2018. február 20.a párjával járt itt 15 Szállodai tapasztalataim alapján. . :( Nagyon gyenge. . Negatívumok:-a szobában való belépéskor egy piros vödör volt a bojler alatt. . a hibákat ki kellene javítani és nem alátenni itt pl egy vödröt hogy na megoldva nem csöpög. . a fürdőben az adagolók teljesen üresek voltak. . még a nem is tudom no names szappan ami csak úgy be volt oda dobva az is.
. a törölközőt nem is használtuk csak a sajátunkat. . büdös volt és ócska. . jézusom. . nem is értem hogy nem lehet betenni normális törölközőket. . a zuhanyrózsa a fejemre esett amikor a víz hőfokon állítottam. . nem abba a tartóba volt való mint utólag kiderült. . a tv olyan amilyen :(. . fejleszteni kellene. . a szekrényekbe be volt hajigálva a pótágy takaró és egyebek. . ha már szépen normálisan be van téve már jobban mutatna. . a vacsora hideg volt és nem is értem miért csak egy óra van rá szabva. . . a reggeliről meg ne is beszéljünk. . kicsit az ember többet várna. Ár-érték arány! ! ! A pozitív egyedül a dolgozók kedvessége volt!