2022. augusztus 14.barátokkal járt itt 55Romjaiban is impozáns, a környezetét uraló építmény. A kerítés kicsit ront a fotózhatóságon, de érthető, hogy ott van. Minden évszakban érdemes megnézni, nem hivalkodó lakóházak veszik körül, hangulatos.
2021. szeptember 10.a párjával járt itt 55A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok idejére foglaltam szobát a hotelben. Ugyanazon az áron felajánlottak egy kétszobás apartmant, ez 50 m-re van a főépüettől, és még csendesebb. A berendezés kényelmes, a reggeli finom volt, nagy választékkal. Remélem, még lesz alkalmunk visszatérni a hotelbe.
2019. január 11., kollégákkal járt itt 55 Gazdag levesek, jó minőségű, jól elkészített húsok, nagy adagok. A normál méretű bécsi szelettel el sem bírtam volna, kicsit kértem, de levessel együtt így is bőven jóllaktam. A bécsi szeletet amúgy is érdemes megkóstolni. A felszolgálók kedvesek, az ételek gyorsan elkészülnek.
A hangulat kicsit retró az ízlésemnek, de ez nem vont le semmit az élvezeti értékből.
2018. április 16.a párjával járt itt 55 Olyan szálláshelyet kerestem, amely fogad kisállatot (kutyát/macskát), így esett a választásom a Vasmacska Panzióra. Ami elsőként feltűnt, az a személyzet profizmusa; észrevettük, hogy a fürdőszobában ereszt a vécétartály, ezt jeleztük, és azonnal megoldották. A szoba kellemes, tiszta volt, egyetlen kis negatívum, hogy nagyon meleg volt, és csak az egyik radiátort tudtuk szabályozni.
Aki kedveli a magyaros ízeket, bátran próbálja ki a panzió konyháját is; gazdag levesek, frissen sült húsok, nagy adagok megfizethető áron.
2017. július 18.a párjával járt itt 55 Gyönyörű helyen profin kialakított panzió, szép, tiszta szobákkal, alacsony árakkal. Az egyetlen negatívum talán a szűkös fürdőszoba, egyébként minden rendben volt. Az elhelyezkedés jó, a főúthoz közel van, de nem közvetlenül mellette, így az autók zaja már nem vagy alig észlelhető.
A Visegrádi Palotajátékok idejére kerestünk szállást, mert Visegrádon nem találtunk; a buszmegálló 2 perc séta, onnan nagyon rövid idő alatt eljuthatunk Visegrádra, de gyalog vagy kerékpárral sem lehetetlen azt az 5-6 km-t megtenni. Szívesen visszamegyünk.
2015. október 27.a párjával járt itt 55Kirándulás után tértünk be, mert tetszett a választék és megfizethetőek voltak az árak. Nem csalódtunk sem a kiszolgálás, sem az ételek minőségében. A hús megfelelően volt átsütve, a saláta friss volt, és mindez gyorsan el is készült. A kiszolgálás udvarias volt. Remélem, lesz még alkalmunk kipróbálni más fogásokat is.
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékelést. Szeretettel várjuk Önöket máskor is!
2015. december 22., Kovács Gábor, tulajdonos
2014. június 5., kollégákkal járt itt 55Hangulatos, az átlagnál kreatívabban és elegánsabban berendezett étterem. A választék tetszetős, ami a húsételeket illeti, de vegetáriánus fogásból lehetne nagyobb választék (ez általános probléma). A kiszolgálás korrekt, nem kellett sokat várnunk a megrendelt ételekre. Árait tekintve a magasabb árkategóriába tartozik, de ehhez megfelelő, megbízható minőség tartozik. A Szegedre látogatóknak bátran ajánlom.
2013. november 27. járt itt 55Saját műfajában kifejezetten jónak mndható; az árak megfizethetők, a kínálat gazdag, az adagok elég nagyok, innen nem megy ki éhesen az ember. A dizájn is kellemes, összességében nincs "kifőzde" hangulata az embernek. Gyakran ebédelek itt, az egyetlen hátrány az, hogy viszonylag sokat kell sorban állni, ami persze az étkezde népszerűségének köszönhető.
2013. október 18., kollégákkal járt itt 55 Népszerű hely, ebédidőben gyakran sorba kell állni a napi menüért. Korrekt árak és korrekt adatok jellemzik az éttermet, itt nem marad éhen az ember. A személyzettel kapcsolatos tapasztalataim pozitívak, a felszolgálók, pénztárosok kedvesek, figyelnek a vendégre. Az étterem retro hangulatú, ez nem baj, harmonikus az összhatás.
A pénztár elhelyezése talán nem a legjobb, a sorban állókat kerülgetnie kell a távozóknak, más problémát nem észleltem.
2013. október 14., kollégákkal járt itt 45Gyakran betérek menüt fogyasztani, és csapatépítő vacsorát is tartottunk már itt. Az ételek íze, minősége nem mondható kiemelkedőnek, de az árak barátiak. A hely színvilága, atmoszférája nem a stílusom, valahogy jellegtelen, egyrészt ebédlő-jellegű, másrészt mintha hangulatos söröző is akarna lenni. A kiszolgálással nincs probléma, kedvesek a felszolgálók.