2023. november 4.a párjával járt itt 35Többször jártunk itt a nyáron, nem a legolcsóbb, de az ételek minősége és a kiszolgálás jó.
A környezet is jónak mondható.
2023. november 4.egyedül járt itt 25A halászlé minősége nem is emlékeztetett az évekkel ezelőttire, híg volt, tartalmatlan, nem méltó a helyhez.
Túrós palacsinta címén diósat kaptam, tejföllel bőven leöntve: a túróshoz jó a tejföl, a dióshot csokiszosz járt volna. Reklamációmra kicserélték.
Összefoglalva: a környzezet igényes, de az ételek minőségéhez képest az árak igencsak magasak.
2022. március 20.egyedül járt itt 45Elvitelre vásároltam.
Többféle süteményt vettem.
Ezek között a majd 1000 forintba kerülő mandulás kifli olyan száraz volt, amely már szinte fogászati eseményt generált. A sütemény képét mellékelem.
Túrós táskájuk tölteléke is kommersz volt, amilyet a P-S. [moderálva - a szerk. ] üzletek árulnak.
Ide se megyek egy darabig.
2019. július 18.egyedül járt itt 55 Minden évben legalább egyszer ellátogatok ide, ha épp Zalaegerszegen járok. Mindig is meg voltam elégedve, az ár/érték viszony ma is kiváló. Igaz, a legtöbb előttem jövő vendég már megkapta a rendelését, mire én beültem, de ilyen gyorsan eddig még sohasem szolgáltak ki.
A gyümölcsleves finom volt, a borjúpörkölt kicsit sós, de a nokedli körete - az étlap ígérete szerint - házi készítésű volt. Ritkaságszámba megy manapság: a vaníliakrémmel leöntött, fél őszibarackkal tálalt túrós palacsinta bőségesen meg volt töltve. Cappuccino, számla is villámgyorsan érkezett. Ha eddig nem ez lett volna a kedvenc egerszegi vendéglőm, akkor sem választanék mást. .
2018. június 29.egyedül járt itt 55Minden évben legalább egyszer ellátogatok ebbe az étterembe. Ez már maga is értékelés, hiszen ha nem szeretném, mást kerestem volna, mikor a városba látogatok
Tágas, jó hangulatú és az ár/érték arány kiemelkedőnek mondható.
Zártkörű rendezvényekhez különterme van, így azok nem zavarják az egyéb szolgátatásokat.
Mindenkinek ajánlani tudom.
2018. március 28.egyedül járt itt 45Viszonylag gyakran járok ebédelni ide, Utoljára III. 21. én voltam a vendégük. A kiszolgálás figyelmes volt, de az étel és desszert választék a szokottnál szegényesebb volt. Korábban még a 14 óra körül elfogyott ételeket is pótolni szokták, most a kacsahús hiányzott, csak a köretéből maradt.
Remélem, nem romlik tovább a színvonal.
2018. február 25.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2018 februárjában voltam ebben az étteremben először, javarészt kisétkű ismerősöm javaslatára, neki ugyanis az átlag éttermi adagok túl nagyok. A hely valószínűleg a kis adagok miatt is kedvelt a kisgyerekesek körében, ezért úgyszólván végig gyerekvisítás közepette ültünk, de ez nem az étterem hibája.
Az adagok nagyjából ízelító mértékűek, de nem is baj, ha egy étkezés során többféle ételt, ízt is megismerünk.
2017. augusztus 29.a párjával járt itt 45 Ezen a nyáron is többször jártam az étteremben, pontosabban a Malomtó vizén ringatózó sziget-teraszon. Az étterem nyári hangulata így kiváló, az étkezés alatt a tavacska mediterrán jellegű környezetét élvezhettük. Az étlap választéka nem nagy, de az ételek minősége jó volt, minden kívánságunkat teljesítették.
A kiszolgálás figyelmes és gyors volt, máskor is ellátogatok ide, ha Tapolcán járok.
2017. augusztus 13.egyedül járt itt 45 Véletlenül fedeztem fel Gyulakeszin a Bak éttermet, mert nem a főúton van, hanem az egyik arra merőleges utcában. Mindkét alkalommal, amikor ott jártam, jó idő volt, így a kerthelyiségbe ültem be. Az étel jó volt, a kiszolgálás figyelmes. Mód van bankkártyás fizetésre is.
Hangulatos, kellemes ebédelőhely, ajánlom azoknak, akik szeretnek általuk eddig nem ismert vendéglőket találni.
2017. augusztus 12.barátokkal járt itt 45 Több évvel ezelőtt fedeztem fel ezt a badacsonyi vitorlás kikötő-területén működő vendéglőt, melynek egyik varázsa, hogy a vitorlásoktól csak pár méter választja el, és ebéd/vacsora kőzben elénk tárul a Balaton is. Évente 1-2 alkalommal elátogatok ide, barátokkal, a pincérnők - különösen egy - mindig nagy "reverenciával" üdvözöl.
Ha megfelelő időpontban megy az ember, hamar ki is szolgálnak. Az étlapjuk ugyan nem kötetnyni , de eddig minden ételük ízlett az évek során, ha külön kívánságunk volt, teljesítették. Igazán ajánlani tudom, de javaslom, hogy szúnyogriasztóval fújja be mindenki magát, mint minden nyári vízparti vagy kerti vendéglőben, akkor igazi az élmény. Egyetlen hátrányként azt tudom említeni, hogy csak készpénzzel lehet fizetni, kártyával nem.