2014. december 29.a párjával járt itt 35 Karácsony után voltunk 1 éjszakát, utólag bántam(az időpontot), mert abszolút telt ház volt. Foglalásnál/ajánlatkérésnél gondolom ezért nem kérdezték, milyen szobát szeretnénk, tetőtérit kaptunk, ami kényelmes, tiszta volt nagy részt. (Ha lehetne választani, most már a másik szárnyban kérnék utólag, a 'superior' részben, amit annyira dicsérnek más kommentekben.
Az első benyomás sajnos a szobáról az, hogy büdös van, a fürdőszobában nem lehetett megmaradni, olyan emésztőszag volt,ami a szobába is kiérződött. Amikor jeleztem ezt, pillanatok alatt hoztak egy légfrissítőt, persze nem ez oldotta meg a szagkérdést, valahogy 'elült a bűz'1-2 óra múlva. A személyzet kedves volt, leszámítva az egyik pincért. Az ételek kiválóak voltak. Férjem adagja azért hagy némi kívánnivalót maga után, de javít rajta a dolog, hogy az előételek svédasztalon voltak, így jó lakott azokkal. Nagyon tetszett a bár, teljesen jó árban volt minden. A bowlingozás is szuper volt. Viszont egy dolog, ami sajnos nagyon lehúzta az egészet az az, hogy hűvös volt a víz a medencében, ami elvileg 'pezsgőfürdő', ami nem igazán pezsgett, ez hagyján, de konkrétan fáztunk a vízben más vendégekkel együtt. Pedig számunkra egy wellnessben ez az egyik leglényegesebb. Nyáron még kellemes lett volna. . . 1 órát nem fürödtünk összesen. Így hát, mivel ez lett volna a lényeg, sajnos azt kell mondanom, jó volt, szép volt, de a wellness miatt nem igazán térünk vissza.
2013. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Tavaly voltunk ezen a helyen, ahova azóta is visszavágyódunk! Tudunk mihez viszonyítani wellnesst illetően, azt kell írnom, hogy itt éreztük a legjobban magunkat eddig. 4 csillagos hotelt lepipált szerintünk, egy részt azért, mert a jaccuzi szinte tökéletes és a mellette lévő úszómedence. Ami a legjobban megfogott minket igazán, az a környezet, ami itt található.
Tele pálmákkal, gyönyörű növényekkel, amitől bármilyen helyiség egészen más lesz. Természetes fény, eltolható üveg ajtó választ el minket a gyönyörű kerttől. A szoba is nagyon szép volt, erkéllyel, tisztaság mindenhol, személyzet nagyon kedves, kivéve pont az egyik tulajdonost, éppen ő nem volt előzékeny, de igazán nem érdekes, látszott, ki az alkalmazott, ők mind nagyon kedvesek voltak. Este talán még gyönyörűbb a wellness részleg, a medencében mindenféle fények voltak, igazán kellemes volt itt koktélozgatni, amit még oda is hoztak nagyon kedvesen. A tetőterasz és a panorámalift is lenyűgöző, csodás kilátással. A reggeli tökéletes volt, a félpanziós vacsorát pontoznám le, semmi különös nincs benne. Az elhelyezkedését illetően, aki nem kocsival érkezett, egy hosszabb menetelésre van a Balaton, kicsit érdekes volt nap mint nap akár többször megtenni ezt az utat, de szeretünk sétálni (rossz idő esetén ez mondjuk kellemetlen. Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát, aki szeretne gyönyörű környezetben kikapcsolódni! ! !
2013. szeptember 12.a párjával járt itt 55 Ami tetszett:
A szálloda elhelyezkedése, a személyzet kedvessége, figyelmessége a recepción és a reggelinél, vacsoránál. Lehet, hogy éppen nincs kedvük bájologni, de ők mégis mindig nagyon mosolygósak, kedvesek, figyelmesek voltak, tudnám bizonyos helyeken a személyzet figyelmébe ajánlani, nagyon sokat jelent ez is (már csak azért is esik nagyon jól, mert a saját munkahelyemen én is ezt teszem akkor is, ha épp nincs kedvem hozzá).
Masszázs is nagyon jó volt, az is, ami a csomaghoz járt, illetve a fahéjas is, mindkét masszőr kiválóan végzi a munkáját. Az ételek kiválóak voltak, minden nagyon finom volt. Nekünk nagyon fontos a wellness részleg, amit nyújtott, jó volt, de ezen a téren tapasztaltunk 1-2 hiányosságot, de ezeket leszámítva csak dicsérni tudom a szállodát, újszerű, tiszta, kellemes környezet, ahol tökéletesen ki lehet kapcsolódni. Nagyon jó a jakkuzi a kertben. A wellness részt esetleg gyönyörű növényzettel tudnám még feldobni, sokat számítana, nagyon jó, hogy természetes fény szűrődik be a tetőn lévő ablakokon keresztül. Összességében nagyon szívesen lennék itt vendég, minél hamarabb, ehhez a személyzet nagyban hozzájárult. Ami kicsit negatívum volt:
1-2 apróság nem tetszett csak, nem lehet minden tökéletes, :), néha keveselltük a vacsora mennyiségét (dehát nem kell annyit enni. . . ):)
Illetve a wellness részt picinek találtam, 1 medence van bent, ha valaki a nyakzuhany alá áll, csapja a másikra a vizet, nem lehet arrébb menni, a medence méretéből adódóan. El tudnék képzelni még egy medencét, ami csak jaccuzi, más élményelemek nélkül (bent). Illetve a hétvégi napokon nagyon rövid nyitvatartása volt a wellness részlegnek (délután 2-től volt), egy w. szállodától elvárnám, hogy a rendelkezésemre álljon legalább délelőttől ez a rész is.