2016. augusztus 11.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
70-ik születésnapomat ünnepeltünk szűk családi körben július végi vasárnapon. Sok jót hallottunk ismerőseinkről erről a helyről, ezért is esett rá a választás. Nem csalódtunk: nagyon jó kiszolgálásban volt részünk. Kellemes környezetben, csodálatos panorámában gyönyörködtünk, míg vártunk az ételekre.
Nem kellett sokat várni, pedig telt-ház volt. Az ételek nagyon finomak voltak, és isteni limonádét ittunk. Olyan nagy adagok voltak, hogy még az aznapi vacsorára is maradt. Mindenkinek bátran tudom ajánlani ezt a helyet, nem fognak csalódni. De mindenképpen ajánlatos előre foglalni asztalt. Ha szerdai napon jönne valaki, akkor nagy kedvezményben részesül.
2015. augusztus 16.a párjával járt itt 55 Első ízben töltöttünk néhány napot június utolsó hetében a Béke Hotelban. Nagyon jól éreztük magunkat. Annyira jó volt a szállodai wellness részlege, hogy nem kellett a városi fürdőbe járnunk. A szálloda személyzete nagyon kedves, készséges. Az ellátás kiváló volt, dicséret illeti a szakácsokat és a felszolgáló személyzetet.
A szoba kényelmes, jól felszerelt. Azonban a magyar nyelvű TV-csatornák mennyisége nem kielégítő (csak a kevesek által nézett közszolgálati csatornák + 2 kereskedelmi csatorna). Viszont a külföldiek részére rengeteg csatorna található. Az internet hozzáférés igen korlátozott, lassú. A két hiányosság ellenére kellemesen telt az idő. Az első itt-tartózkodásunk után bizonyosan visszatérő vendégek leszünk.
2014. június 7.a párjával járt itt 55 Minden évben 2-3-szor szoktunk rövid vakációra utazni
Magyarország különböző 4-csillagos szállodáiba. Volt elég alkalmunk összehasonlításra. Sajnos nem egy szállodában csalódnunk kellett, mert nem kaptuk meg a meghirdetett és joggal elvárt szolgáltatásokat. Tavaly december végén, 2 ünnep között a párommal 4 napot töltöttünk a Hotel Corvus Aquában.
Olyan jól éreztük magunkat, hogy nem volt kérdés, hová megyünk idén tavasszal. Ez alkalommal sem ért csalódás, sőt, a fürdő bővítésével és a nyári idő beköszöntével még nagyobb élményben volt részünk. A szállodai szolgáltatások közül különösen ki kell emelni az éttermet. Az ételek nagyon finomak voltak (nagy köszönet a szakácsnak! ), a személyzet készséges és rendkívül udvarias. A recepció munkatársai szintén nagyon készségesek voltak, örömmel teljesítették a legapróbb kívánságainkat is. Jó ötlet a recepción található szellemes idézetek. Nagy előnye a szállodának, hogy igazi nyugodt pihenésre jobb helyet nem is lehet elképzelni: nincs nagy tömeg, az étteremben nem kell sorban állni a vacsoránál, nincs tolongás, csak nyugalom. Egy biztos, nem utoljára jártunk itt! Mindenkinek jó szívvel ajánlhatom ezt a szállodát.
2013. május 21. járt itt 25 Március első felében jártunk a szállodában. Először 3 éjszakára akartunk maradni, de már az első nap után világos lett, hogy előbb megyünk el innen. Mások okulására leírom részletesen tapasztalainkat. Kuponos rendszerben történt a szobafoglalás.
Eddig mindig olyan helyre mentünk, ahol svédasztalos félpanziós ellátást kaptunk, de most az egyszer bedőltünk a szálloda hirdetésének, amelyben menüválasztásos vacsorát és ún. "ajándék ebédet" kínáltak. Megérkezésünkkor ebédre félcsésze levest és féltenyérnyi több napos vékony szelet száraz húst kaptunk kb. 3-4 dkg rizzsel. Külön kellett kérni savanyúságot, amiért 250 Ft-ot kellett kifizetni. Reméltünk, hogy vacsora azért jobb lesz. Hát nem lett jobb: igaz, választani lehetett 3 féléből, és jobban járt az, aki hidegtálat kért. Én tökfőzeléket kértem oldalassal, és kaptam lapostányérban félmerőkanálnyi híg rántást, amelyben néhány tökreszelék darabka úszott. Oldalas darabon alig volt hús, csont volt az egész. "Vacsora" után kénytelenek voltunk bemenni a városba és enni valamit. Hasonló étkezési élményben volt részünk a második napon is, amikor is elhatároztunk, hogy ideje megkeresni egy másik szállodát, ha jól akarunk érezni magunkat. Megjegyzem, hogy nem csak a mi véleményünk volt rossz az étkezésekkel kapcsolatban, más vendégek is háborogtak emiatt. Egyébként a régebbi hozzászólásokban is olvasni lehetett panaszokat az étkezésre, de mivel elég régi keltezésűek voltak, abba reménykedtünk, hogy már változás történt a hozzászólások nyomán és "szakácsukat" rég menesztették, de nem így történt. Most nem térek ki a lelakott szobákra, az kevésbé fontos (bár a ***+ szállodában már elvárható a rendes szoba). Összegezve javaslatom szálloda felé: ne adjanak ajándék ebédet, inkább legyen rendes a vacsora. Már bánom, hogy nem készítettem fényképeket a remek ételeikről, lett volna mit megosztani a Facebook-on. Az biztos, hogy soha többé Barátság Szálloda, ismerőseinket is lebeszéljük róla.