2015. szeptember 29.a párjával járt itt 35 Igazságtalan olyan negatívumot beleírni egy értékelésbe, amiről a Huszár Vendéglő üzemeltetői-dolgozói nem tehetnek. Vagy mégis? Bizonytalan vagyok. Jó helyen van, szép a kilátás az Aszófői öbölre, parkolással nincs gond, a személyzet udvarias, közvetlen ( lehet, hogy ez a ,,felhívás a keringőre? ,, ).
Merthogy a névnapi ebédünket elrontotta a fertelmesen közönségesen beszélő vendégek köre. …és nemcsak egy társaság! Innen is, onnan is röpködtek a válogatatlan, durva jópofizások. Az már csak hab a tortán, hogy a déli hőségben mintha pálinkával itatták volna a fiatal pincért. Az egyik fogás kifogástalan volt, sajnos az ünnepelt húsételét túlsózták. Telt ház volt,folyamatosan jöttek az újabb vendégek, a kiszolgálóknak nagyon kellett kapkodnia, gondolom, a konyhának is. Mentségeket keresek a pozitívumok miatt, de úgy gondolom, nem kell mindent lenyelnie a személyzetnek a kultúrált látogatók érdekében.
Huszár Vendéglő válasza
Kedves Vendégünk,
Sajnálattal olvastuk hogy tetszését nem nyerte el éttermünk kiszolgálása és színvonala. Bízunk abban hogy ez nem vette el kedvet egy újabb látogatástól mellyel bizonyíthatjuk minőségi ételeink felszolgálását és színvonalas szolgáltatásunkat.
Tisztelettel,
Huszár csapat
2016. augusztus 1., Huszár Vendéglő, vendégkapcsolati manager
2015. szeptember 22.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Barátságos, ligetes környezet a városon kívül, nincsenek parkolási gondok. Udvarias személyzet, tisztaság mindenütt. A wellness részleg nyitvatartása a korán kelő vendégekhez is alkalmazkodik. Komoly hiányosság , hogy nincs kültéri medence. Ragyogó őszi napsütés, egész nap élvezzük a meleget, a wellnesshez kapcsolódó bár ital-fagyi kínálatát, és nem tudunk egy jót úszni, pancsolni.
A beltéri medencék hőmérséklete, mivel termálvíz, túlságosan meleg, marad a zuhanyozás. Egyre melegebbek a nyarak, szeptemberben, néha októberben is jól esik a szabadtéri medencében úszni. Egy 4 csillagos wellness szállodához ez hozzátartozna. Az étel választék, elsősorban vacsora időben, meglehetősen korlátozott. Nem volt pl. vegetariánus fogás, a makréla darabok tele szálkával, a borsóleves ízetlen, felhigított. A sütemények viszont frissek, jóízűek. Viszonylag kevés vendég a hétvége ellenére, ami rákényszeríti az üzemeltetőt az olcsóbb üzemmódra. A színvonal csökkenés viszont nem teszi vonzóvá a szállodát.
2015. március 19.családjával járt itt 35 Jókora híre van az étteremnek, foglalás nélkül szinte esélytelen bejutni. Szombat ebédre bebiztosítottuk magunkat mi is. Belül kicsit szűkös a hely, a bútorzat is avittas. Zavart, hogy a nagyonis közeli szomszéd asztalnál egy kutyus mocorgott ide-oda. Az étel és ital választék tetszett, jó ízű is volt, bár a garnélával töltött tésztát kicsit spórolósan mérték.
A csoki szuflé tálalása az utcai nagyméretű fotóhoz képest leegyszerűsödött, nyoma sincs a körkörös öntetnek. A belseje sem volt elég lágy. A pincér udvarias, mosolygós, nem tolakodó, kabátunkat is gálánsan felsegítette. Sajnálatos és szerintem hátrányos, hogy SZÉP kártyával nem lehet fizetni.
2015. március 2.gyerekekkel járt itt 45 Nekünk tetszett. Azon a környéken nem tengenek túl a leülős helyek, milyen jó, hogy ez a hangulatos olasz étterem odatelepedett. Péntek este lévén meg is telt. A pincér igazán udvarias, figyelmes volt, mindenre tudott válaszolni, gyorsan szolgált fel. Az étel választék tetszett, öten ötfélét kóstoltunk, mindenki elégedetten dőlt hátra vacsora után a székén.
Finomak a limonádék , a sofőröknek végre nem a kommersz bolti üdítőital választékból kell kiizzadni valami ihatót. Nem olcsó, de a Rózsadombon ezt ne is várjuk!
2015. március 2.a párjával járt itt 55 A február nem a legbarátságosabb hónap a Mátrában. A hó elolvadt, a fák élettelenek, a táj mozdulatlan, a Kékestetőt elnyelik a felhők, néha-néha bukkan elő. A kültéri jakuzziból mégis élvezet bámészkodni, szívni a tiszta levegőt, átengedni magunkat a teljes kikapcsolódásnak.
Az étterem hatalmas üvegfalán át -egy vízcseppnyi foltot sem találtam rajta - ugyanez a fenséges kilátás, miközben a svédasztalos reggeli - vacsora szokatlanul gazdag, igényesen összeállított fogásait kóstolgatjuk. A személyzet ennél barátságosabb, udvariasabb már nem is lehetne. A wellness részleg tiszta, tágas, a relaxációs medencéből a hegyek látványa még pihentetőbb . A legegyszerűbb szoba sem szűkös, a fürdő is kényelmes, tetszetős a belsőépítészeti tervezés. A parkolóhelyek száma bőséges, végre nem kell lesben állni, mikor szabadul fel egy hely. Az általam ismert 4 csillagos szállodák összehasonlításában az 1. helyre tenném. Két apró észrevételünk azért van: ilyen színtű szolgáltatásnál ma már elfogadhatatlan, hogy koffeinmentes kávét csak külön térítés ellenében szolgálnak fel a reggelihez, az üdvözlőital választékát legalább egy almalével lehetne bővíteni, mert a narancslevet , pezsgőt nem mindenki ihatja.
2014. szeptember 2.a párjával járt itt 55 Fantasztikus panorámája nagyon különlegessé teszi. Kültéri medencéjét remek szemmel a ,,táj fölé,, építették. A kertben bőven helyeztek el napágyakat, ernyőket, végre nem kell hajnalban startolni a helyekért. A wellness részleg -gondolom a telek adottsága miatt - nem túl nagy, téli telt ház esetén résen kell lenni a szaunába bejutni.
Korán kelők már 7-től használhatják, ez vendégbarát. Sajnos a 18 óra utáni un. csendes használatnak nem könnyű érvényt szerezni az örömtelien sok kisgyermekes család miatt, ugyanakkor zavaró a szaunából ki-be rohangászó óvodás. Ételválasztéka figyelembeveszi a meglehetősen konzervatív átlag hazai ízlést, figyeltem, a legkeresettebb vacsora étel a bakonyi+ galuska fogás volt. Szobánk -fürdőszobánk szokatlanul tágas, csendes, kényelmes, minden igényt kielégítő . A szálloda személyzete természetes kedvességével, figyelmességével, udvariasságával, szolgálatkészségével egészen kiemelkedő. Gratulálunk!
Izgalmas fogások csendben, nyugalomban. -
Curry House Budapest
2014. augusztus 21.családjával járt itt 55 Utcáról alig észrevehető, keresni kell, de a sok dícsérő vélemény felkelti az érdeklődésemet. Családi, névnapi ebéd enyhén barátságtalan időjárásban. Nyár ide, augusztus oda be kell ülnünk a picit szoros terembe. Régi képei, retro dekorációja hangulatos. Étlapja átlapozva is eredeti , belemélyedve izgalmas.
Szakkifejezései bennünket, gasztronomiában járatlanokat tanakodóvá, ugyanakkor kíváncsivá tesz. Egy hely, ahol bármit szívesen megkóstolnék, kínálata annyira eltér a 40 éve megszokottól! Szörppel, limonádéval már jó a kezdés. Gusztusos tálalás, többféle íz - püré, szósz, saláta dekoráció a húsételek kísérőjeként. Mennyisége nekünk, idősebbeknek bőséges. A csoki souffle remek! Csak arra is érdemes beülni!
2014. augusztus 21.családjával járt itt 55 Idén nyáron is a Halászkertet választottuk füredi sétánk végcéljának. Nem először, és biztosan nem is utoljára. Könnyen megközelíthető, a tágas ingyenes parkolótól egy rövid séta, leszaladva a parkoló utcájának végén levő lépcsősoron. Kerthelyisége ernyőkkel védve, sokan beférünk.
Évek óta a megszokott személyzet sürög-forog körülöttünk. Étel kínálatából ilyen - olyan balatoni hal is választható-nagy örömünkre. Friss, ízletes, bőséges és mérsékelt áron. Étlaptól kicsit eltérő igényeinket is mosolyogva teljesítik. Pár derűs mondatra pincéreik mindig kaphatók. Mi kell ennél több egy boldog nyaraláshoz, már ami az étkezést illeti?
2014. május 26.a párjával járt itt 45 Szűkös a választék Zánkán és körzetében éttermekből. Eddig a környéken próbálkoztunk, évről évre rosszabb tapasztalatokat begyűjtve. A közelmúltban betértünk a Theodorába. A pincér a bejáratnál fogadott bennünket, kedvesen, udvariasan. A belső nem a mi izlésvilágunk, de tiszta.
Étlapjukon végre nem a 40 éve kitalált, szemernyit sem újított választék, többféle könnyű fogás, napi szezonális kínálat között mazsolázhatunk. Friss, bőséges, jóízű ételek gusztusosan tálalva. A személyzet nem tolakodóan, de folyamatosan figyelmes volt velünk. Az árak a szolgáltatással arányosak. Biztos, hogy legközelebb is ott fogunk ebédelni.
2014. május 5.egyedül járt itt 25 Többször ebédeltünk a FÉK-ben , egyetértek sokak véleményével, ez már nem a 10 évvel ezelőtti étterem. Tavaly őszi utolsó ebédünk után végleg döntöttünk, új helyet keresünk inkább. Bizony, pont a tócsi volt az utolsó csepp. . . Lelkesen rendeltük, végre nem az unalomig ismert húsételek, százéves vegetáriánus választék.
A tócsi állott, langyos volt. Süteményeikben még nem csalódtam , ezért szoktam megállni az étteremnél. A minap döbbenten meredtem a pincérre, aki tálcára rakosgatva a gusztusos édességet lenyalogatta az ujját! Jeleztem, az ANTSZ ezt most büntetné! Aggódva érdeklődött, csak nem onnan jöttem? Alig telt el pár másodperc ifjú hölgy kolléganője egy tálca dobostortával egyensúlyozva a konyhából szintén nyalogatni kezde az ujjait. Utoljára vásároltam náluk!