2024. november 1.a párjával járt itt 45Kiváló szállás. Tiszta, csendes, nyugodt, jól felszerelt. A szobák megfelelő méretűek, az ágyak kényelmesek. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész. Az ellátás kiváló és bőséges. Számtalan szabadidős tevékenységet nyújt a mindennel felszerelt szállás, és Simontornya nagyszerű kiindulási pont a környék bejárásához .
2019. május 2.barátokkal járt itt 55 Vidéki barátainkkal jártunk itt. Barátunk nagy Gurman, és igen kritikus az éttermekkel, ételekkel. Ezért izgultam, vajon megnyeri-e barátunk tetszését ez a program. Nem csalódtunk: az étterem szuper helynek bizonyult. A hely hangulatos, csendes, kényelmes. Valódi "békebeli" hangulat volt. A pincérek kedvesek, udvariasak, profik voltak.
Az étlap olyan hosszú, és változatos, hogy már csak az étlap áttanulmányozása is rengeteg időt vett igénybe, és nehéz volt választani a sok hívogató kínálatból. Az ételek bőségesek voltak, gyönyörűen tálalva, és nagyon finomak is voltak. Szóval, szuper délutánt töltöttünk az étteremben, és nem vallottunk szégyent a választásunkkal, mertbarátaink is nagyon elégedettek voltak