2019. február 9.a párjával járt itt 45 Sajnos a hotel mellett építkeztek, ezt sok más szálloda kiírja a honlapján (gyakorlatilag reggeltől késő estig betonkeverők és teherautók hangja) Illetve amit én nem tettem szóvá hiszen nagyon hideg volt az idő úgysem használtuk volna, az az, hogy nem erkélyes szobát kaptunk pedig azt foglaltam!
Személyzet kedves segítőkész, az ételek jók lennének, ha a melegen tartásukra odafigyelnének. . . Összességében a felújítás nagyon érik, szőnyegek ágybetétek stb
2017. május 20.barátokkal járt itt 25 Ilyen csapnivaló ételeket ritkán mernek felszolgálni! Pácolt oldalas ami száraz és egyben zsíros, magyarul korábban készült és megszáradt és mg túl is volt sütve, ami vághatót találtam az meg zsíros volt, fogas az meg rossz ízű és állott volt, ja desszert a somlói erős megcsúfolása! ! !
Én vagyok a hibás, hiszen pár hete voltak az ismerőseim, akik egytől egyig hasmenést kaptak 40. 000 forintért, ők mindenképpen le akartak beszélni a helyről, de gondoltam adok egy esélyt, nem kellett volna! ! ! Nem értem, hogy lehet az hogy még nem zárták be ezt a helyet, de legalább a szakácsot kellene száműzni. . . Kicsit tudott menteni a helyzeten a pincérünk, kedves volt és jópofa
2016. szeptember 2.a párjával járt itt 55Annak ellenére, hogy kevesen viszik a panzió mindennapjait, mindenki nagyon segítőkész. Igen jó helyen van a szállás, minden gyorsan elérhető és remek kirándulások kiindulópontja lehet a hely. A központi elhelyezkedés előny egyben hátrány is hiszen az ablak alatt egy pályaudvar zajait kell elviselni. Jó konyha változatos menükkel, kissé egysíkú reggeli választékkal.
2016. május 16.a párjával járt itt 55 Aki arra jár térjen be nyugodtan, az ételekben nem fog csalódni, a kiszolgálásról inkább nem mondanék véleményt. Jó egy kicsit üldögélve nézni a falu nem túl nagy nyüzsgését. . . Minket meglepett a balatoni "lerabolások" után az ételek mennyisége frissessége és finomsága.
Mivel megvoltunk elégedve, ezért még egy étkezést megszavaztunk és nem csalódtunk másodszor is elégedetten távoztunk.
2016. május 16.a párjával járt itt 55 Közel a Balaton, a falu csendes nyugodt, a panzió meglepően igényes, nagyon jól felszerelt. Szuper konyha ahol mindent megtalálni, ami egy gyors étkezéshez elengedhetetlen. Sőt olyan hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére amitől elcsodálkoztunk, hogy egy ilyen drága technika áll mindenki segítségére!
A penzió vezetője (mindenese) igen kedves, de nem tolakodó. Sok ilyen lelkes kedves ember kellene minden vendéglátással foglalkozó helyen!
2016. április 4.a párjával járt itt 25 Már régen nem A PATAKI nagy betűvel. Jómagam rendszeres vendége voltam hosszú éveken át és még mindig bedőlök a névnek, hátha újra a régi, de sajnos mindig csalódással jövök el. . . Talán 1-2 süti még a finom kategória, de a fagyi sem és a kiszolgálás sem igazán felel meg annak a már már horrorisztikus magasságokba emelt árnak amit van képük elkérni!
Szóval jó 10-12 éve csak a név vonzza ide a vendégeket. Jelzem nem csak az én véleményem ugyanez sajnos. Tényleg minden finom volt korábban.
2016. április 4.a párjával járt itt 45 Ilyet még sehol nem tapasztaltam, hogy sorban állunk a reggelihez! Ez nem lehetséges egy ilyen szállodában, ez talán elment a 70-80-as években, de kérem ma már nem beutalóval megyünk, hanem 100 ezrekért! Ébresztő! Wellness kicsi, szintén reggeli érzés. . .
Goldeluxe lakosztály tiszta úgy első ránézésre, de a fürdőszoba közepén egy nagy folt, ami nem friss és ez az amúgy nagyon szép "lakosztályt" le minősíti. Kilátás pazar, de ez nem a szálloda érdeme, ami viszont a szállodát dícséri az a konyha! 10 pont a szakácsnak! Összességében ha szezonban megy valaki akkor a wellness mérete nem érdekes, hisz a Balatonunk a lényeg, biztos kellemes napokat tölthet itt.
2016. január 5.a párjával járt itt 45 Csendes helyen jó környezetben van az épület. A deluxe lakosztály tágas kényelmes. Wellness részleg kicsi a szálloda kapacitásához képest. A takarítás kiterjedhetne a burkolatok zsíros kéznyomainak eltűntetésére is.
Az ételek változatosak, de a melegen tartásuk nem jó, sajnos a reggeli sült szalonna ehetetlen kemény volt a kávégép kifogyott várni kellett kiskanál nem volt szólni kellett rántotta elfogyott várni kellett, vacsoránál a húsok kihűltek. . . az egyik pincér fő tevékenysége a folyamatos beszélgetés az egyik asztalnál (vacsora reggeli vacsora reggeli) és a "semmittevés". . .
2015. október 8.a párjával járt itt 45 Szörnyű kiszolgálás és morzsa falevél és pókháló! De amennyiben ezen át lehet lépni, nekünk sikerült :), nagyon finom ételeket dobnak az ember elé, tehát egy kis türelemmel és elnéző szembecsukással igen jót lehet enni és nem is drágán. Megérné egy kicsit jobban odafigyelniük olyan dolgokra, ami máshol alap. . .
Mi mindezeket elnézve tulajdonképpen visszajáró vendégeklettünk és minden alkalommal tüntetőleg oktató-nevelő jelleggel leráztuk a terítőt és nyugodtan vártuk,amíg feltűnik valakinek, hogy szeretnénk ismételten pár ezressel támogatni a tulajdonost :)
2015. október 7.a párjával járt itt 55Nagyon jól esett megérkezésünk után kora délután kemencés lángossal helyi finomságokkal várták a vendégeket! Kis anyagi ráfordítással egy kedves és finom élményt adtak a vendégeknek! A hotel nagyon szép helyen van, kirándulásokhoz igen jó kiindulópont. A szobák nem túl nagyok viszont azegész szálloda hozza a 3 csillagot, ár/érték arányban is teljesen megfelelő. Az éttermi ételek is finomak.