesz rèszükre is. Jó utazást és kellemes pihenést kívánok.